| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Společné cestování

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 192  [Dalších 132 >>]
Alena 129302
21.6.2015 8:41:36
Ano, kdyby se dcera nebala, tak v cem bys ji mela podporovat?
fisperanda 60761
21.6.2015 8:39:23
To znám. Když jsem se s dcerou někam vydala sama, měla jsem strach, že omdlím, ona někde zůstane sama, brečet, ve městě, ztracená. Ten strach byl hodně silný, prostě takový psychický pochody... ~8~ Hodně se to zlepšilo s věkem, jak se osamostatnila.
Dělej věci na který stačíš. Udělejte si dovču někde v kempu "za humny", budete spokojený obě dvě. Já sem s dcerou taky nikdy nebyla u moře, potloukáme se po okolí :-)
Tatramelka+3 66284
21.6.2015 8:17:50
Neblazni, stat se ti muze cokoliv i doma. Devitilete dite uz by melo chapat informaci "kdyz se neco prihodi volej na tohle cislo" . Jezdim sama se 3 detma, na dovolenou zrovna ne, ale litala jsem s nima pres pul sveta nebo autem 800km. Taky na takove veci myslim, v dokladech mam vypsan kontakt na manzela a rodice, kdyz jsme litali, mely deti na krku manzelovo vizitky s kontaktem na me, pro pripad ze by se ztratily.

Marketa, kluci 13 a 6
  • 
21.6.2015 7:08:35
Zakladatelko, je zrejme, ze text tveho prispevku mel obsahovat pouze dotaz, zda nenajdete partaky na cestu k mori. Zatim jsi dostala mnoho rad, kam a jak mas jet.
Pavla
  • 
21.6.2015 6:48:18
Janet, podle toho co pises mas vubec strach ze vseho. A musite jet k mori do Chorvatska? Pokud bych bydlela v Ostrave tak pojedu ba dovolenou vlakem na Slovensko nebo do Polska. Jestli je diteti mezi 7-11 tak si s tim, ze je mamince spatne dobre poradi. Vyber si dovolenou, ktera by te co nejmin nervovala a poradne si to uzij..

Jedna z nasich nejhezcich dovolenych byla v Beskydech. My to mame k vam 1300 km..:-)
Líza 17721
21.6.2015 6:30:57
Mám děti dvě, léta s nima jezdím na dovolenou sama. Připravit se o dovolenou proto, že co kdyby mi bylo špatně, je blbost.
Když dítě nesnáší bus, jeďte někam vlakem.
LenkaMad 56223
21.6.2015 6:15:29
Nemohla by sis do letadla vzít nějaké tabletky, aby ses tak nestresovala? Je to opravdu pohodlné cestování. Za hodinku jsi v jiné zemi, je to rychlé. A ještě, když jsi už letěla tak víš přibližně co a jak. Já letěla poprvé ve 44 letech, sama se synem (samozřejmě,že s cestovkou, úplně sama bych to nedala), nevěděla jsem vůbec jak to probíhá - odbavení, odlet, přílet... Dali jsme to a z letadla už takovou hrůzu nemám :-).
LenkaMad 56223
21.6.2015 6:01:27
Jezdila jsem sama s jedním synem na dovolené po ČR až do jeho 18ti, kdy jsem se s ním poprvé vydala letecky k moři. U nás byl problém synovy zdrav.problémy, kdy končíval i na kapačkách v nemocnici a měla jsem ze zahraničí strach, co si tam v příp.jeho zdrav.komplikací počnem. Takže ČR to jistila. Je tu spousta nádherných míst, určitě doporučuju :-). Auto nemáme, v autobuse je nám zle, sice Kinedril to jistí, ale stejně nejradši jezdíme vlakem. Ze Svinova se dostaneš kamkoliv :-).
Drbohlavová Martina 142786
21.6.2015 1:05:25
Je to dulezite?
Drbohlavová Martina 142786
21.6.2015 1:04:59
Ale jo, jezdim, nemam s tim uz moc problem, jen premyslim kam. Do Chorvatska jsem loni zamyslela jet do Umagu, i kdyz znam jeho chyby, je to blizko a to by v nejhorsim znamej odridil sam a dojel pro nas. Kdybys sem dala tu diskuzi loni...
Letos jsem vybrala Costa Brava a to mj. taky proto, ze se odtud da kazdy den odletet. Tam, kde bych byla vazana jen na charter, bych neletela. Bus je dost drsny, da se to, ale bojim se vic nez letet.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 192  [Dalších 132 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.