| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Škůdci, hmyz a jiná havěť

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 4932  [Dalších 4822 >>]
Ivatema 52511
14.2.2024 13:09:25
Dům je starý 10 let. Přijde mi divná varianta SAMO, ale zase co by tam dcera musela vyvádět....? Je to neotevírací okno, u postele, kde je jen malé místo. No, jestli tam něco hodila, ví asi jen ona sama :-D (Ale většinou mi pravdu časem tajně přizná-tady pořád tvrdí že samo).
babi_ 48341
14.2.2024 12:59:36
DDD firmě bych popsala problém, třeba budou mít řešení, návrhy, zkušenost...
babi_ 48341
14.2.2024 12:56:33
Jestli reaguje na klepání, je to určitě živočich. Hlasuju pro nějakého brouka (jak píše Mac), který se tam protáhne miniškvírou, nebo prohryže.
Maci1 27366
14.2.2024 12:44:16
Jestli je dům dřevostavba, tak by to mohl být tesařík krovový.
Monika 123907
14.2.2024 12:42:45
V tom případě to nebude chtít deratizázory, ale jiné odborníky :-)
Pokud jde o to prasklé sklo - to by asi mohlo být i od nějakého pohybu zdí (zvlášť, jestli se jedná o relativně nový dům) ...
Ivatema 52511
14.2.2024 12:37:02
Je fakt, že nějaké záhady se tu dějí :-D Například u dcery (13 let) se v pokoji SAMO rozbilo okno. Normálně je prasklé, čára se táhne téměř přes celé okno. Záhada je, že se čáry sbíhají v rámu. Někde jsem četla, že rána vznikla tam, kde se čáry sbíhají. A zrovna ta část, kde je to prasklé je v hůře dotupném místě.Navíc dcera pořád tvrdí že o ničem neví-i když už jsme v pohodě, že se prostě stalo.
Takže ducha beru :-D, ale doma ho nechci :-D
Ivatema 52511
14.2.2024 12:32:18
Zvíře jsme neviděli, ale zní to opravdu jako hryzání. Manžel slyší i "cupitání". Na zabouchání do zdi reaguje-ztichne. Ve zi, ani venku nemá co mlátit a dělat hluk.Zvuky se ozývají pořád ze stejného místa. Měli jsme podezření, že tam někudy vlezlo a uvízlo a nemá kudy utéct, ale aby tam měsíc žilo jen z toho, co vykouše někde ve zdi? Bez vody?
Developer nemá tušení. Prý to mohlo vlézt technickou místností-ale tam je také zcela čisto a ani tam pastička nesklapla.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
14.2.2024 12:31:33
To bude asi duch.
Levné sedací soupravy na Favi.cz - top výběr
babi_ 48341
14.2.2024 12:27:57
Je to určitě živočich? Nemůže to být nějaké škrundání trubek ve zdech, jiného materiálu ve větru i zvenku třeba? Reaguje živočich na klepání do zdi změnou zvuku (na úprk či ztichnutím)?
Díra by mohla být pod úrovní terénu, možná něco technologického (?). Zeptala bych se dodavatele domu, kudy by se živočich mohl do těch míst dostat.
Ivatema 52511
14.2.2024 12:20:46
Dokáže mi někdo poradit jak se zbavit záhadného zvířátka, které už měsíc hryže kdesi ve zdi? Doma nikde žádné stopy hovínek, žádný nežádoucí nepořádek. Okolo domu nikde žádné stopy, že by zvíře lezlo do domu. Pod pokojem, kde se zvíře ozývá, jsem nastražila pastičky- měsíc zůstaly bez povšimnutí. V domě není žádná viditelná dírka. Nikde není nepořádek jako že by se něco drolilo, kudy to zvíře chodí.
Zkoušeli jsme vypudit hlukem-v pokoji bylo nonstop puštěné rádio asi týden, ale zvíře hryže dál.Máme pasivní dům starý cca 10 let - takže silné zdi, skvělé základy.....
Poradí si deratizační firma, kyž nevím co to je za zvíře a kudy leze a kde přesně je?
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 4932  [Dalších 4822 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.