| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 78041  [Dalších 77901 >>]
Eowyn+děti 18936

Re: Krásné ránko!

31.1.2008 17:13:37
Danuško, můžu z toho vyjít.
Do 30GI jsou snad všechny klasické druhy masa, ryb, sýrů, některé jogurty, mléko, většina zeleniny, snad všechny luštěnin, nějaké druhy ovoce .....
v podtatě nemám jíst věci, které obsahují prázdné tuky, cukry a škroby
Musím se obejít bez brambor, hranolek, bramboráků, knedlíků, rýže (krom indiánské) a těstovin, pak samozřejmě sladkostí a alkoholu.

Já se pořád nechci přít. Kdybyste znaly mou cestu hubnutím, tak vidíte, že všechno zde zmiňované mám za sebou. Ale bez úspěchu. Nikdy jsem nevydržela takhle dlouho, dokonce ani pod vedením paní Ivy Málkové ve STOBu. Prostě jsem těžký případ, no. Tohle je budto další z pokusů nebo se to konečně podaří. Ale je to na dlouho, to já vím a jsem na to od Dr. upozorněná - že zhubnutím moje návštěvy u něho jen tak neskončí, pak přijde ta jeho druhá fáze - učit se jak udržet a nepřibrat zpět.

no a to jídlíčko a pohodičku si teda aspon jednou do týdne dopřeju. :-) Naposledy jsem byli před týdnem s manžou na tataráčku ;) No a o vánoční pohodě asi ani netřeba mluvit....
Dana11 44177

31.1.2008 16:48:04
Hezký podvečer Hubnulky, zaujaly mě potraviny GI do 30§ Ha to jsou teda věci, aby jste věděly, mrkev, zelenina, některé oříšky a některé ml. produkty, grep, třešně a 70%tní čokoláda, ta má dokonce GI 22, to bych brala ale ostatní, jak z toho Eo můžeš vyjít?

Dlouho jsem tu nebyla, holt budu víceméně chybět dokud se bude v Litvínově hrát Extraliga ale jak jsem dočítala, tak se mi zdá že jste diskusi změnily na MUSÍM, kde je ta pohoda, ale pokrok světem vládne, nedá se nic dělat, jen se bojím, že až docílíte svoji váhu buď pomocí tabletek, či podle trenéra a cvičení nebude Vaše hobby, budou kila zpátky, pomalu a klidně, věřte mi, vytratí se Vám pohoda z duše, stále se budete přemáhat a stresovat, nic s Vámi nebude, celý život takhle žít, máte vůbec rádi svoje tělo?
Některé z Vás to taky nejde, přidaly na cvičení, ubraly porce, ale nečetla jsem, že by si nedaly k obědu třeba brambor. kaši s malinkým řízečkem, vím spíše přírodním řízkem, atd.

Já jsem pro to, víc pohybu který mám ráda, viz Dašovanka, Jitka, menší porce, uvažovat co večer můžu, odilat ovoci a chlebu a o tabletách raději mlčím. Sama jsem to zažila, měsíc nádherného zhubnutí, vyžadování dalších tablet, poněvadž bez nich to nejíst nešlo, selhání organismu, a to mi naordinovali doktoři, zhubnout, prý abych zapadla a pak se ukázalo, že první muž byl bez spermií.
Vždyť si vemte ty drinky, je to drahé jak prase, zhubnete a jak se začlo jíst stejně přibrali.

Eo budeš teď taková naše tabule, budeme Tě sledovat a držet palce, dotáhla jsi to daleko, vypadáš moc hezky, jedeš jak hrom, tak uvidíme. Jen bych to já tak nebrala, mám život ráda, je moc krátkej a na světě moc a moc hezkých věcí, raději dva roky pomalu hubnout, ale žít

A JItuška, vím že ta na kolo nedá dopustit i když si hubnutí dotáhla do konce, tak se moc těší na každou hodinku spinninku a od jara na každou denní projížďku, holky pamatujete jak jednou přijela a mušky měla vlezlé všude a od té doby začala nosit pomalu potápěčské brýle, hihihi, Jituš nezlob se.

Končím o metodě hubnutí, nereagujte na to, je to jen můj názor a každá si hubne podle svého. Jen žijte, vždyť se stejně hodně musíme přemáhat, zdražování, poplatky, někdy se něco vyhrotí v rodině, všude je stres, tak si užívejte a těšte se třeba na Horalku.

