| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 78041  [Dalších 77861 >>]
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621

Re: Jednodruhák nebo půst?

29.1.2008 22:21:49
Ivetko, to by mohlo být dobré nakopnutí,děkuji za info.
Mmch, na kterých stránkách teď sídlí krásná paní, nedívno jsem ji hledala, ale našla jsem jen stránky, kde bych mohla objednat kalendář, ne info a povídání od ní. :(
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621

Re: Ahoj všem

29.1.2008 22:13:06
Ahoj všem, po dlouhatánské době opět a snad už se trochu polepším. Hubnout mi teď vůbec nejde, stydím se sama za sebe , a tak se mi mezy vás ani nechce, protože vlastně není o čem psát.
V albu jsem si ale všimla, že tam je tabulka závazků. Mohla bych se taky do ní přihlásit? Byla by to snad pro mě motivace. Co pro to mám udělat?
Jinak dětičky jsou ťuk, ťuk, ťuk zdravé, takže elán snad konečně najdu a čapnu ho za ten správný konec!
Jitk@ 46489

29.1.2008 19:22:04
Eo, je to věda. Jen co je pravda :-).
KJ nepočítám, glykemický index znám, ale nepoužívám, o poměru svaly-tuk se v podstatě dozvídám tady. Člověk se pořád učí.

Já jsem zase jako praštěná. Padne večer a zívám a zívám a zívám. Doufám, že vydržím aspoň u VKV.

Tak páček zítra.
Januta 46850

29.1.2008 16:36:15
Eo, co to vidím, Ty už máš jen 87 kg? To je neskutečný, fakt, n e s k u t e č n ý! Jsi úžasná. Já to teprve začínám trochu brát vážně ale sama cítím, že to ještě není úplně doopravdy. Sice jsem si naplánovala jednou týdně posilovnu, jednou týdně saunu a ostatní stále směřuju na to, až mi přijde ten eliptical. No, Kačka mne trochu zpražila, že týden cvičí a nehubne, ale snad je to náhoda, snad čekala Bětu, snad...
Eowyn+děti 18936

29.1.2008 16:05:14
Jíťo, ještě jsem vydumala z toho co mi Dr. řekl, že asi po mě chce, abych si vypracovala svalovou hmotu, protože pak bude tělo spalovat, pořád mám špatný poměr svaly-tuk, tak to všechno ukládá. Tak asi proto to cvičení každou možnou chvilku. Jinak si to neumím vysvětlit. No a to odpolední a večerní jídlo - stěžovala jsem si mu, že když klasicky večeřím, ikdyž třeba v 17hod, tak nehubnu.
A co potom? Prý až bude více svalů, méně tuku, nebude tělo ukládat, ani když mu dám víc než ted.
Eowyn+děti 18936

29.1.2008 15:49:02
Ahojky všem

Kačko, přidej se, určo Ti to pomůže, mě to pomáhá hrozně. Holky tady perfektně "nakopnou" a v krizích uklidňují a podporují.
O životosprávě už Ti napsala Ivetka.
Zařad pohyb, jídlo rozděl na malé porce, které budeš jíst cca co 2hodiny a vyřadit prázdnokaloricku stravu. Každý to asi musí zkusit na své tělo "ušít". Každý reaguje malinko jinak, ale základ je stejný.

Jituško, mě se to taky moc nezdá. Ale on neřekl nejíst od oběda, ale jíst tak aby jídlo odpoledne bylo lehčí a večer už jen zelenina (respektive potraviny s GI do 20, jinak přes den 28). No, grepu navečer se nevzdám, po něm mám odzkoušené že mi jde váha dolů. Ikdyž vím, že ovoce se večer nedoporučuje. Ted to docela zvládám, dnes mi ukázala váha 87,1, což je o méně než 16kg než v tom září, ale čeká mě "tetaBěta", tak bojim bojim, jak se mnou zase zamává :o(((

Mám po té včerejší kalanetice namožené svaly na rukou a na zádech. Ted jsem 2hodiny!! pumpovala gymn. balon. Ale mám ten veliký, ten s průměrem 75 a mám ho na 70cm a nedostanu na něj, tak budu muset koupit jiný.
Když už o tom mluvím - neznáte někdo cviky na břicho na balonu????

