Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Alena | 129302 |
21.6.2015 0:40:06
A dcera se boji letat?
|
TaJ | 81121 |
21.6.2015 0:29:37
Janet a dcerka se vyjádřila, že by s tebou chtěla přímo k moři? Nebo jí jde jen o to někam s tebou jet a neřeší kam? Udělala bych si klidně prima dovolenou tady v Čechách, našla nějaké luxusnější ubytování, třeba nějaké lázně, wellness nebo tak něco, podle toho, co máte rády...i v Čechách se dá užít pěkná dovolená...zvládla bys to i tím autem a nemusela mít strach, jak si dcera sama poradí...já bych jen sama se synem taky nikam do ciziny nejela, po Čechách jo...
|
Janet+sluníčko:-) | 75570 |
21.6.2015 0:26:41
Takže do zahraničí nejezdíš, co? znám no...
|
21.6.2015 0:25:00
jj česko jezdíme každý rok něco ze slevových servrů.
jsem omezená zase tím mým řízením. takže jsme doted jezdili se ségrou a švagrema a neteří. švagr řídil kamkoliv. takže super. a holky se spolu zabaví super. ale i já bych si přála moc moře. po dlouhé době. a dcera taky říká jako že super že jede s tatkou. ale stejně by si hrozně moc přála moře se mnou. Tak jako asi těžko vystrnadíme tatínkovu přítelkyni co Super by byla dovča kdy by dcera měla parťačku na vylomeniny - nějakou kamarádku. A já nebyla ve stresu, protože by nějaká "kamarádka" - známá byla v záloze, kdyby se něco stalo. |
21.6.2015 0:16:43
No napsala jsem to sem i proto, že co když existuje ještě nějaký podobný exot jako jsem já. Nějaká mamča sama s dcerou která z tohoto důvodu taky nemá s kým jet. Tak co se třeba domluvit a být si navzájem zálohou.
Tím pádem by bylo dobré se poznat osobně. Takže Ostrava ideální. |
21.6.2015 0:14:45
Letěla jsem jednou. kdy jsem musela. pracovně. a nemít tam u sebe kamarádku, tak to fakt nedám. A takhle já bych měla být ta silná a podporovat dceru - devět let, ať se nebojí. A prostě být ta opora. To by nešlo.
|
21.6.2015 0:13:12
jj tohle bych jí fakt neudělala. to by bylo hrozně stresující pro ni. Takhle dopředu ji vybavovat informacemi co kdyby.
|
Drbohlavová Martina | 142786 |
21.6.2015 0:03:56
To bych radsi zustala doma. Prijde mi pro dite hrozne zatezujici, tohle na nej hodit. Navic ty deti v kritickych momentech nezareaguji casto tak, jak jim vtloukame do hlavy, oni i dospeli na tom nejsou o moc lip, ze. Uvazat dite k mobilu a nechat ho ve strachu, ze mama muze kdykoliv zkolabovat, to bych opravdu nedelala. Pokud kolabujes z horka, tak nikam nejezdi, pokud se bojis blbe nahody, ze si treba zlomis nohu, tak to si vyres sama se sebou a jed.
|
Drbohlavová Martina | 142786 |
20.6.2015 23:51:35
Ahoj, chapu te, taky jsem se bala, uz se ani moc nebojim. Jen vybiram misto, odkud se da snadno a rychle dostat nebo pro me nekdo muze dojet. Vic poradit neumim.
|
Natyna | 78385 |
20.6.2015 23:47:47
Taky jsem sama s dcerou /skoro 9 let / a jezdíme samy na dovču už 5 let..každý rok letadlem k moři + v zimě na pár dní do Krkonoš, v létě miluju turistiku po horách, letos jedem do Harrachova a poprvé na Slovensko do Tater.Auto nemám - neřídím - takže buĎ busem nebo vlakem tak, abychom došly od zastávky do hotelu nebo penzionu..výběr je tím omezenější, ale dá se najít..hledám na slevomatech, ale i normálně, kde je dcera třeba za polovinu ceny..sama se nebojím, nebo si to nepřipouštím, to bych musela jen sedět doma...cestuju ráda a taky nemáme s kým, kamarádky cestujou s rodinou nebo na to nemaj peníze....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.