| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezplenková komunikační metoda

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1471  [Dalších 1371 >>]
gaissa 118928
15.8.2012 9:57:25
já jsem zvládala signály jenom u kakání, dokud neseděli, tak kadili v klubíčku, jakmile bezpečně seděli, tak šli bez problémů na nočník (mladší tedy rovnou na záchod s redukcí - nesnáším vylívání nočníků ~t~)
Liki + dcera 8/11
  • 
15.8.2012 8:56:24
Začala jsem s dcerou, když jí byl měsíc. Bez problémů si říká o kakání (pokud není nemocná a nekýchne:)). Čůrání teď zazdívá, má lepší věci na práci. Nočníky pro BKM se normálně prodávají, třeba branakdetem.cz. Na krátké cesty doporučuji koupit silikonovou skládací Tescoma misku. V batohu mi nezabere místo a mám nočník stále s sebou a nemusím řešit umyvadlo v restauraci a tak podobně. Dcera nosí minimální plenku a počůranou ji přebalím, aniž bych malou musela pokládat. Stejně ji dám vyčurat a nemusím ji pokládat. Plenku mi šila jedna paní. Dá se to přirovnat ke svrchňákům, kde je odklopná část. Do této plínky se připne jenom vkládačka. Pokud bys měla zájem, můžu poslat fotky a najdu kontakt na paní, co to šila.
Kopřiva Dvoudomá 34182
15.8.2012 8:15:23
My jsme to praktikovali taky hlavně na kakání, čurání se nedařilo ani s jedním.
A chodili jsme na různá místa, on pro děti byl stěžejní hlavně ten zvukovej signál a poloha v klubíčku, než že by zkoumaly, do čeho to pustěj.
Mab 26777
15.8.2012 8:11:52
Jste šikovní, máte můj obdiv. Já se sice snažím, ale místo bezplenkovky mám naopak ohromnou spotřebu plen. Většinou totiž signál pochopím až po akci, takže přebaluju vždy po. Sice se občas nočníček zadaří, ale je to spíš výjimka. Těším se na září až půjde starší do školky, že snad budu mít víc času se domlouvat s miminkem.
A zrovna kakání nám jde nejhůř, kadí moc rychle, než si všimnu, že začíná tlačit, tak je to v plíně. Ale věřím, že se to zlepší.
bagmat 106122
14.8.2012 23:15:56
Praktikovala jsem BKM od šesti neděl, tak nějak přirozeně jsem jen poslouchala malou, kakala prakticky jen do nočníku, nebo misek, měla jsem jich víc - dobrá byla cestovní miska pro psi, supr taky byla skládací silikonová miska od tescomi (byla fakt supr, jen počítej s tím, že už výhodu misky nikdy nevyužiješ na ten učel na který byla vyrobena, když jsem váhala jestli si koupit jinou do kuchyně prostě to nešlo nepomohla ani jiná velikost a barva- prostě tuhle misku mám už nafurt jako misku na BKM ) v každé místnosti jsem měla někde na diskrétním místě čistou skládací misku nebo kyblík pro BKM, nad umyvadlem malá nejraději čůrala, záchod se ji dlouho nezamlouval, ale nad kbelíčkem nebyl problém, v devíti měsících byla schopná spát bez plen - krásně se na čůrání budí pokud potřebuje doteď (jen když je nemocná je trochu problém, protože plínu nechce ani za nic a když je nastydlá tak můžu čekat nehodu, řeším to podložkou z buničiny pro dospělé, kterou vložím pod prostěradlo, zatím to bylo potřeba cca třikrát. Madračku nám ještě nepročůrala)
Přes den se nám ale stane nehoda někdy i teď, má spousty práce, tak nestíhá hlásit, nebo řekne čůrat na poslední chvilku a než stihnu svléknout je v kalhotkách pár kapek a to nesnáší, takže kalhotky mám vždycky při ruce, aby se počůrala až na punčošky je vyjímka, ale i to se někdy stane, je to malá slečna a jsem ráda, že má chuť čůrat na záchod, nočník, nebo na trávu, takže občasné nehody neřeším.
Jája s čápátkem 106712
14.8.2012 23:08:43
No, já to hrotit nebudu, ale podle všeho se mláděti do plíny už nějakou kadit nechce. Donedávna kadil jedině v náručí, dneska se mi zdálo, že to drží a vzteká se, když rozbalím a dám nad vanu, tak hned dobrý.
Lillu+B&J 42945
14.8.2012 22:06:59
BKM nepraktikujeme,ale malá od 5 měsíců kaká na nočník,je pravda,že ona od 5 měsíců sedí.
Žžena 83005
14.8.2012 21:59:19
Kamarádka má stejně staré mimino, holčičku, chytají kakání, a celkem často i čůrání. Má teda nočníčky (=staré vyřazené plastové misky vhodného tvaru od čehokoli) - normálně v pokoji... Takže nelítá k vaně/umyvadlu s miminem. Prostě jak je s miminem v pokoji, tak mezi řečí jen sundá plínu, sbalí dítě do klubka nad miskou, kterou má na klíně, mimino si uleví (nebo taky ne) a jede se dál.
A dělá to stylem "maňána, když se povede, dobrý".
Margot+1 39983
14.8.2012 21:31:45
Měli jsme nočník s "řídítky", na něm se hezky udržela. Nejsem si jistá, jestli se tou dobou dokázala posadit sama, ale neřešila jsem to. Těch pár minut na nočníku v pohodě zvládla a držení těla má a měla prvotřídní (3,5 roku).
Jája s čápátkem 106712
14.8.2012 21:21:51
7 měs., zatím nesedí
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1471  [Dalších 1371 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.