| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mateřská centra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 364  [Dalších 274 >>]
mm
  • 
1.3.2013 14:40:09
U známé trvalo víc než měsíc, než někoho napadlo, že jí nepropukla nějaká nová alergie, ale má svrab.

Moje dcera roznosila důkladně neštovice, protože je dostala podruhé, vůbec nevypadaly jako neštovice (místo puchýřků několik obrovských strupů s fialovými koly kolem - u nakažených dětí vypadaly naprosto normálně neštovicově), vůbec jsme na to nemophli přijít.

To samé HFMD, dlouho jsme si mysleli, že se dítě popálilo od kopřiv.

Někdy jsme prostě roznašeči, aniž bychom o tom věděli.
Vanka 26819
1.3.2013 14:33:07
to je právě ten zásadní rozdíl:
rýma - dítě je nastydlé, nemocné

červená tvářička - to je podle tebe která nakažlivá nemoc?

Já znám totiž nakažlivé dětské nemoci jen takové, které dělají po těle pupínky.
Summer
  • 
1.3.2013 14:32:33
Hodně divný názor - každý, kdo se nějak odlišuje, bude u sebe stále nosit potvrzení, že jeho odlišnost "není nakažlivá". Taky trpím ekzémem od dětství, takže tyhle věci vnímám citlivě...
Hannah+Onďa+Vašík 120035
1.3.2013 13:56:34
Právě kvůli tomu že je tam velká pravděpodobnost nakažení ostatních dětí.Je to oficiálně vedené, hlídané hygienou...proto je třeba tomu předcházet
Hannah+Onďa+Vašík 120035
1.3.2013 13:52:43
Babička by měla mít pochopení a pro jednou odejít a příště přinést potvrzení od dr kdyby vyrážka měla přetrvávat a byla opravdu neinfekční.
Hilly. 103234
1.3.2013 13:46:29
Dee dee, záleží na tom, co se tam mnohdy sleze za bandu. Někdy to je opravdu výživné :-) K nám do MC naštěstí chodí jen samá elita (intelektuální)~k~
Bětka
  • 
1.3.2013 12:11:23
A které je to konkrétně MC? Abych si dala pozor... Jinak to vůbec nechápu, jsem těžký ekzematik, alergik na pyly a pod. už od batolecího věku, chodím s tím všude, klidně se svlíknu do plavek, nebo do kraťasů, krátkých rukávů, a už od základky by si nikdo nedovolil říct ani popel. Tedy krom mého hloupého švagra ze zapadlé slovenské vísky, který to v životě neviděl a který si to po mém výstupu už taky nedovolí. Jinak si myslím, že kdyby to byl svrab, či něco jiného, že se ta babička handrkovat o svou pravdu nebude...
Monikaa
  • 
1.3.2013 12:04:19
Pomyslela bych si cosi o neprofesionalitě té paní hlídací. Taková věc se řeší v ústraní, tak, aby se oslovená babička nemusela cítit trapně. Navíc je na místě paní nikoliv hned vyhazovat, ale slušně to s ní pořešit, i kdyby výsledkem stejně mělo být, že potřebují lékařské potvrzení o neinfekčnosti (což já tedy upřímně řečeno chápu). Prostě se chovala neprofesionálně, hnusně a konfliktně.
Gertruda 71818
1.3.2013 11:41:13
Připadá mi to pěkně zbabělé a sprosté a na ničem takovém bych se nepodílela ani náhodou a to rozhodně ani tím, že bych zůstala na místě, či zůstala zticha.
Fuj, to je opravdu skvělý příklad dětem, že je-li někdo trochu jiný a nám se to nelíbí, pošleme ho prostě domů a to ještě s tím, že je lhář. Fakt bezva.
Kapradina 34186
1.3.2013 11:21:39
Všem maminkám, co mají děti v předškolním věku a děti na prvním stupni ZŠ bych přála, aby mohly kdykoliv zůstat s nemocným dítětem doma, bez toho, aby je zaměstnavatel jakkoliv popotahoval. Ne každej má takový štěstí, že může veškerý svůj čas podřídit potřebám dítete a dopřát mu ten luxus třeba třítýdenní rekonvalescence po nemoci.

Jinak jasně, taky mi kolikrát zůstává rozum stát nad uvažováním ostatních rodičů, kteří se tváří, že ten kašel nic není a rýma je jen alergická. A co třeba takový spálový bacil, campylobakterie nebo vši? To je tak lahůdka, když to děti roznesou ve školce ...
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 364  [Dalších 274 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.