| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Škůdci, hmyz a jiná havěť

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 4932  [Dalších 4812 >>]
Mosie 155090
31.1.2024 20:43:26
Jediné, co mi na ty potvory osminohý pomohlo, bylo čas od času přestříkat rámy oken a futra Biolitem na pavouky. Nevím, co za svinstvo to obsahuje, ale docela hezky to voní. Od té doby doma pavouky nemám, pokud se na to vykašlu, zase nalezou - sekáči a občas i něco většího, nejspíš pokoutník.
Peppa 133447
31.1.2024 8:44:43
Ale no tak ~l~~t~
Ty naše pytlíky mají tu záklopku, tak si říkám, že to si snad neotevřou ~2~
Máme ještě takový aku tyčový bezsáčkový, tak tím už je nevysávám, ptž to jsem taky viděla, že z toho po čase vylezou ~o~
Kaipa 98564
30.1.2024 7:01:00
Sice jsi nařídila nevyvracet, ale...🙂 Mám osobní zkušenost:jednou jsem vysála opravdu velkého pavouka, po chvíli jsem vysavač vypnula, nechala ho ležet na zemi a zmoženě jsem po výkonu odpočívala, sedíc vedle vysavače na židli. A co myslíš? Potvora vypochodovala ven.
bono 73031
30.1.2024 6:34:33
náš "dvorní" desinsekt./deratizátor v naší práci nám říkal, že babské rady neexistují. Že musí přijet firma.No ale věřte mu,žejo~t~~q~~d~
Vítr z hor 100046
29.1.2024 18:00:00
Děkuji za podnětnou diskuzi, poznala jsem blíže svého nepřitele. Vzhledem k velikosti domu mě napadlo, že nastříkám biolit na smeták a ometu s tím všechny stropy, protože tam je jejich základna.
Vítr z hor 100046
29.1.2024 17:54:37
Tu legrační vosičku jsme tu kdysi měli, ale velkou slávu tu její rod neudělal.
Přišla jsem na ni tak, že jsem na hnědé hliněné figurce našla podivné rourkovité novotvary v přesně stejné barvě jako figurka. Bylo to úplně fantastické.
No ale asi jí naši pavouci nechutnali, tak se predátor přesunul jinam.
Vítr z hor 100046
29.1.2024 17:50:28
Nikdy jsem tu neventilovala větrání a větráme tak nějak normálně. V létě máme dveře dokořán - chytám teplo. Ale v zimě spíš ne, ofoukly by mi kytky.
Vítr z hor 100046
29.1.2024 17:45:59
No to asi loví. Zrovna nedávno jsem si říkala, že už jsem dlouho neviděla naše chlupaté spolubydlící - Pána Vany a Pána Bidetu.
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
Pam-pela 97353
29.1.2024 15:06:16
Sekáči v zimě? To budou třesavky, jsou všude a množí se.
Říkám jim činský mrchy, poprvé jsem je viděla kdysi v čínských skladech tady u nás, asi přijeli s krabicema hadrů.
Od té doby visí všude možně, klidně od stropu až na zem, každý má svou pavučinu, velky, menší, malý, maličký...a dovedou zabít i velkého pokoutníka. ŽIjí mezi nohama dřevěných židliček, za troubou, pod poličkou.
Máme je doma roky, dřív jsem je nikdy neviděla a je pravda, že poslednísdobou se nám jejich počty zmenšily, možná proto, že používám různé vůně úterických olejíčků do aromalampy...nebo víc vysáváme? (i když to asi ne). Ani kočky je nechytají, a to honí všechno možné.
Ráda si přečtu, co komu funguje :-)
Salamajka 156972
29.1.2024 14:50:36
Mě se po těch potvorách vůbec nestýská. Nevyhnali jsme to ničím. Mati to měla všude asi i tím, že bylo vždycky doma strašně moc hydiny versus opravdu hodně starý barák lepený různý přístavby...Na vysavač jsme zkoušeli použít takovou tu koncovku kulatou s těmi štětinkami. No my jsme to mohli vyhodit po prvním použití, protože to bylo okamžitě obalené těmi pavučinami. Kolikrat byli zpět už odpoledne. Nepomohlo nikdy nic.Ted nedávno byl článek o nějakém predátoru kutilka se to jmenovalo . Prý to je přemnožené na Slovensku. Ale asi si nechceš do baráku natáhnout jinou potvoru co budeš zas ,, vraždit,, 🤣 Já bych zkusila asi biolit na místa kde je jich největší množství. Nebo kde po vysátí najdeš prvního.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 4932  [Dalších 4812 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.