| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mateřská centra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 364  [Dalších 164 >>]
Roya 111257
23.12.2011 16:25:37
Přesně tak, kdyby se odhlásili všichni, tak co? Byznys to asi moc nebude tak jako tak...
Nikata 120676
23.12.2011 16:19:45
Oni ale musej platit nájem a lektorky stejně.Takže se nedivim že nic nevracej.
klisanda 1 115546
23.12.2011 16:18:43
I když to oznámíte předem?~e~ To je teda ještě lepší byznys než církev...
Vínečko 13944
23.12.2011 16:13:22
U nás se z kroužků taky zaplacené kurzovné nevrací. Platíme na pololetí a pokud se nechodí, peníze nevrací. Vloni syn přestal chodit v březnu a měl zaplaceno do června.
klisanda 1 115546
23.12.2011 16:03:08
Máte možnost se odhlásit z kurzů i v jejich průběhu? Kamarádka mi teď líčila, jak nahlásila, že už se synem do konce pololetí nebude chodit (což je asi 5 hodin, pětina kurzu) a ptala se na vrácení peněz...Docela mě překvapilo, že jí to zamítli - je to u vás možné?
ZUZIK612 86851
24.10.2011 12:07:25
U nás nově. čtvrteční kurzy šátkování a plenkování. A Květiny dilničky
http://www.hernaslunicko.cz/kalendar-akci/post/kvtina-vytvarna-dilnika-adventni-vneky
HAKO78 122714
10.10.2011 21:44:10
Dobrý večer přeji,
měla bych zájem pomáhat nebo býti jakkoli nápomocná v dětském centru v Praze.
Sama jsem jedno také chtěla zařídit,ale před finálem, jsme se s kolegyní rozešly a tím byl veškerý můj čas, elán i chuť zmařen...po roce jsem se oklepala a moc ráda bych svůj sen splnila a třeba se pripojila k někomu z vás. Již několik let pořádám s jinou kolegyní dětské tábory, které jsou velmi úspěšné a právě toto mě naplňuje, ale bohužel je to jen jednou ročně.
TAk kdyby měl někdo zájem, budu ráda, když se ozvete. Děkuji Hana
11.1Emmilka16 117129
25.3.2011 21:14:57
Dobrý den, už jsem za svůj život založila 2 mateřská centra a třetí vzniká, tak si možná dovedu představit, jak to má být. Pochopitelně právně neexistuje nárok souseda na to, abyste mu hlásila cokoliv a žádala ho ke schválení o cokoliv. Ale pochopitelně jde o vztahy, a pokud máte se svými sousedy dobré vztahy je to skvělé a jistě je chcete zachovat. Pak je na místě je informovat a nabídnout mantinely celé aktivity /pokud si je dovedete představit/. Pokud sousedy neznáte, je to hop a nebo trop. A záleží na Vás.
Pokud bude Vaše centrum fungovat jako setkávání maminek, ne jako školka, asi budou si Vaši sousedé myslet, že jste nadmínu společenský člověk a tak trochu nebvyklý, což ve vší úctě Vaší osobě a v pozitivním smyslu, jste chcete-li zakládat mateřské centrum. A mohou Vám fandit a nebo to budou nevrlý mrzouti, a potíže budou. Ale pokud začnete cokoliv dělat pro ostatní přijdou potíže, to k tomu patří, nic nenormálního. Je málo lidí, kteří stojí u Vašich vrat s kyticemi v ruce, ale stojí to za to. Hodně štěstí. Mirka ~g~
Amálka, 2+2 97797
3.2.2011 21:54:59
Pojištění by mělo mít MC určitě zajištěné. Ať si to zjistí a případně na tom trvá.
Záleží taky hodně na aktivitě, tkerou bude dělat a na prostředí (jak je vybavené úměrně aktivitě).
Helois+Hela03/06+Dia07/09 33483
3.2.2011 21:49:16
Teko, v prvé řadě odpovědnost za děti nese lektor kroužku. S vedením MC by ale mělo být vyřešeno, zda je MC pojištěno proti úrazu a kamarádka by měla podepsat školení BOZP - to aby se krylo to MC. Teoreticky se to dá řešit i tak, že rodič podepíše prohlášení, že nese za dítě zodpovědnost i v době konání kroužku, ale v takovém případě musí mít možnost se toho kroužku zúčastnit - ale není to korektní vůči rodičům a pokud je kroužek placený, tak to asi ani nebude právně správně. Ne nadarmo se říká, že jsou vedoucí dětských kolektivů neustále jednou nohou v kriminálu...
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 364  [Dalších 164 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.