Jo, Jiťo, ona si Gagmarka chtěla vložit fotečku a ptala se mě kam, ale koukala jsem, že tam neměla založenou svoji složku na fotečky.

Jdu něco dělat. Zatím papáčko

Januta 46850

29.1.2008 15:37:34
Ahoj všem, K a č k o , jaký sis koupila eliptical? Já jsem asi měsíc přemýšlela, jestli Kettlera nebo Olpran. Potom zrušili slevu v Kettlerovi a už byl na mne moc drahý, v Olpranu sleva ještě zůstala, tak jsem si ho nakonec objednala, takhle nějak samovolně se to vyřešilo, ale ještě mi nedorazil. Jak Ti to cvičení na něm vyhovuje?
Jitk@ 46489

Kačko,

29.1.2008 14:46:40
ahoj, vítej!!
Vše podstatné Ti napsala už Ivetka.
Jitk@ 46489

Re: Jednodruhák nebo půst?

29.1.2008 14:44:53
IVETKO,

já šla do jednodruháku dneska, ale sešlo z něho už kolem oběda. HIHIHI. Že by znamení, že zítra to bude lepší, co??
Jitk@ 46489

Ahojky holky,

29.1.2008 14:42:43
zdravím vás po malé pauze, o víkendu jsem nestíhala a včera mi bylo nějak šoufl. Něco se o mě pokoušelo, ale už to vypadá OK.
R^

EO,
Tvůj příspěvek o návštěvě pana doktora mi leží v hlavě. Po pravdě nevím, jak na něj reagovat. V čem s ním souhlasím, to je to ranní cvičení. Sice mi to v tu dobu vychází zřídka, ale ráno ze sebe vydám rozhodně víc než odpoledne nebo večer. Taky chápu tvé pocity, když vidíš, jak hodně obézní lidé spoléhají na jeho pomoc. I když... znáš to určitě sama.... pokud se opravdu nezapojí a nebudou sami chtít něco se svými kily udělat, tak jim žádný doktor nepomůže.
Co mě však zarazilo, to je to "neustálé cvičení" a téměř žádné jídlo odpoledne (teda krom zeleniny). Trošku mi to protiřečí. Ze začátku přeci doporučoval jíst co dvě hodinky, ne? Teď máš naplánován mnohem větší výdej a o dost menší příjem. To by bylo, aby tělo na tenhle šok nezareagovalo úbytkem, ale co potom?? Nebude v takové fázi, že bude spořit i to minimum??
Holka, fakt jsem ráda, že jsem svoje kila shodila laickým způsobem, protože tohle si přečíst zhruba před třemi lety, tak nevím.
~j~
V každým případě Ti však držím pěsti!! Musela jsem ty svý pocity napsat. Snad se nezlobíš.

DAGMARKO A DAŠOVANKO,
při "inventuře" deníčku jsem zjistila, že máte ještě nějaké resty
;)
Dagmarce chybí v albu fotka (na Tebe jsem, holka, fakt zvědavá, Eo o Tobě tak hezky píše) a oběma vám pak chybí něco o sobě v deníčku. Pár vět, však vzorů tam máte dost. Je to zejména pro nové holčiny, pro jejich snazší orientaci v nás, ale i pro ty starší, které už tak často nechodí.

Zároveň jsem prošla přítelíčky a zjistila, že ho má dost holčin, které tu už dávno nebyly a váhu také do tabulek už také delší dobu nehlásí. Jsou to:
mili1, Linna, Janynka, Doris a Crea.
Holky, tak, pokud nás čtete, hrozí, že vám přítelíček bude odebrán. Počkáme ještě na únorové vážení :-))) Jestli se zatoulané ovečky nevrátí.

Tak toť asi vše, co jsem měla na jazyku. Vlastně néééé.....
Brzo vám rozešlu mejlíky s informacemi o Horalce. Termín pro náš jarní sraz je zamluvený již od loňska (8.5.-11.5.), teď ho jenom musíme zaplnit. Ale to vše až v mejlu..

Tak zatím páček!
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 78041  [Dalších 77861 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.