| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 78041  [Dalších 77911 >>]
Dana11 44177

Re: Pěkný večer

31.1.2008 23:20:18
Ahoj Mikino,
tak se měj na horách hezky a užij si to, i když teď koukám na hodiny, tak snad to budeš číst až po příjezdu, ale i to bude furt od srdce.

Pohodi, neboj, to zvládneš, vysvitne sluníčko a sama budeš moct chtít do léta něco shodit. Stále Tě vidím v Ikei jak hlídáš Anetku, holka teď budeš mít na hlídání dvě, to budeš hubnout.
Dneska jsem před barákem potkala paní, které začal klučík chodit a řeknu Ti, ta byla uhoněná, tak víš co Tě čeká, co, I když si myslím, že Anetka bude dobrá chůvička, něco jako Renatčina Petruška?
Pohodička 41428

31.1.2008 23:00:31
No, a teď taky...sem nějak vyšla ze cviku, či čo :-)

Jituš, hubnutí spíše nejde...;((
Jsem děsná já vim...přitom se každý den přistihnu jak myslím na to, jak zhubnout a proč mi to nejde ;((
Prostě nemám sílu to vydržet dýl než týden, čtrnáct dní Rv
Přitom si každý den ráno řikám - MUSÍŠ, dneska to zvládneš....
Děsně mě to štve, nic neoblíknu, neohnu se bez toho abych nefuněla.... a sebevědomí pomalu žádné :-©Rv;((

Jinak holčičky jsou super :-D
Michalka je andílek, pořád hodňoučká a uchechtaná :-D
Anetka je pořád neposeda, ale už je zas o trošku rozumější a víc si toho nechá vysvětlit. No, i když někdy taky nee :-D
Anetka měla v půlce ledna třetí narozky, tak mimo jiné dostala zakrslého králíčka. Je z něho naprosto nadšená a zatim se stará hezky. Tak snad jí to vydrží :-)

Poslala bych nějaké fotečky, ale už přesně nevim jak se vkládá..Tak třeba příště ;)
Pohodička 41428

31.1.2008 22:46:11
Ahojky holky :o)
Odpoledne jsem psala v rychlosti a ani jsem nedopsala a už se mi to odeslalo, chjooo ;((
mikina 827

Pěkný večer

31.1.2008 21:53:29
Ahojky, tak jsem se konečně dostala na net. Dnes jsem pořád něco zařizovala, pak vyvářela a odpoledne jsem šli oslavit do cukrárny Eliščiny samé jedničky. Zhřešila jsem nějakým odlehčeným řezem a tak jsem si pak nedala večeři a jen piju.Zítra jedu s manželem na tu lyžovačku,vstáváme už v 4,45 a celý den na svahu, tak doufám, že něco spálím.Holky se teď večer chtěly pořád mazlit, když zítra budu celý den pryč :-) Snad to tady babička s dědou zvládnou a my také ;(( Jsem uzlíček nervů. Zítra se sem asi nedostanu, nevím , kdy se vrátíme.
Jitk@ 46489

Holky,

31.1.2008 19:33:39
šly vám mejlíky s informacemi o srazíku. Pokud budete chtít jet, tak do 14 dnů se nahlašte, jak mně tak Ledeckému (více v mejlíku). Je to tak s ním domluveno.

Pro dnešek se loučím. Páček.
Jitk@ 46489

Re: Krásné ránko!

