| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Společné cestování

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 192  [Dalších 142 >>]
Alena
  • 
21.6.2015 9:43:50
"Prijde mi pro dite hrozne zatezujici, tohle na nej hodit."
co na nej hodit? uplne nerozumim - cislo na delegata, kdyby se neco stalo?
anexa 804
21.6.2015 9:41:01
odeslalo se mi to dřív, než jsem dopsala.

začni řídit, ono to tak těžké není, kor s navigací. Zkus být soběstačná. Taky jsem měla strach, ale bylo to o tom - buď pojedeme na dovolenou autem a já budu řídit, nebo nepojedeme nikam. A tak jsem řídila a jsem za to ráda.
anexa 804
21.6.2015 9:38:58
myslím, že by sis měla spíš dojít k psychiatrovi. Mít strach ze všeho je šílenost. Proboha, vždyť se ti něco může stát i doma, na ulici, v práci. Dcera by měla znát základy první pomoci a vědět, komu volat v případě potřeby.
A dovolená? Spíš mi přijde, že se vymlouváš a nikam jet nechceš. Neřídíš? Vžyť existují vlaky, tam ti určitě nohy otékat nebudou a nebo začni ř
Líza 17721
21.6.2015 9:33:39
Minis, do Chorvatska autem s dvěma detma sama jsem jezdila pravidelně...
Míša
  • 
21.6.2015 9:21:01
Vyřiď si dovolenou s cestovkou, včetně dopravy. Ta všechno zařídí, ty jen nastoupíš, dojedeš, vystoupíš, užiješ si dovolenou a vrátíš se. Vyber si cestovku, která má v místě delegáta, na toho se dá obrátit v případě jakýchkoliv problémů. A neboj, i na recepci hotelu jsou poměrně slušně schopní pomoci, věř, že už krizovek s klienty a hosty už zažili

Poučit dceru, že se může stát cokoliv nečekaného, vysvětlit jí, jak zařídit pomoc, případně ji vybavit telefonem s kontakty na případné pomocníky není nic stresujícího. Nesmíš jí samozřejmě barvitě líčit situace, jak maminka zkolabuje a přejede jí auto a podobně. Podobné informace má dcera od první třídy.

Nezlob se, podle toho jak to píšeš, bych tě s sebou na dovolenou nevzala, ani kdybych náhodou podobného parťáka hledala, protože tak jak jsi to napsala, to bych měla strach, že budu mít na starosti kromě svého dítěte ještě tebe s dcerou.

Držím palce ať se uklidníš, určitě to bude v pohodě a s dcerou si dovolenou užijete, neboj.
vlad. 38059
21.6.2015 9:03:55
Tatramelko, vnímám to stejně. Není to tom, že to "hodím na dítě", ale stát se může kdykoli cokoli a dítě bez jakýchkoli kontaktů je potom v mnohem větším stresu.
Míša+1 :-) 134316
21.6.2015 9:03:53
Pokud jsi z Ostravy,můžeš na dovolenou do Beskyd,to je kousek.My pokukujeme po nějaké farmě s ubytováním,kde se můžou děti mazlit se zvířaty,jezdit na koni..Jinak tě chápu,bez manžela bych taky neměla chuť nikam sama jezdit.
vlad. 38059
21.6.2015 8:59:17
Dcera jela s babičkou autobusem do Německa. Měla telefon na tetu, ke které jeli, na mě číslo zná. Téměř jistě se nic nestane, ale kdyby ano, dokáže to vyřešit a ten stres zmírnit.

Dělám to, i když jedu s dětmi sama. Ještě to nikdy nepotřebovaly, ale jeden nikdy neví.
Minís 113116
21.6.2015 8:42:56
Myslím, že těžko pojede nějaká máma sama s dítětem do Chorvatska autem. Nejlepší řešení je letadlo s CK . Jsou cestovky, kde mají i slevu ,, Máma a dítě", třeba Alex nebo e-Travel.
Alena 129302
21.6.2015 8:41:41
Ano, kdyby se dcera nebala, tak v cem bys ji mela podporovat?
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 192  [Dalších 142 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.