Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
30.6.2024 18:51:56
Inko, v Borovanech jsme byli před lety ještě s dětmi, místo malebné a voda čistá, ale co si vybavuji, bylo tam dost zalidněno a hlavně tam z reproduktorů pouštěli rádio, což je pro mě naprostý odpuzovač.
|
Muumi | 41406 |
30.6.2024 18:50:06
Jo a lidí si taky chválí Mělník, ale kdykoliv jsem jela okolo, tak taky auta, kam až oko dohlédne:). Asi to bude všude stejný...
|
Muumi | 41406 |
30.6.2024 18:48:54
Jo, pár tobogánů je i venku. Ale za pěkného počasí bývá fakt moře lidí, pak čekáš na limču hodinu. Hezký je bazén v Rakovníku, tam jsou myslím tobogány přístupné zevnitř, ale můžeš procházet na venkovní louku, kde je taky jeden bazén. A pak přírodní Tyršovo koupaliště.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
30.6.2024 18:48:17
Koupu se o sto šest, ale většinou právě v nedoporučitelných rybnících "u nás na vsi" a mimo střední Čechy.
Využitelný tip mohu dát na vlkovské pískovny mezi Třeboní a Veselím nad Lužnicí v jižních Čechách. Teplá čistá voda, břehy písčité i travnaté, rušné pláže s občerstvením i klidná odlehlá zákoutí. Podle mě vhodné pro každého od batolat po seniory a psy. Jen tedy je to opravdu jen příroda, žádné atrakce. |
Monika | 123907 |
30.6.2024 18:32:56
Muumi,díky.Na tom venkovnim kladenském koupališti jsou ale taky tobogány,ne? Natresk je teda blbý,já doufala,že by to mohlo být lepsi než u nás na Petynce,ale asi teda ne ...
|
Muumi | 41406 |
30.6.2024 17:44:06
Akvapark na Kladně je ale vnitřní, byť venkovní koupaliště je hned vedle. A bacha, otevřený bývá jenom v červenci, v srpnu je vždycky nějaká údržba. Venkovní koupaliště je neskutečně natřískané, nechodíme tam. Občas zajedeme do Středokluk, ale je to dost žabinec (požární nádrž). Jeden rok byla úplně super voda, bohužel už se to nikdy neopakovalo. Tady žádný pěkný koupaliště za mě není, lidí jezdí do Kralup nebo do pískoven na Mělnicko. Pak samozřejmě Berounka, když ti nevadí, že to je Berounka:).
Nejkrásnější koupaliště je za mě ve Mšeně. Ledárna, ale stylová:). Ledárna zdarma pak Harasov. Edit - teď koukám na google a zřejmě se na Harasově taky něco platí. Tak pardon za mystifikaci. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
30.6.2024 17:33:38
Není to tedy okolo Prahy, ale naprosto úžasný koupaliště je v Borovanech. Už se tam těším. Měřín je taky fajn. Letos jsem teda ještě nebyla nikde. V Praze chodím na Slavii, protože to mám nejblíž a když mám čas třeba jen pár hodin, tak se nebudu nikam trmácet.
