Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ornelka | 142899 |
4.5.2015 13:26:00
Vlad., souhlasím s tebou. Není to lehké, ale bohužel a opravdu bohužel nemám naivní představy, ale znám realitu. Kamarádka sháněla pro příbuznou s podobným duševním postižením nějaké zařízení a nenašla(ale až takto jsem zakladatelku nechtěla strašit, chtěla jsem ji nechat naději, že snad se něco najde). Protože pacienty s psychiatrickou diagnózou nechce nikdo moc přijímat. Nakonec to právě vyřešila tím asistentem a to bylo ze dne na den. Takže má zkušenost je ta, že asistent se dá najít lépe jak zařízení. A do toho to opravdu ještě beru z pohledu té Marušky, aby ji bylo fajn, jak si zakladatelka přeje.
|
vlad. | 38059 |
4.5.2015 13:20:03
ale prosím tě, Cimb. se snažila pomoci, ale nemá čas se v tom podrobně hrabat, to už zvládne i zakladatelka
navíc je v realitě zdravotnictví a rámcově ví, co je možné a za jak dlouho |
Ornelka | 142899 |
4.5.2015 13:14:11
Proč tak útočně, že narozdíl ode mě nemáš čas pročítat ? Nic o mě nevíš. Víš, i já jsem chtěla tedy pomoci V TVÉM DUCHU najít nějaké to zařízení a tak jsem si na to ten čas vyčlenila, víš ? Protože rady, které nepomohou, nejsou rady. Je to jen zbytečné machrování
|
vlad. | 38059 |
4.5.2015 13:13:07
Chápu, že to myslíš dobře, ale máš trošku naivní představy, o tom, co lze ze dne na den zařídit.
|
Ornelka | 142899 |
4.5.2015 13:08:55
Jenže my nevíme, zda potřebuje nepřetržitou péči,o tom se nic nepíše. Také nevíme jestli má Maruška nějaké ataky nebo je plně kompenzována léky a má jen ty úzkosti z nových lidí. Píše se hlavně o tom, aby se Maruška měla fajn.
|
Cimbur | 64764 |
4.5.2015 13:00:33
Nevím, zda maminka dokázala "vyběhat" pro dceru příspěvek na péči a v jaké výši, nepřetržitou péči v domácím prostředí z toho ale stejně neuhradí.
|
Cimbur | 64764 |
4.5.2015 12:59:34
Máš pravdu, narozdíl od tebe nemám čas to pročítat.
Další možnost je obrátit se přímo na Psychiatrickou nemocnici v Kroměříži. |
Ornelka | 142899 |
4.5.2015 12:45:03
Tak zrovna u toho prvního odkazu odkazu píší, kopíruji : Komu neumíme pomoci
- osobám s duševním onemocněním A před tím ještě o tomto zařízení píši, že je to pro osoby, aby navázali nové kontakty s dalšími pacienty. A zakladatelka jasně píše, že se Maruška bojí lidí. |
Ornelka | 142899 |
4.5.2015 12:20:25
Nezlobím se, neboj . Jen jsem reagovala na to, že zakladatelka si přeje, aby Marušce bylo fajn. Pokud bych to napsala já a chtěla bych, aby Marušce bylo fajn, hledala bych opravdu jiné řešení. Nevím jestli jsi někdy jako dítě byla sama se sebou v nemocnici a zažívala jsi tam ty úzkosti nemocného dítěte.Jsou to opravdu hrozné úzkosti a peklo a to nám tam taky nikdo neubližoval. Ono někdy jen neubližování nestačí, víš? Beru to z pohledu Marušky (ovšem pozor, schizofrenii nemám, ony stačily obyčejné dětské nemoci tehdy léčené v nemocnici) a spíš cítím s ní. A o tom můj příspěvek je.
|
jorad3 | 105220 |
4.5.2015 12:10:33
U nás funfují při DD odlehčovací lůžka kam se dávají lidi kteří jsou v domácí péči, ale ten kdo o ně pečuje se nemůže dočasně postara. A v době pobytu se může zažizovat něco dalšího.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.