Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pam-pela | 97353 |
5.5.2023 19:37:11
Precetla jsem si to jeste jednou poradne…urcite ti chce jednoho cloveka, ktery je krom chytrosti i zkuseny a moudry ( klidne obvodaka) a bude te brat jako celek. Odeslete na odborne vysetreni… na endokrinologii ano, ale tam je tezke porizeni vetsinou, ale urcite na kardiologii. Ty mas ted prednost i pred synem, co by delal bez tebe? Jednala bych co nejdrive, s tou zmenou praktika, i s odeslanim na vysetreni.
S timhle tlakem se snad neda ani normalne fungovat… jednou jsem mela tlak asi 280, to uz se mi motala hlava. Mas cloveka, ktery se stara o tebe, o koho se muzes oprit? |
Pam-pela | 97353 |
5.5.2023 19:30:54
Lekarskou radu nemam, ale ze zivota - muze to delat to autoimunitni onemocneni. Nekde vevnitr jsou patogeny ( herpesviry, borelie, …., to je vcelku jedno), ktere nejenze vyvolavaji autoimunitni zanet, ale mohou stimulovat sympatickou cast nervu. Casto to dela EBvirus ( vlastni zkusenost se SZ), z testu tezko poznat. Imunitni system utoci do vlastnich rad, protoze nevidi nepritele.
Netvrdim, ze to musi byt ono, ale muze…a s sutoimunitou moc zapadni system lekarstvi pracovat neumi. Drzim palce, musi to byt neprijemne. Jinak urcite to souvisi s sokem a stalou zatezi doma, ale na to neurol tezko pomuze. Mohlo se to spustit v jednom okamziku, kdy spici EBV procitne k aktivite…a pak… pak se na to musi cilene. |
Katka. | 13699 |
5.5.2023 8:05:20
S tlakem na internu, se štítnou žlázou na endokrinologii.
A změnit obvodního lékaře. |
vlad. | 38059 |
4.5.2023 21:17:15
Slunce tohle neni dobre, objednej se na kardiologii, mer si 2x denne tlak a puls, zapisuj si to
|
Okolík | 129526 |
4.5.2023 21:15:53
Slunce, kromě kardiologie se objednej i na endokrinologii. Se štítnou žlázou není žádná sranda a pokudas autoimunitní onemocnění (nevím teda, jak to poznali jen z ultrazvuku. Mně ultrazvuk ŠŽ dělal vždy můj endokrinolog.)
Kardiolog, který léčí tvoje příbuzné by tě nepřibral? Přeji brzké objednání a snad brzy také zdraví PS. Pokud šlo o srdeční příhodu - to tě na pohotovosti nevyšetřili? |
Stáňa * | 7932 |
4.5.2023 21:09:35
Doporučila bych ti změnit obvodaka. Manžel má taky vysoký tlak a chodí pravidelně na kontrolu na kardiologii.
Pokud si ale pamatuji dobře, z jakého jsi města, tak tam je problém teď vůbec obvodaka sehnat. Zkus proto rovnou nemocnici a do budoucna zkus najít jiného praktika. |
magrata1 | 95172 |
4.5.2023 20:36:01
Já jsem měla teda nižší tlak než ty (asi 180/110) a při předoperačním vyšetření mi ihned nasadili silnější léky. Od té doby mám tlak v pohodě. Rozhodně s tím někam běž, přece nechceš mít mrtvici nebo infarkt. Já bych si asi stěžovala u obvoďáka, že mě tíží na hrudi a blbě se mi dýchá (což asi stejně bude pravda), že chceš jít na kardiologii.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
4.5.2023 20:24:14
Zavolej tam, objednej se a když už tam budeš a vylíčíš problém, určitě tě bez žádanky nevyhodí.
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
4.5.2023 20:19:28
Můžete mi poradit, zda musím mít na kardiologii žádanku od obvodního lékaře?
|
klíčnice | 125670 |
4.5.2023 20:07:11
Jednoznačně jít na kardiologii.
Já se léčím se u kardiologa, před každou kontrolou TK Holzer a krev. Na obvoďáka bych se nespoléhala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.