Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jitk@ | 46489 |
Re: Ahoj holky,30.1.2008 20:18:27
Dagmarko, Dašovanko, díky.
Jo, Dagmarko, hezká fotka, taková maskovací ))) Zase vím prd. Ale sluší Ti to!! |
Jitk@ | 46489 |
Re: Ahoj holky,30.1.2008 20:11:08
Kačko,
v diskuzi na vážení upozorňujeme. To nejbližší je hned pozítří. Holky upozorňuju i mejlíkem. Tak pokud chceš, napiš mi ho na mejl, který mám pod nickem a já Tě přihodím do databáze. |
Kate.Ka | 20673 |
Re: Ahoj holky,30.1.2008 19:53:58
Všem díky za přivítání.Abych pravdu řekla já moc vzorná nejsem.Cvičím teda denně,ale nějak jsem si ještě vůbec nesrovanala v hlavě to jídlo.
Můj nějvětší problém je že nesnídám,obědvám s dítkem,tak co celkem jde,je to zdravé lehké.Ale když kačka usne večer tak bych sežrala celou lednici.A jablko mě teda neuspokojí:-(( Přijde mi že jím spíš z nudy a zvyku,než že bych měla hlad.A takovej měkkej chleba se šunkou,sýrem a okurkou to je ňamka....Jsem si spletla diskuzi ne?? No teď se omlouvám a nevím kdo se ptal na ten eliptical.Mám od Laubr sport tenhle http://www.laubrsport.cz/katalog-produktu.php?module=katalog-detail&id=23&open=21#content Cvičí se mi na něm super,jen mi přijde divný že mě nic nebolí.Teď mě teda trochu táhnou lýtka,ale nic hroznýho.Tak nevím jestli to nedělám nějak špatně.Anebo jsme z té mateřské tak vycvičená že fyzičku sice mám,ale je mi to k ničemu Zítra nebudu,ráno jdem omrknout školku a pak na návštěvu a v pátek do práce. Já si přijdu jak puberťačka,trochu jsem ujela na hře Travian a každou chvilku na netu stavím města a vojáky. Tak doufám,že až mi to skončí,že se vám budu víc věnovat. A ještě bych chtěla poprosit,jestli byste nemohli psát do diskuze co si mám kde a kdy změřit a komu to poslat.Vždycky ten den kdy to děláte.Já totiž pak zapomenu kouknout do deníčků a nebudu měřit nic a nikdy. |
*Luc1* | 45504 |
Krásný večer,30.1.2008 19:49:56
Vám všem přeji. Tak se opět ukazuji. Neustále nám nejde internet, když se jim člověk dovolá, tak se vymlouvají, že je vše v pořádku a neví, kde je chyba. No uvidíme, každopádně teď to jde.
Jak se máte holky? To já jsem nemocná, mám chřipku, nemám na nic náladu a váha? Tak ta se ani nehne a to skoro nic nejím, áchjo |
Dagmarka01 | 73900 |
AHOOJDA30.1.2008 19:36:20
Tak dnes na druhý pokus se mi podařil založit deníček(díky za upozornění Jíťo).Včera jsem měla takové pěkné básnické střevo, ale neuložila jsem si ho,tak mi tak nějak zmizel(tak jsem to střevo já)Fotoalbum už mám delší dobu.
Jdu na kalanetiku,když budu redy ještě sem mrknu. PA |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Ahoj holky,30.1.2008 14:57:56
Ahojky Dašovanko, to sis teda nevybrala moc stabilní vzor. Já mám dost výkyvy, když jsem nakopnutá, tak makám, ale pak mě něco rozhodí a je to strašný boj a musí mě zase něco pořádným nakopnutím vrátit zpět do kolejí. Ted mě nakopla opakovaná návštěva u Dr. Ale jak dlouho mi to vydrží....?
Jak jsem tu včera psala o cvicích na balonu, tak něco málo jsem našla v archivu ČT v Bud fit ČT - je to z 22.ledna. Je to krátké, ale na opakování několikrát za den to stačí. jinak jsem ted pročítala odkazy co mi dal Dr. Tak kdyby to někoho zajímalo, mrkněte na http://www.obezita.org/ http://web.uhk.cz/zdravi/ |
Dašovanka | 72055 |
Ahoj holky,30.1.2008 13:19:57
díky za upozornění, už jsem vložila do deníčku svou ,,story" )).
Eowyn, já tě mám za vzor, jsme zhruba stejně vysoké a hmotné , ale ty jsi mě předběhla!!! (Plácám se střídavě mezi 87 až 89.) Aby taky ne s takovým režimem...obdivuju tě, že to vydržíš. |
mraveneček +2 | 39127 |
Re: Ahoj všem30.1.2008 8:25:12
Ahojky :)
Mikino- on je prý stepper všeobecně těžší a stačí na něm šlapat menší dobu.Alespoň tak mi to říkala majitelka posilky.Takže podle mě když odšlapeš 30min, tak je to pomalu jako hodina na rotopedu?Žádná z nás nezačínala dlouhýma úsekama, tak se neboj, to vypracuješ :)) Já dnesk adržím ten jednodruháček.Bolí mi po včerejšku stále svaly po Pilates a tak si dáváám od cvičení pro dnešek pauzu. |
mikina | 827 |
Re: Ahoj všem30.1.2008 8:13:25
Ahojky všem. Tak jsem vypravila Eldu s Domčou do školy a školky a teď tady válčíme s Julinkou. Včera jsem chvíli cvičila, ale když čtu jak dlouho šlapete na rotopedu, tak se stydím. Mám jen steper, rotoped by jsme už neměli kam dát, ale na něm vydržím šlapat max. 10-15 min. Pak už mě to nebaví a jsem celkem zadýchaná, no a nohy z toho celkem taky bolí.Váha se trošinku dolů posunuje, tak snad to vydrží.
|
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Jednodruhák nebo půst?29.1.2008 22:41:22
Tak jsem holky jela u Ordinace - hodinu!!!....no, nevim nevim jak dlouho mi to vydrží, zadek jsem od sedla téměř necítila a nohy jsem pak do vany vláčela za sebou :o)
Budu to muset přesunout na to ráno, ale u čeho se zabavím? Ráno nic v TV není :-( Janutko, no, 87 - nevim, dnes to váha ukázala, ale já si vždycky na něco pinknu, ale pak se zase vrátím o kus zpět a zase to dřu na to čísílko, co se už jednou objevilo. Hlavně, že už to neleze přes 90. To mě dlouho zlobilo. To Kaččino cvičení nemůže být po týdnu znát, uvidíte obě co to udělá za měsíc. Týden je krátká doba. Vydržet!!! Tak dobrou nocičku všem. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.