Včera jsem prala 7 praček, nyní jdu žehlit, prý se taky spaluje, ale blbě, nemám to ráda, ještě že jsem tady poznala Brusinku, ta mě tady naučila žehlit a skládat trička, jedno jak druhé, fuj ten život utíká..
Eowyn+děti 18936

31.1.2008 15:36:33
No, ale abych to uzavřela, ty svoje výplody sem píšu proto, že potřebuju znát vaše názory, tak snad to nevypadá, že o ně zájem nemám. To naopak!!!
Ještě se zeptám Jíti a už dám pokoj - zajímá mě, jestli se Ti ted změnil vztah k pohybu, počítám, že dřív jsi ho měla podobný jako já mám pořád - to znamená, že mě nic neříká a musím se více méně pořád přesvědčovat, že je to pro mé dobro.
Eowyn+děti 18936

31.1.2008 14:55:29
hihi Lendul, já povolovala celých 14dní, co bylo kolem Vánoc a v lednu se nějaký samotný rozeběhnutí moc nekonalo :-D
Eowyn+děti 18936

31.1.2008 14:50:59
Jíťo, já vím, že neskončí, že budu muset dodržovat pořád, ale podle dr se dostanu do fáze, kdy nebude moje tělo tolik ukládat jako ted, mám prostě pořád nefunkční metabolismus a prý se to spraví

on to ukáže čas, já fakt nechci jít do extrémů

A musím nějak uvést na pravou míru to, že mi přiostřil režim - ono to bylo vlastně jinak - on mi už v tom září naordinoval hodinu na kole a posilování hlavně břicha a potraviny GI do 30, ale já neměla fyzičku, tak jsem cvičila jen málo a on mi prostě ted řekl, že u mě ta obezita není ani tak způsobená jídlem, jako nepohybem, že prostě tu hodinu mám dodržovat, že nemám vytrénované tělo a ikdyž hubnu, tak můžu ztrácet to málo těch svalů co mám a tuk bude zůstávat, takže u mě apeluje na pohyb pohyb pohyb a zase pohyb. No, tož tak. Já věřím, že by ta váha ted zase šla dolů i s mín pohybem, ale prý to není o ubytých kilogramech, ale o svalové hmotě, se kterou jde ruku v ruce funkční metabolismus.
No, nevim, uvidím. Zítra určitě vysazuju, protože dorazila MS a o víkendu asi taky, protože to se moc nedonutím, když je rodina doma. Uvidím, nechám to koňovi.
mraveneček +2 39127

31.1.2008 14:48:39
Eo..také držím palečky.Já bych tohle asi nevydržela.Sice cvičím,snažím se trochu regulovat to co a kdy jím,ale samo, že občas ulítnu.Někdy i dost často.Ale tímhle stylem mě to baví.Nedokázala bych si vše odepřít.

A Jituška má pravdu....to udržování pak bude skoro horší a nějaký ten pohyb se bude muset stát pravidlem.Jen najít to co by tě opravdu bavilo a nedělala jsi to z nechutí...to se totiž dlouhodobě vydržet nedá.
Lendul* 37206

31.1.2008 14:36:53
Zrovna jsem někde četla, že zastavení váhy po třech měsících diety je NAPROSTO normální, že si tělo zvyklo na ten režim. JENŽE - tam nedoporučovali "přiostřit", ale naopak na týden POVOLIT a pak najte nastejno. A to povolení prý "startuje" ;) Každopádně hodně štěstí! R^
Jitk@ 46489

31.1.2008 14:22:59
ZUZI, holky už napsaly vše. Prcek určitě má z čeho brát, však si pod kontrolou dr., takže je určitě vše v pořádku. Však do června ještě daleko a jestli se Ti stýská po nabírání, tak máš na to času ještě dost :-) Co??

Pohodi, jak je? A neodpustím si, co hubnutí?? Jde to?
Jitk@ 46489

31.1.2008 14:20:24
EO, já ale stále z Tvých příspěvků mám pocit, že prostě teď to musíš nějak vydržet a pak to skončí. Ale ono to neskončí. Ono si prostě i na tenhle, i na mě poněkud tvrdý životní styl tělo zvykne. Hubnout už nebudeš, protože třebas už nebude co, ale pokud jenom trochu v nastoleném režimu povolíš, tak budeš přibírat. Věř, že vím, o čem mluvím.
Rozhodně Tě nechci od ničeho odrazovat, snad to tak nechápeš :-))) Moc Ti to přeju, protože takovouhle dřinu nepodstoupí každá.
Jitk@ 46489

31.1.2008 14:10:20
Eo, nabourat Ti nic nechci, fakt:-))) Já si pročetla včera Tebou zveřejněný www stránky i tam a to dokonce 2x týdně doporučují odlehčený (pročišťovací) den.
A co se týče toho odpočinku, hodím sem teď něco ohledně svalů.

Každé malé dítě ví, že kondice a svaly se rodí cvičením a tréninkem. Jedním dechem však musíme dodat, že cvičení nepřinese očekávané plody v podobě svalů, pokud po něm nebudeme odpočívat(regenerovat), protože svaly rostou v klidu, nebudeme svalům dodávat potřebnou vodu, minerálie, vitamíny a růstové látky, protože svaly se skládají ze dvou třetin z vody a z jedné třetiny ze svalových bílkovin a tuků.

[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 78041  [Dalších 77901 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.