|
Monika | 123907 |
30.6.2024 16:25:44
Už jste se letos koupali venku, ideálně na více místech? Napadlo mě posdílet nějaké čerstvé zkušenosti, jak to kde vypadá a na co si případná dát pozor. Mně nejvíc zajímá Praha a Středočeský kraj (přírodní vody, i umělá koupaliště), ale klidně pište i o jiných místech, zejména, pokud jsou to nějaká obecněji užívaná, než koupaliště "u Vás ve vsi" (ale to taky nevadí)
My před dvěma týdny vystřídali Lhotu (písák u Brandýsa) a Jezero Poděbrady a včera jsme zajeli na Slapy do Nové Rabyně. Lhota a Rabyně jsou naše tradiční koupací destinace, v Poděbradech jsme byli po delším odstupu a zkušenosti následující: 1) Lhota cca podobná jako v minulých letech, starají se tam o to, všechno čisté, ale pro mě velmi nepříjemná novinka - ke břehu připlouvají velké ryby (asi kapři a fakt velcí macci), zřejmě je někdo navykl na krmení! Připlavou, když vlezeš do vody a krouží kolem dokola a čekají jako nějaký gang. Určitě nejsou nebezpeční a v nízké vodě mě baví je pozorovat, ale vůbec jsem se neodhodlala vlézt do hloubky bez brýlí, při představě, že je nevidím a oni budou do mě vrážet Vím, že tu víc lidí psalo, že má paniku z ryb (což jsem si o sobě dosud nemyslela, malé rybky, co se "rozprchávají", mi nevadí), tak bacha. 2) Poděbradské jezero - taky pěkné a relativně čisté, nebylo před těmi dvěma týdny ani moc lidí, včera to asi bylo horší. Nástraha na nás čekala v podobě automatické pokladny u vstupu, kdy jsme tedy poměrně bez potíží zvládli dle návodu koupit vstupenku, ovšem už jsme nezvládli dobře projít turniketem, byli jsme 3, ale jeden vstup jsme nějak prošustrovali a musela jsem zaplatit ještě znova, jinak bych zůstala venku! Nebyla tam žádná obsluha, u které by to bylo možné reklamovat. No a kromě toho, tentokrát pro změnu místo "agresivních" ryb se vyskytovaly žebrající poměrně otravné kachny, které si zřejmě navykly, že je lidé na pláži krmí, přestože jezero má z velké části přírodní břehy a jídla dostatek. Netuším, proč to lidé musí dělat, když už se teď snad ví, že pečivo není pro kachny vůbec dobré. Plus tedy jsou fakt docela neodbytné a samozřejmě kadí na té pláži ... 3) Včera na Nové Rabyni (Slapská přehrada) super, je to velice retro kemp, ale od loňska to tam docela upravili, jsou tam velké slunečníky zadarmo (ovšem samozřejmě omezený počet, musí se asi přijít ráno, my před polednem už měli smůlu), rekonstruované záchody, pěkně upravený bufet (taky pěkné drahý, teda), jídla vypadala pěkně, fronta teda už míň. Hlavní nástraha spočívala v jednosměrném provozu v Davli se semafory (dělají nový povrch silnice), cestou tam z Prahy jsme čekali asi půl hodiny. Dá se to objet (nahoru do kopce a zase dolů), tak doporučuju kouknout na waze apod., jestli se to vyplatí ... Kdyby měl někdo dotazy k uvedenému, ráda doplním (ceny si teda nepamatuju, jsem pako na čísla, akorát včera vstupné 90,-Kč na tu Rabyni ještě v hlavě najdu) a budu ráda za Vaše zkušenosti s jinými místy. Speciálně by mě zajímal akvapark v (na) Kladně a další místa na Slapech, jako Ždáň (tam jsme dřív jezdili, ale vadilo mi, že tam nejsou záchody, jen v hospodě), Živohošť, Měřín ..., případně samozřejmě cokoliv dalšího |
Girili | 117849 |
25.9.2023 15:24:02
Jo, já taky. Googlení i dotaz manželovi.
|
Blanče | 42184 |
19.9.2023 9:50:54
Aquaparky jsem absolvovala kvůli dětem, ty mě nebaví, zvlášť pokud jsou jen "máchací" a nedá se v nich pořádně plavat, termály miluju. Ale já se ráda koupu i ve "volné" vodě, v pískovnách, lomech, v moři, kde je určitě rozličného biologického materiálu mnohem víc, asi jsem čuně, ale jediné co nemám ráda je přechlorovaná voda - pálí mne oči a svědí kůže. Přes den lyže a večer venkovní termál je pro mne synonymem dovolené snů, další level je už jen moře na dosah, zaplavat si ráno, přes den být někde v čudu, večer do vody nebo jen sedět hodinu na molu.
Jsem tlustá, ne morbidně obézní, ale obézní ano, částečně (to říká můj fyzioterapeut, na to jsem nepřišla já je to i tím, že jsem mrňavá plus štíhlou ženskou u nás v rodině na žádnou stranu není vidět 4 generace. Je mi 55 a jak se na mě kdo kouká u vody je mi upřímně jedno, důležitý je, že můžu chodit, plavat, dám dlaně na zem bez rozcvičení a pokud nelajdám cvičení, tak mě ani nebolí záda, jsem bez léků s hodnotami tlaku, cholesterolu, atd. v normě. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.