Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mosie | 155090 |
31.1.2024 20:43:26
Jediné, co mi na ty potvory osminohý pomohlo, bylo čas od času přestříkat rámy oken a futra Biolitem na pavouky. Nevím, co za svinstvo to obsahuje, ale docela hezky to voní. Od té doby doma pavouky nemám, pokud se na to vykašlu, zase nalezou - sekáči a občas i něco většího, nejspíš pokoutník.
|
Peppa | 133447 |
31.1.2024 8:44:43
Ale no tak
Ty naše pytlíky mají tu záklopku, tak si říkám, že to si snad neotevřou Máme ještě takový aku tyčový bezsáčkový, tak tím už je nevysávám, ptž to jsem taky viděla, že z toho po čase vylezou |
Kaipa | 98564 |
30.1.2024 7:01:00
Sice jsi nařídila nevyvracet, ale...🙂 Mám osobní zkušenost:jednou jsem vysála opravdu velkého pavouka, po chvíli jsem vysavač vypnula, nechala ho ležet na zemi a zmoženě jsem po výkonu odpočívala, sedíc vedle vysavače na židli. A co myslíš? Potvora vypochodovala ven.
|
bono | 73031 |
30.1.2024 6:34:33
náš "dvorní" desinsekt./deratizátor v naší práci nám říkal, že babské rady neexistují. Že musí přijet firma.No ale věřte mu,žejo
|
Vítr z hor | 100046 |
29.1.2024 18:00:00
Děkuji za podnětnou diskuzi, poznala jsem blíže svého nepřitele. Vzhledem k velikosti domu mě napadlo, že nastříkám biolit na smeták a ometu s tím všechny stropy, protože tam je jejich základna.
|
Vítr z hor | 100046 |
29.1.2024 17:54:37
Tu legrační vosičku jsme tu kdysi měli, ale velkou slávu tu její rod neudělal.
Přišla jsem na ni tak, že jsem na hnědé hliněné figurce našla podivné rourkovité novotvary v přesně stejné barvě jako figurka. Bylo to úplně fantastické. No ale asi jí naši pavouci nechutnali, tak se predátor přesunul jinam. |
Vítr z hor | 100046 |
29.1.2024 17:50:28
Nikdy jsem tu neventilovala větrání a větráme tak nějak normálně. V létě máme dveře dokořán - chytám teplo. Ale v zimě spíš ne, ofoukly by mi kytky.
|
Vítr z hor | 100046 |
29.1.2024 17:45:59
No to asi loví. Zrovna nedávno jsem si říkala, že už jsem dlouho neviděla naše chlupaté spolubydlící - Pána Vany a Pána Bidetu.
|
Pam-pela | 97353 |
29.1.2024 15:06:16
Sekáči v zimě? To budou třesavky, jsou všude a množí se.
Říkám jim činský mrchy, poprvé jsem je viděla kdysi v čínských skladech tady u nás, asi přijeli s krabicema hadrů. Od té doby visí všude možně, klidně od stropu až na zem, každý má svou pavučinu, velky, menší, malý, maličký...a dovedou zabít i velkého pokoutníka. ŽIjí mezi nohama dřevěných židliček, za troubou, pod poličkou. Máme je doma roky, dřív jsem je nikdy neviděla a je pravda, že poslednísdobou se nám jejich počty zmenšily, možná proto, že používám různé vůně úterických olejíčků do aromalampy...nebo víc vysáváme? (i když to asi ne). Ani kočky je nechytají, a to honí všechno možné. Ráda si přečtu, co komu funguje |
Salamajka | 156972 |
29.1.2024 14:50:36
Mě se po těch potvorách vůbec nestýská. Nevyhnali jsme to ničím. Mati to měla všude asi i tím, že bylo vždycky doma strašně moc hydiny versus opravdu hodně starý barák lepený různý přístavby...Na vysavač jsme zkoušeli použít takovou tu koncovku kulatou s těmi štětinkami. No my jsme to mohli vyhodit po prvním použití, protože to bylo okamžitě obalené těmi pavučinami. Kolikrat byli zpět už odpoledne. Nepomohlo nikdy nic.Ted nedávno byl článek o nějakém predátoru kutilka se to jmenovalo . Prý to je přemnožené na Slovensku. Ale asi si nechceš do baráku natáhnout jinou potvoru co budeš zas ,, vraždit,, 🤣 Já bych zkusila asi biolit na místa kde je jich největší množství. Nebo kde po vysátí najdeš prvního.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.