| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 78041  [Dalších 77891 >>]
Jitk@ 46489

Re: Krásné ránko!

31.1.2008 14:10:20
Eo, nabourat Ti nic nechci, fakt:-))) Já si pročetla včera Tebou zveřejněný www stránky i tam a to dokonce 2x týdně doporučují odlehčený (pročišťovací) den.
A co se týče toho odpočinku, hodím sem teď něco ohledně svalů.

Každé malé dítě ví, že kondice a svaly se rodí cvičením a tréninkem. Jedním dechem však musíme dodat, že cvičení nepřinese očekávané plody v podobě svalů, pokud po něm nebudeme odpočívat(regenerovat), protože svaly rostou v klidu, nebudeme svalům dodávat potřebnou vodu, minerálie, vitamíny a růstové látky, protože svaly se skládají ze dvou třetin z vody a z jedné třetiny ze svalových bílkovin a tuků.

Eowyn+děti 18936

31.1.2008 14:09:38
Zuzu, já si taky myslím, že není třeba se znepokojovat. Jsme holt pořádný holky a máme základ, tak si má prcek z čeho brát. Bere ze zásob.
Eowyn+děti 18936

31.1.2008 14:06:45
Lendul, já Ti rozumím. ALe když ono se mi to už tamtím stylem zastavilo víš? Plácala jsem se pořád tak nějak na stejným. Asi za to mohly i ty Vánoce, ale prostě to nešlo. Ted se to zase rozeběhlo pěkně. Já vím, že polevím, nejde to vydržet dlouhodobě, ale ted dokud na to mám náladu, tak zkouším co zvládnu a jak na to bude reagovat váha a zatím dobrý, pekně klesá. Já totiž nebyla zvyklá na nějaký sport, takže to jsou pro mě spíš šoky psychický a hlavně asi taky proto, že mě to STRÁÁÁÁÁŠNĚ NEBAVÍ. Jedu na tom kole a po půlhodině jsem otrávená, ne že bych už nemohla, ale prostě mě to nudí, nebaví, štve. No, ale to je prostě tím mým přístupem k pohybu, mám to asi vrozený. Ale zase si říkám, že je to dočasný, když jsem si to takhle hezky nastřádala, tak musím vydržet tu makačku se toho zbavit.
Ale rozumím moc dobře tomu, co mi říkáte. Zatím jsem se pokaždý donutila, i dnes, tak dobrý.
Lendul* 37206

31.1.2008 13:44:52
Pohodi, ahoj! Máš krásný a zdravý mimi, to je super! R^
Jak se jinak máš?
Lendul* 37206

31.1.2008 13:43:43
Zuzi, neboj. Kamarádka je v 17.tt a má -5kg. A to začínala na "normální váze" 66kg při 170cm. Takže neboj, při našich tonážích to myslím, není nijak strašný úbytek. Všechno bude OK.
EO, já ti to přeju, že ti to jde dolů. Jen tak dál. Ale asi bych naopak od Mudra nijak nároky na tebe nezvyšovala. Protože to tělo se může taky "zabejčit" a nepovolit. Když si to vezmu podle svý logiky, tak ono na tebe teď bylo hodný, když jsi mu nastolila jiný režim, vyšlo ti vstříc (a ne málo - 14kg za 3 měsíce je super!) a ty se mu odměňuješ ještě horším režimem. Takhle jsem si to teď přebrala... Já bych naopak trošínku povolila nebo nechala zajetý režim z minula. Chápu, že jsi z doktora nadšená, když vidíš jeho výsledky, ale aby ti pak tělíčko nedělalo už taky trochu naschvály...
Pohodička 41428

31.1.2008 12:35:26
Zuzulíku neboj, to bude v poho ! ;)
Já za první čtyři měsíce zhubla 5,5 kg ani nevim jak !:-D
A malá se narodila zdravá a měla skoro 4 kg !~j~
No, a dneska mame čtyři měsíce a krásných 7,7kg....ehmmm,prostě celá maminka ~k~
Zuzulík,Míša 05, Tomík 08 13764

31.1.2008 11:08:38
Holky hlásím se že žiju,akorát nevím jestli bych se neměla už pomalu začít stresovat kvůli váze. Od minule mám dole zase skoro kilo, takže jsem cca -4,5 kg od začátku těhotenství. Jen doufám, že mi to pak takhle hezky půjde i po porodu. Akorát že těhlech 4,5kg vůbec neni cílenejch. Za tejden jdu na ultrazvuk, tak doufám, že bude všechno v pohodě.
Eowyn+děti 18936

31.1.2008 10:17:11
Dobré dopolko,
to je dobrá info o té Mladé frontě, dík!

Holky, mě čeká zítra tetaBěta a bývá u mě drsná, takže vím, že vysadím pohyb na několik dní, proto ted nevysazuju, jinak jsem si vždycky jeden den v týdnu dávala oraz. Ale oraz v jídelníčku si dát nemůžu, to bych to celé nabourala. Už jsem si zvykla, že když mám na něco chut, tak to jím dopoledne nebo k obědu - to se fakt zase tak moc neomezuju (teda samozřejmě nejím to co nemám, ale dopřeju si větší porce, než pak odpoledne a večer) a pak už jen ubírám.
Jednodruhák je pro mě traumatizující, nevydržím to, je to pro mě omezení, že zase něco dalšího nesmím a taky jsem sice po něm zhubla, ale další den se zase váha s normální stravou vrátila, takže to si radši pojedu tou svou cestou. Pročištovací dny si dělám třeba, když jsme někde na návštěvě a já zobu večer, tak pak druhý den si většinou uvařím polévku a nic těžkého nejím, ale ne nutně, jen abych se cítila pročištěná.
Ale i tak děkuju.

Na očním mi dala mastičku, vyplázla jsem 30kč, pak v lékárně - mastička bez doplatku, ale opět 30kč.....to jsou fakt kšefty :(

No a pak jsem chtěla koupit něco mamině k svátku, ale prostě mě nic nebouchlo do očí. Tak jsem koupila Ondráškovi druhý díl Autobusů na DVD a jela domů.

Ted musím vydumat oběd, já to vaření nenávidííííííííííím :(
mraveneček +2 39127

31.1.2008 9:27:44
Eo...také bych si dala jeden den oraz a klidně nějaký ten pročišťovací, jednodruhový.

Já ho držela včera a je necelé kilo dole, samo, že nevím kolik se udrží, ale je to opět hezká motivace :))
mraveneček +2 39127

31.1.2008 9:23:34
KUk,
než dočtu...první díl DVD vyjde zítra v Maldé frontě :))
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 78041  [Dalších 77891 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.