| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koupání a plavání

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6826  [Dalších 6776 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
30.6.2024 22:15:03
Jezdíme k Máchovu jezeru v Doksech, to je klasika, ale letos jsme ještě nebyli.
Fern 155759
30.6.2024 21:45:43
Mam hruzu,kdyby se o me mela otrit takova ryba - cosi velkeho a slizskeho a pritom v te vode ani poradne nevis/nevidis,o co vladtne jde, jestli ne o nejakou plovouci mrtvolu treba~e~

Takze i z tehle duvodu se koupu jen v umelych koupalistich, do prirodnich se neodvazim.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.6.2024 20:11:26
Voda je čistá krásný výhled na hory. Davy mi nepřipadaj, jsme tam vždycky v srpnu, to už možná jsou lidi koupání nabažený.
Ropucha + 2 120300
30.6.2024 19:48:33
Inko, jojo, my se právě tehdy nechali nalákat na ten přírodní biotop.
Pro tu komerci okolo nejsme cílová skupina, ale komu to nevadí, věřím, že čistou vodu si tam může užít.
Muumi 41406
30.6.2024 19:32:32
Je to tak, no. Ale konkrétně tady na Kladensku je ta kapacita koupališt podle mě malá (spoustu jich zrušili) a čistými vodními plochami tu moc neoplýváme. Já mám docela ráda ty Středokluky, ale plavou tam žáby;) (takže je to vlastně asi čistý!:)
Muumi 41406
30.6.2024 19:29:01
Tak, Senedro, tento drobný aspekt jsem nechtěla psát, ale je poměrně podstatný pro to, proč tam nechodíme;)

A tento víkend horko jak v peci a Bažák otvírá kdy? No zítra, protože je 1. července:)
Monika 123907
30.6.2024 19:27:10
Muumi, no, když je jako včera, a obzvlášť, pokud je horko víc dní za sebou, tak už pak jsou davy asi fakt všude. To pak právě jezdíme spíš na Slapy nebo do jiných větších a odlehlejších míst + se snažíme (o víkendu) jet co nejdřív, aby měl člověk solidní místo (ve stínu). Ve všední dny se v megahorku raději po práci zavřu doma, máme relativně chladný byt. Ovšem znám lidi, co v paneláku s okny na jih nebo západ nemohou vydržet a snaží se být u vody až do západu slunce ... Manžel i ve všední dny jezdívá po práci na Lhotu, protože pracuje na příslušném kraji Prahy a je tam za chvíli (plus si vozívá v autě kolo a kus cesty jede na něm (např. z Brandýsa) - má víc pohybu a ušetří za parkování :-)
Senedra 14756
30.6.2024 19:23:31
V Kladně jsou dvě venkovní koupaliště, bohužel pod stejným provozovatelem. Tzn. - začínají fakt až v červenci ( občas teda poslední týden v červnu), i když je v červnu už horko. Otevřeno od - do bez ohledu na délku dne a aktuální počasí. Když kdysi otevřeli koupaliště v Bažantnici, tak se dalo chodit koupat až opravdu do tmy. Po pár letech byl problém koupit lístek 55 minut před koncem otevírací doby a půl hodiny před koncem už vyháněli lidi z vody. Navíc na obě koupaliště chodí... ééé... sociálně slabší, nemají problém vlézt do vody v kraťasech nebo spodním prádle a dělají binec.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.6.2024 19:18:16
Tak úplně nový není, otevírali 28. 6. 2013, ale nám se tam moc líbí.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.6.2024 19:15:57
Před lety nevím, připadá mi to docela nový nebo aspoň zrenovovaný. Je to biotop, dají se tam pozorovat žáby a vážky. Přeplněný mi to teda nepřišlo. Mají tam pěkný občerstvení a půjčujou slunečníky.
Rádio tam pouští, to je pravda. Mně to nevadí, líbí se mi, když je na koupališti ruch, je to takový letně veselý. Na koupaliště nejezdím meditovat.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6826  [Dalších 6776 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.