| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koupání a plavání

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6826  [Dalších 6786 >>]
Monika 123907
1.7.2024 13:43:33
Lenko, pevné slunečníky (takové jako z rákosí nebo tak něco) už tam byly i před těmi dvěma roky (a natažené pásky tuším taky :-)), ale byly obsazené, když my jsme dorazili. Ale my tam nejeli nějak polehávat, vykoupali jsme se, obešli jezero, znova se vykoupali (s vyžitím mola, boty do vody jsme neměli) a jeli. Líbilo se mi to, vypadalo to tam tak optimisticky, i když bylo zvláštní si představovat, že plavu v díře na místě středověkého města ...
Muumi 41406
1.7.2024 12:48:57
Lna Harasově jsou minimálně dvě písečné plážičky, do leknínů lézt netřeba. Platí se teda asi pouze parkování, my vždycky parkujeme jindy a vlezeme tam v rámci nějakého okruhu, takže tohle přesně nevím.
Lenka Pražanda 128023
1.7.2024 12:45:41
Měli jsme štěstí, že bylo volno u slunečníku. Nevím, jestli už je tam měli v době, kdy jste tam byli vy. Dřevěné, na pevno, se stolkem. Přišlo mi to tam celé takové ve výstavbě. Trávníky byly ohraničené páskou a přístupná jen malá část. Vstup do vody je po kamenech a pak tráva s bahnem. Ale dá se po molu, tam jsou schody do vody. I ve vodě plavaly kusy trávy. Jinak voda byla čistá. My už tam určitě nepojedeme.
Jerry G. 159407
1.7.2024 12:28:58
Moniko,

Branzes je od vas asi dal. Z Branzeze se da jit na Kost a zpet cela cesta je lesem dohromady asi 12 km. Idealni v horkych dnech.
Monika 123907
1.7.2024 12:13:09
Koukala jsem do mapy na ten Harasov, je to dokonce oficiálně označené jako přírodní koupaliště, na tom místě označeném jako pláž snad podle fotek lekníny nejsou ... Vypadá to zajímavě, uvidíme, určitě bychom tam nejeli strávit den, ale jako osvěžení v rámci výletu se mi to zdá zajímavé (i když možná nakonec, až bych to viděla, to nedám, nevlezu úplně do všeho).
Monika 123907
1.7.2024 12:10:11
Lenko voda v Jezeře Poděbrady byla před dvěma týdny O.K., ale z těch našich tří míst asi tedy nejhorší, myslím, že se bude asi kazit, pokud bude horko. My jsme ty kachny pozorovali na zadní písečné pláži, ale tuším, že budou i jinde, lidi je asi navykli. My tam pozorovali dva takové podle všeho vitální, sporotovně založené důchodce, jak jim tam, skoro do zobáku strkali pečivo, možná, co jim zbylo, protože pak odešli. Hodně jsem zvažovala, že se jich zeptám, proč to dělají, ale nakonec jsem se neodhodlala. Ty kachny si za nimi došly snad 10 metrů od vody. Přímo u vody je krmili další lidé, s dětmi ...
V Mostě jsme už byli, asi předloni to prozkoumat, bylo to fajn kromě nedostatku stínu. Chci tam někdy zajet, když nebude úplné parno a vzít i kolečkové brusle ...
Muumi 41406
1.7.2024 11:44:02
Já se teda na Harasově koupala mockrát. Ale vlezu v zásadě do jakéhokoliv rybníka, lekníny a ryby mi nevadí, a okolí je prostě překrásný.
Lenka Pražanda 128023
1.7.2024 10:27:56
Super téma, díky ~R^
Zrovna ty Poděbrady mě zajímají, je to moje oblíbená lokalita. Jaká tam je letos voda? A ty kachny jsou všude? I na trávě?
Já mám aktuální zkušenost jezero Most a Milada (Ústí). Oboje krásná voda, ale jsou nutné boty. Vstup je přes kameny, které hrozně kloužou. Most má oblázkovou pláž, takže je nutná karimatka, nebo něco takového. Nedá se na tom ležet. Tráva je daleko od vody.
Lenka Pražanda 128023
1.7.2024 10:20:18
Harasov je koupaliště? Vždyť je to louže plná leknínů. Tam bych nikdy nevlezla. Jinak prostředí krásné, to uznávám.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.6.2024 22:25:44
Živÿ ryby mi nevaděj, bojím se,teda spíš štítím leklých, to bych se asi utopiila, kdyby se mě dotkla.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6826  [Dalších 6786 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.