Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Renata* | 32782 |
Eowyn1.2.2008 12:28:51
Deník máš založený
|
*Renata* | 32782 |
Eowyn1.2.2008 12:28:07
Deník máš založený
|
Myšák*** | 31646 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 11:44:51
Jitko, díky a jaká je adresa na ty společné stránky?
Mejlík jsem nedostala, protože pod nickem mám starý email, který už není funkční (teď jsem to opravila), jestli můžu poprosit tak: mich.silhava@seznam.cz - a váhu dodám, jakmile si jí koupím, počítám, že nejdýl do týdne... |
Jitk@ | 46489 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 11:36:54
Myšáku,
deníčky, tabulky, závazky jsou na našich společných stránkách, kam vpouštíme "vážné" zájemkyně po 14 dnech v diskuzi. Myslím si, že zažádat můžeš také. Už Tě tu registruju docela dlouho. Až Tě vpustíme, tak Ti vytvoříme Tvoje vlastní fotoalbum a deníček pro krátké představení se. Vzorů tam budeš mít dost. Jo, a zasĺala jsi váhu a míry Ivetce??? Přidala jsem si Tě do databáze, došlo Ti upozornění? Cácorky jsou jako naklonovaný )) Krásný..... |
Myšák*** | 31646 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 10:49:36
... a protože se tu bavíte o dětech, tak se maličko pochlubím mojema cácorkama , snad to nebude vadit?
|
Zuzulík,Míša 05, Tomík 08 | 13764 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 10:47:57
Holky dík, tak jste mě docela uklidnili, už jsem si myslela, že jsem nějakej zvláštní případ.
|
Myšák*** | 31646 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 10:46:48
Ahoj holky, ještě jednou vám všem moc děkuji za podporu, už se pomalu dávám psychycky do "normálu", takže snad i ten zdravější životní styl (záměrně nepoužívám hubnutí ) mi opět půjde.
Příští týden kousek od nás otvírají fitko a bude i spinning, tak se už těším, kdysi jsem na něj už chodila, ale teď mám nulovou fyzičku, tak jsem zvědavá, jak to ze začátku po 5 letech půjde. Zmiňujete se tu o závazcích, deníčcích .... to asi není veřejně k nahlédnutí, že? |
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
Re: Krásné ránko!1.2.2008 10:16:13
Dobré ráno všem.
Jitko, s tím pohybem jsi to napsala dobře, najít si něco, co člověk dělá rád a mimo jiné u toho zapotí i tričko a ne dělat pohyb proto, že u toho zapotím tričko, ale jinak nic. Do této fáze č.2 jsem se teď dostala a jsem v bludném kruhu, protože mě to netěší, depkuju, že to nejde dolů, ba právě naopak. Ach jo. Taky bych potřebovala nějaký taneček, jenže tu v Turnově nic moc takového není, leda klasika aerobic. Moc se těším za 3 týdny, jdeme po 5 letech plesat, mamka nám pohlídá ratolesti. |
Dagmarka01 | 73900 |
Dobre ranko :-)1.2.2008 8:39:23
Jurášek dnes vstával zadkem napřed,máme jít plavat, tak jestli bude protiva celý den,bude to na mašli.Jede s námi i mamka,chceme si to užít snad se podaří.Jdu sbalit saky paky a mastíme na vlak.
Přeju pěkný den |
Jitk@ | 46489 |
Ahojky,1.2.2008 6:47:34
už od časného rána jsem pilná jako včelička.
Ajda to zařídila, chtěla nějak brzo vstávat, nakonec usnula jako pařez a vstala jsem já. Na cílech je v deníku Srazíky info o HORALCE. Přeju hezký den!! POHODI, nestačí jen myslet, ale to ty víš. Však ono to půjde. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.