| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 78041  [Dalších 77881 >>]
Lendul* 37206

Krásné ránko!

31.1.2008 8:11:09
Zdravím Káču - ahoj, ať se ti tu s námi dobře hubne. Váhově jsme na tom podobně, mám cca o 2kg míň (ale ještrě před měsícem to bylo kg navíc), akorát nevím, jak jsme na tom výškově...
EO, poslechni Jitku - tělo potřebuje vysadit, i když ti ten dr toho teď naordinoval tolik. Jsi sice ženská, ale taky jen člověk, nemůžeš se uhnat! Já jsem včera jela na rotopedu, asi 47min, akorát na poslední dvě písničky se mi vybila baterka u MP3 :-D Tak jsem to pak zabalila.
Holky, kdo cvičíte doma - L mi teď do telefonu říkal, že v MF Dnes je reklama, že zase budou vycházet DVD pro hubnutí - má na něm být Dr. Málková (zakladatelka STOBu), má tam být jídelníček, nějaké tabulky a cvičení s Hankou Kynychovou. Prý to budou 4 DVD. Zkusím to najít na netu, jestli o tom někde píšou.
Jitk@ 46489

Re: jojo

31.1.2008 7:01:08
Dobré ráno,

hezký den!!

Kačko,

hubneš kvůli sobě, a jestli klesáš, stoupáš nebo přešlapuješ na místě, to je jen a jen na Tobě. Slovíčko trapná tady není na místě.
Uvidíš sama v deníčku. Ale až za těch 14 dnů. Holek, které prošly diskuzí, je hodně. Vydrží však jen některé, ty, které to opravdu myslí vážně. Proto ta 14-ti denní lhůta. Ukazovat naše fotky, tabulky s váhami a deníčky nechceme každému.

EO,
jeden den vynech!! Jsi unavená, svaly jsou unavený :-). Dej si nějaký pročišťovací den i ve stravě a na jeden den zapomeň na pohyb. Uvidíš, že potom to půjde mnohem, mnohem snadněji a s daleko větší chutí.
Eowyn+děti 18936

30.1.2008 22:36:42
Kačko, samozřejmě, všechny tu bojujeme, jednou úspěšně, jednou naopak.
Já sama jsem v tabulce řekla bych 2roky a až ted to má klesající tendenci. Jinak mi to průběžně rostlo a klesalo a zase rostlo.......kdyby to bylo jednoduchý, tak jsem všechny hubené :-)

Holky Tě vpustí do deníčku a zařadí do tabulky myslím po 14tidenní účasti na diskusi. Aby tam byly opravdu jen ty, které to myslí vážně. Ale startovní váhu a míry nahlaš už ted, uvidíš pak rychleji úbytek :-)

Ještě tu straším, musím ráno na oční, tak jsem lovila bus nebo vlak, kterým pojedu domů a fakt je vlak o 4 koruny na těch pár km dražší než autobus a dokonce i jako zákaznické jízdné, no, tak proč bych tím vlakem měla jezdit? Jede to dýl, mívá to zpoždění a ještě je to drahé. To je fakt strategie :-D

tak ted už fakt dobrou noc
Kate.Ka 20673

30.1.2008 22:20:49
a je v tabulce taky někdo komu to neklesá??abych nebyla sama za trapnou;)
Eowyn+děti 18936

jojo

30.1.2008 21:58:28
taky se hlásím, ale polomrtvá

Zase jsem jela až večer, vydržela jsem sice tu hodinu, což mi naměřilo přes 800kcal a 22km, ale nezvládala jsem si to užít, včera to snad bylo nějaký jednodušší. Budu se muset nějak přemluvit ráno, ale nevím jak :-(

ted tu sedím s turbanem na hlavě a bez ponožek, protže ani nejsem schopná si pro ně dojít :-)

začínám mít ale hlad, tak as půjdu spát, ach jooooo

Kačko, možná už ti to někdo písnul mailem, ale měří se prvního v měsíci obvod pasu a boků a spolu s váhou se posílá Ivetce na mail (tabra@seznam.cz) a v půlce měsíce 15.ho se posílá jen váha.

Dášule, tak mi pak cviky ukážeš, i trošek stačí, poskládám si to nějak s tím, co už dělám. Dík

tak se loučím, jdu do peřin, dobrou noc všem
Dagmarka01 73900

Po cvíču a po sprše nastoupená v řad,zababušená v dece s pletenýma ponožkama,no důchodce hadr!!!

30.1.2008 21:43:43
Přišla jsem z cvíča a tady ticho jak na hřbitově.Manžílek po oslavě pravděpodobně v pohrouženém stavu,chrupe jak mimino, nebylo to asi tak strašný je vymydlenej a oholenej voní celá ložnice,na přitulení to ale nevypadá;((.Jurášek chtěl být u babičky tak mám volný večer.Měla bych sice uklidit,jenže????Se mi nechce!!!V Tv nic není,mám sice rozečtenou supr knihu,ale láká mě net.
Dneska holky na cvíču debatily o Vojenské pojišťovně, jak proplácí různá rehabilitační cvičení,plavání i s dětmi...Znělo to zajímavě, my jsme teda u VZP,možná bude změna.

EO to cvíčo na balonu,mám něco okopčený tak ti to půjčím,ale moc toho není,nějak to po stěhování nemůžu najít.Vytrhávala jsem i cvičení s H.Kynychovou jak cvičila v Blesku pro ženy s boubelkama.Koukala jsem,že má dvojčátka a hubená je po porodu jak lunt,no ta fyzička asi zabírá no!.

Jdu hledat nějaký receptíky,samozřejmě zdravý.R^
Jitk@ 46489

Re: Ahoj holky,

30.1.2008 21:04:54
Já Ti nemám co promíjet. Stane se :-D

Zítra máš upozorňovací mejlík.
Kate.Ka 20673

30.1.2008 20:44:06
Jsem se nepodepsala jo??to jsem ale fakt blbka:-((
Tak promiň,byl ode mě.
Jitk@ 46489

Zuzko,

30.1.2008 20:21:08
pokud chceš do závazků, tak mi pošli svoji cílovou váhu k 1.7. a každých 14 dnů kopii hlášení, které posíláš Ivetce, jo?
Jitk@ 46489

30.1.2008 20:19:46
Kačko, ten mejlík je od Tebe???
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 78041  [Dalších 77881 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.