| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
30.10.2025 14:53:10
Inko, jojo, to je mimořádně ohavné. Ale musím říct, že to pamatuji už z vlastního dětství. Nicméně nebyla to norma, vnímali jsme to jako pokleslost určitých typů i v rámci běžné ZŠ.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
30.10.2025 14:44:39
Půlko, jojo, vyměšovací vulgarity jsou asi obecně vnímané nejměkčeji, to je pro mnohé mluvčí běžná součást hovorové řeči, jak popisuješ.
Mě to pořád tahá za uši, obzvlášť, když se tak mluví před dětmi a s dětmi, ale je to běžné. A nedávno jsem šla se psem kolem paní s jiným psem, který by asi byl rád na mého vystartoval. A paní, pevně ho držíc, mu povídá "Ser na to." To mě také hodně zatahalo za uši, že i chudák pes je trénován na takovou řeč ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
30.10.2025 14:32:10
Děti bych nikdy na fotbal nedala. Chodím do obchodu kolem fotbalového hřiště, a co tam trenéři za asistence tatínků na ty děti řvou, je hrozný. Hrozný je, že vůbec řvou na děti, je to přece jen hra. Rodičům to vůbec nevadí. Já bych sebrala dítě a už by mě neviděli.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
30.10.2025 14:25:26
Liftea, Hormonální komfort
Červená krabička. Kdyby to nebylo tak složitý, dám fotku ![]() |
| K_at | 121378 |
|
30.10.2025 14:20:42
Plevelim, holky, jak se jmenuje ten preparát z DM, co pomohl někomu na menopauzalni potíže? Nemůžu to najít.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
30.10.2025 13:21:07
Nejohavnější mi přijde, když se děvčata oslovujou ty pí*o a slýchám to docela často.
Dneska jsem měla hezký zážitek v tramvaji. Jely se mnou holky tak 10-13 let. Normálně se bavily, nemluvily sprostě, neříkaly skibidi ani 6,7, nijak se nepitvořily, celou cestu si hezky povídaly. Připadalo mi, že svět je ještě v pořádku. Ale ta tramvaj asi nebyla bylo tam vedro, mám teplo ráda, mám ráda hodně teplo, nevadí mi ani přetopeno. Ale tohle byl extrém, nohy mě pálily od topení a obličej byl, jak když otevřu troubu. Bylo tam jako v sauně. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
30.10.2025 13:04:16
Nadávat komukoliv, natožpak dítěti, je samozřejmě úplně mimo, a to klidně i bez vulgarit.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
30.10.2025 13:01:34
Žženo, se sportovním prostředím a normou vulgární šikany bych měla velký problém. A myslím, že i můj muž. Tam bychom byli za hysterické citlivky, které nerozumí věci, takže by to vůbec nefungovalo.
Naštěstí ani naše děti nechtěly žádné takto vedené sporty dělat. Jedno dítě hrálo chvíli floorbal, ale to byl fajn oddíl s profesionálními trenéry, to bylo štěstí. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
30.10.2025 12:55:08
Mně uhlazené vystupování podivné ani legrační nepřijde. Jen asi spoustu slov vidím jako synonyma. Zrovna teď mi třeba zvenku přinesl dlouhosrstý kocour na srsti nalepenou žížalu. Jestli ji má na zadku nebo na pr.eli nebo na zadeli, vnímám v podstatě jako totéž, takže úplně stejně jako u neutrálních slov typu gauč a pohovka.
Ve formálním prostředí bych řekla zadek, ale to už je stejná regulace jako psát spisovně pracovní mail. Zkrátka vím, že se to tak dělá, ale neformálně se tím řídit nepotřebuju. Nicméně z vulgarit používám jen ty vylučovací. Ty pohlavní a rozmnožovací se nelíbí ani mně, takže ty jsem nepoužila snad v životě. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
30.10.2025 12:54:57
"ko*kot
Myslela jsem, že je to něco jako blbec" No však jo, česky i slovensky to znamená něco jako větší blbec. Prostě blbý a blbější. Osobně nemám ráda, když žena používá výrazy jako (Husa a Ropucha ať nečtou !): krámy, frnda, prcat... Přijde mi, že sama sebe shazuje a dehonestuje. Výrazy jsem napsala celé, protože jsou zde lidé, kteří by ve zkratce nevěděli co myslím. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.