| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Divadelní představení

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 3183  [Dalších 3143 >>]
Ropucha + 2 120300
9.6.2024 11:52:03
Evelyn, před deseti lety bych tu psala totéž.
Dneska nic jiného než ultra pohodlné kotníkové pohorky nemohu obout, nechci-li mít místo kotníku bolestivý balón. Na městské dlažbě ještě důsledněji než v přírodě.
Je to frustrující, ale je to tak.
Takže jsem i mnohem smířlivější k tomu, jak lidé cestují a jak se oblékají a obouvají kdekoliv.
Pořád si myslím, že svou roli hraje ignorance, ale člověk neví. Ano, ten turista, co sedí na baletním představení v teplákách, by mohl mít v kufru univerzální černé kalhoty, když cestuje po Evropě se záměrem chodit i za kulturou. Ale třeba si je zrovna polil, roztrhl, ztratil se mu kufr na letišti...
Evelyn1968,2děti 6269
9.6.2024 10:33:43
Moc to nechápu, když jedou na dovolenou do města, jestli nemají nic jiného, než pohorky a sportovní oblečení ~d~
Já si do měst ani pohorky neberu.

U nás v divadle by je nepustili ani před vchod:-).
kosatka2 89902
9.6.2024 9:39:28
Třeba když jde člověk do Rudolfina na Pražské jaro, mají na webu doporučený dresscode, a zároveň poznámku, že od turistů se to neočekává, protože všichni chápou, že v kufru nic lepšího nebylo. V nejslavnější evropské filharmonii v Hamburku mají dokonce napsáno, že je povoleno to i to, protože jejich publikum je stejně pestré, jako jejich repertoár.
Teď čtu dresscode na Smetanovu Litomyšl a zdá se, že čím menší město, tím přísnější:) Podle mě alespoň v té Praze by se užil odkaz na nějaké půjčovny. Co ale nepochopim: staří Američané v kšiltovkach. Vysvětlíme mi to někdo? To je nějaká národní symbolika? Přitom to byli VŠ pedagogové
Okolík 129526
8.6.2024 20:57:35
Díky 🍀
Stáňa * 7932
8.6.2024 20:54:47
Am se to stalo v Národním. My hezky oblečené a na chodbě jsme potkali turisty v pohorkach, silných ponozkach a sportovních kratasech. Zřejmě Holanďané.
Podle mě je tam vůbec neměli pustit.
Evelyn1968,2děti 6269
8.6.2024 20:50:10
My jsme s kolegyní měly předplatné do pražských divadel a koncertních sálů. Jednou jsme vyrazily na koncert, na nějaké melodie Vivaldi apod. Trávily jsme čas nad výběrem oblečení, máme to 50 km autem a pak pražskou mhd. Aby to bylo decentní a zároveň vhodné na cestu. Usedly jsme v tom koncertním oblečení a začali se troudit turisti v pohorkách a kostkovanych košilích ~8~. Já měla dlouhou černou sukni ~t~
Vítr z hor 100046
8.6.2024 20:17:27
77mi ~R^ :-)
Přesně
Vítr z hor 100046
8.6.2024 20:15:52
“ Narážku na J. Lennona nechápu a nejspíš nebudu jediná”

Lennon před závìreènou Twist And Shout "povzbudil" obecenstvo proslulým výrokem:"Ti na laciných místech mùžou tleskat, vy ostatní mùžete chřestit svými šperky."
Okolík 129526
8.6.2024 20:06:36
Narážku na J. Lennona nechápu a nejspíš nebudu jediná ~d~
užfaktnevim 137158
8.6.2024 19:41:10
Před pár týdny jsem zažila naprosto otřesnou prohlídku Karlštejna. Několik rodin s dětmi různého věku, od batolat po školáky. Batolata to samozřejmě nebavilo, takže jekot, vztekání, svačina... Litovala jsem průvodce, měl nervy ze železa, pokaždé, když už hluk byl trochu moc, přestal mluvit- klidně v půlce slova prostě zmlknul a nepokračoval dokud nebylo ticho. No a za pár minut znova. Vrcholem bylo, když se děti začaly honit a značení, kam se nesmí samozřejmě ignorovaly. Někteří rodiče je usměrňovali, někteří ani moc ne. Nechápu, proč s dětmi nezkusí dětské prohlídky, třeba pár km vedle na Mníšku je dělají. Vůči ostatním mi to přijde tak bezohledné! A už vůbec nechápu, když se jedná o rodinu, kde je např. školák + batole+ máma+ táta, tak proč 1 dospělý nezůstane courat někde kolem hradu s batoletem a na prohlídku nejde druhý rodič a školák.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 3183  [Dalších 3143 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.