31.1.2008 18:05:54
A neboj, ty topinky nikomu neprásnu ~j~
Jitk@ 46489

31.1.2008 18:04:33
Eo, tak to jsem ráda, že z Tebe lezou i takovéhle informace. My Tě od toho nechceme odradit. Fakt dokážu pochopit, že máš radost z toho jak Ti to teď jde. Ale spíš Tě chci "hodit" trochu do normálu, protože to tempo bys dlouho nevydržela.
Víš, jak to mám s pohybem?? Prostě ho musím mít, potřebuju se ze sebe "vydat". Pokud nepropotím tričko, tak nejsem spokojená. Já nevím, jestli to dobře píšu, ale těší mě a dělá mi radost. Prostě teď ke mně patří. Možná, že mezi námi je rozdíl v tom, že já pohyb měla ráda, ale s tou tonáží, kterou jsem měla, to prostě nešlo. Samo, že nemusím všechno. Třeba ráda plavu, ale aquaerobic, na ten bych už nešla. Co má pedály, to mě taky baví. Rotoped, kolo, spin... Běhání a rychlá chůze taky. Baví mě to v kolektivu, to se vyhecuju ještě víc. U Tebe mám pocit, že s chutí děláš tanyny, ne?? Prostě do budoucna se zaměřit na to, k čemu se nebudeš muset nutit. Co nebudeš provozovat jenom kvůli tomu, že ubereš něco na váze, protože časem přestaneš ubírat i po sportu. Tělo si zvykne, stejně jako časem přijme to, co mu ordinujeme nyní.
EO, je to boj, co?? Hezký večer a fakt jsem ráda, že Ti dorazila tetka, a že se na chvilku hodíš do klidu :-))
Eowyn+děti 18936

31.1.2008 17:49:22
Dani, tatarák je přece hovězí masíčko a vajíčko, to obojí smím :-D......ale o těch topinkách raději šeptem jo? ;) Ale byly jen dvě a malé, chchi.

No a vařím dvojmo - jedno rodině, jedno sobě - většinou je základem maso - jim ho třeba oomáčkuju, mají to s přílohou a já si ho dělám s různými zeleninami nebo jako směsi s oblohou nebo na houbách a pak na různé způsoby s luštěnami. Vůbec luštěniny prý mám jíst jako nezavřená :-) Pak přílohuju zelím nebo lilkem, cuketou, brokolicí....ale popravdě třeba lilek a brokolici už nemůžu ani cítit
:-© Polévky si odeberu než je třeba zahustím a tak. Ona je to v podstatě taková ta přímořská strava. třeba v Řecku se na nás dívali dost divně, když jsme si k masu nahrnuli brambory a zeleninu moc nechtěli, oni si vezmou jeden brambor a kopec zeleniny. Holt Češi to maj jinak, no ;)

Žehlit jdu as taky :(
Dana11 44177

31.1.2008 17:26:41
Eo, tak to je dobře, a tatarák? Nemám slov, ví to dr????!Hihi

To jsem nevěděla, že masa tam jsou také, bylo mi divné kde bereš bílkoviny.
A jak proboha vaříš? Já dnes dělala zelí a ještě potom omáčku na zítra, tak jsem se naochutnala a nalízala jak hrom.

Já to mám tak, že když tak hodně ochutnávám, tak potom si již nevemu, holt jídlo mám z toho ochutnávání, ale někdy také ne, jak jsou brambory, či kaše, tak jsem slepá, hluchá a ještě nevidím, neslyším, fakt!
No jak jsem psala budeš hodně sledovaná, aspoň ode mě, jsem zvědavá. A pak budu závidět, ale v dobrém, já ani závidět neumím, babičky to jó, když byli kluci malí, ale to jsem vyřešila odchodem z dobré práce a šítím podprsenek od Trioly doma, po nocích.
Ale všechno je o vůli a tu já nemám, vidím Lambrusco a je zle, jak píšu, nevidím, neslyším

Nevidím, neslyším, jdu žehlit, nebo to nevyžehlím,
Dana11 44177

31.1.2008 17:17:38
Děvčata, hlavně ty nové, já dřív zveřejňovala po mailíku, která z nás má narozeniny.
Některé to třeba nechtěly, u jiných jsem zase zapomněla já, bylo to asi 2x a moc mě to potom mrzelo a tak jsem si řekla a taky to zveřejnila, že to takhle praktikovat nebudu.
Chtěla bych poslat Jitce mailíka s datumy narozenin a ať to vloží na cíle a my máme možnost si tu svoji milejší hubnulku, či hubnulky pohlídat.
Taky ta, která tam není a chce být, tak může jitušce poslat mailíka, není to nic špatného, naopak, je hezké otevřít diskusi a vidět samé pugéty, mě se to líbí.

Musím se do cílů podívat, dlouho jsem tzam nebyla, máme tam vločkové dny? Už mažu, papa
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 78041  [Dalších 77911 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.