Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
NovákováM | 120401 |
28.2.2015 1:35:59
ano - naprostý souhlas, resp. má zkušenost.
To je to, na co trpím a povětšinou si to "napískám" sama. |
NovákováM | 120401 |
28.2.2015 1:33:41
Chodím na placenou fyzioterapii, cvičím to, co mi doporučí, je to o dost lepší.
Mám to stresové, takže vím, jak to vzniká a jak tomu předcházet, ale na neuro jsem s tím zatím nedošla, ani k praktikovi (asi lépe dělám, Ibalgin by mne neutěšil - nemám ráda bobule, nejsou-li nutné). Dovedu si záda "bloknout" velmi zle, popsala bych to jako ty, nemohu spát, bolí to, vystřeluje, až mne bolí ruce, nohy, nebo brní - ale zatím bojuji takto a bez lékařů. Někdy to asi vyžaduje neuro, obstřiky atd., ale stejně ti to nedá pokoj, pokud nebudeš sama hlídat. To je jen má zkušenost, možná se pletu. |
Neznámá |
• |
27.2.2015 22:40:32
Kroniko tka především ono není jen cvičení anebo operace, mezitím je toho ještě dost.
Cvičení ti nepomůže, to je spíše pomáhá se rozhýbat, ale jak je vidno problém to neřeší. A cvičení Mojžíšové je také zaměřeno na jiný účel. Cvičení je pak samozřejmě dobré jako "údržba" v běžném provozu jako prevence. Operace by byla nutná pokud by to bylo "mechanické", prasklá plotýnka apod. Ale plotýnku bys teda podle mně "nerozchodila a nerozcvičila", takže to spíš vypadá na něco svalového, spasmy, možná i zánět. Fyzioterapie (rhb) má rozhodně širší škálu než "jen" cvičení. A používá se i na akutní bolestivé stavy, např. proudy. A je to vlastně léčba přírodní, nefarmakologická. Pokud by ses nemohla rozhýbat vůbec a byla pořád zkroucená jak paragraf, je to rozhodně neurologa. Pokud se rozhýbeš, může to být blokáda části páteře, nebo "jen" svalové, tedy spasmy, ústřel, zánět. To musí ale posoudit doktor. Ale tak jak to popisuješ bych se operace fakt ještě nebála, a zkusila v první řadě tu fyzioterapii. Netýrej se zbytečně, naopak čím dýl v tom stavu setrváš, tím déle může trvat se ho zbavit. |
vertigo | 92133 |
27.2.2015 22:39:00
Jentak - nechci nijak snižovat utrpení zakladatelky, ale píše, že bolesti má několik měsíců, což lze jen těžko považovat za urgentní.
|
vertigo | 92133 |
27.2.2015 22:36:47
Pro úplnost tedy dodám, že oba ty případy odcházely domů po svých (a jeden i po svých vylezl ze sanitky)
|
MrakovaK | 99270 |
27.2.2015 21:26:23
bolesti zad jsou tak nepříjemná věc, že nechápu, jak a proč to tak dlouho přecházíš a trpíš. U nás většina kolegyň 50 plus chodí sem tam se zády na neschopenku, buď si zaplatí lázně nebo rhb, fyzioterapeut. Pokud to teď moc nenamáháš a přesto se to nelepší, v pondělí popros doktorku o žádanku na neurologii. Už to neoddaluj, a i tak nechápu tvoji doktorku, když ti předepíše Ibalgin bez dalšího vyšetření, když máš takové bolesti už tak dlouho. A asi ti ani nic neporadila?
|
MrakovaK | 99270 |
27.2.2015 21:14:22
co je u vás, nemusí být u nás.
|
MrakovaK | 99270 |
27.2.2015 21:10:45
bohužel ne někteří, ale většina výjezdů.
|
dulca |
• |
27.2.2015 19:05:22
blbost, musis mit....navic na zadanku muze napsat akutni, tzn. musi ji vzit hned...
|
Mulderka+ufounci /05,08,11/ | 42806 |
27.2.2015 17:26:19
Tohle jsem měla ke konci druhého těhotenství - bolesti byly od SI skloubení. Občas jsem se taky jen bezmocně plazila počtyřech a nemohla se postavit a pomalu ani pohnout :-( Okamžitě po porodu jsem měla napsané od neuroložky rehabky a ještě jsem si musela připlatit nad rámec hrazený pojištěním. Ale nakonec jsem se z toho vylízala
Takže neboj se a trvej na neuro vyšetření. Držím palce i pěsti! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.