Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
aach | 122759 |
1.3.2013 9:30:17
to je hnusný zážitek...
ta dozorkyně nemá v takové práci co dělat. když neumí jednat s lidma. |
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
1.3.2013 9:27:53
no, já bych brečela. teda teď určitě, mlátěj se mnou těhotenský hormony. navenek otázky ostatních mamin na hřišti dokážu ustát jakože ,,silná matka peroucí se s osudem,, ale pak mi to je vnitřně hrozně líto. syn má atop a hodně soustředěný v obličeji, ale i po těle. v létě je ho míň, ale i tak mu z rukávků i kraťasů čouhává nepěkný ekzém. pokud by mi někdo udělal takovou scénu, asi bych bulela jak želva a nesla si to v sobě dlouho...
|
susu. | 129001 |
1.3.2013 9:27:48
Kompletní diagnozu určitě ne.
|
Kapradina | 34186 |
1.3.2013 9:27:24
Jinak předpokládám, že babička má na starosti holčičku často a určitě její vyrážku řešily spolu s rodiči děvčátka. Nezdá se mi, podle toho, jak ji popisuješ, že by to byla od nich bezohlednost. Po tomto incidentu bych asi byla už vždy důrazná na ostatní a vyžadovala bych naprosto zdravé děti i od nich, takže bych ozvala i nad kašlajícím nebo posmrkávajícím dítětem. Ach jo, přesně jak píšeš, proč si tohle děláme ...
|
susu. | 129001 |
1.3.2013 9:27:02
Kapradino, já se v tom moc nevyznám. Vidím dítě s fleky, bojím se, že to to moje může taky chytit.
A pak jde jen o to, jestli budu babičce věřit, jak na mě bude působit, jestli budu mít pocit, že jde o bezohlednost z její strany nebo jak to vlastně je. |
arsiela, | 59672 |
1.3.2013 9:26:46
Susu to musí mít opravdu diagnozu na čele aby to nikdo neřešil.Jako v MC ukazovat tak soukromou věc jako je lékařská diagnoza
|
Inka |
• |
1.3.2013 9:25:19
Přála bych těm, co jí vykázaly, aby se nakazily svrabem v MHD. To je totiž jednodušší než se zdá.
|
Termix | 105545 |
1.3.2013 9:25:07
Tak kdyby měla holčička neštovice, asi by je měla všude, nejen na rukou. Mám dvě děti a obě měly tak vysoké horečky u neštovic, že i kdybych je chtěla někam vzít, tak by to nešlo. Teda samozřejmě jsem nechtěla, byly nakažlivé.
Ekzém může mít různé podoby. Obě děti mám velmi ekzematické, dcera chodí do školky, zrovna dnes jsem ji odvedla a ruce má opravdu hrozné, několikrát denně mažeme, maže si to i ve školce, kdyby se do nás někdo takto pustil, byla bych asi hodně hodně smutná. A co teprve dcera, to by muselo být šílené. A vím, že bych do takového centra už v životě nevešla. A podle oblečení lidi nikdy nesoudím. V MC moje děti byly asi jen 3 krát, ale nikdy nebyly kdovíjak vyoblíkané, prostě šly si tam hrát a blbnout, ne? |
arsiela, | 59672 |
1.3.2013 9:25:01
Maargitt přesně aspoń bych jednala ohleduplně,vzala si babičku stranou a ne to řešit před všema
|
susu. | 129001 |
1.3.2013 9:24:20
Dari, to je to, co člověk neví. Jestli je bezohledná babička a přivede do herny dítko s neštoviemi nebi něčím horším nebo ty ostatní maminky, které chtějí, aby odešla, páč dítko má fleky.
Je fakt, že člověk potkává i bezohledné lidi. Možná by to papír od doktora opravdu řešil. Ale fakt nevím v takové situaci. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.