| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 78041  [Dalších 77851 >>]
Iveta* 43070

Jednodruhák nebo půst?

29.1.2008 14:42:06
Holky,
připomínám, že zítra je poslední čtvrt měsíce a dle Krásné paní je dobré očistit organizmus. Tak kdo má chuť, dejte si zítra jednodruhový den nebo přímo půst. Držím všem palce (a taky sobě ;)).
Iveta* 43070

Re: Ahoj všem

29.1.2008 14:38:57
Ahoj, Kačko, vítej mezi námi. Určitě je lepší snažit se zhubnout v kolektivu než s kily bojovat o samotě. Podpora je důležitá.
Možná už to znáš od Eówyn, ale pokud ne, mrkni na http://rodina.cz/nasecile - ve fotoalbech je "Uvítání" a tam si přečteš malé instrukce k naší diskuzi.

Tvůj start v hubnutí je hezký (i když ty okolnosti asi nebyly nejrůžovější) a hlavně, že ses rozhodla k pohybu. Nezoufej, po necelém týdnu cvičení ty výsledky nemusí být hned viditelné. Hlavně vydrž a nevzdávej to. Uprav si stravování - vynechej bílé pečivo, cukry, uzeniny a hlavně přidej zeleninu, ovoce, tmavé pečivo, kvalitní bílkoviny. I při částečném pracovním úvazku to určitě půjde. Musíš jíst pravidelně co 2,5 až 3 hodiny v menších dávkách, aby se ti pořádně rozhýbal metabolizmus. K tomu ten pohyb a zázraky se možná budou dít....;)
Kate.Ka 20673

Ahoj všem

29.1.2008 13:54:32
Holky mohla bych se k vám přidat??
Potřebuju za prvé nějakou motivaci že to jde a za druhé někoho kdo mě podrží v těžkých chvilkách.

Mám teď nějaké hnusné osobní problémy a zhubla jsem z toho 9 kg.Tak bych to chtěla rozjet a podpořit.Koupila jsme si eliptical,denně jezdím 30 minut,včera dokonce 40 a přijde mi zvláštní že mě nic nebolí a s vahou to nic nedělá.Pravda je že jezdím týden a z toho jsme 2 dny musela vynechat,protože jsme měla brutální rýmu a nebyla jsem to schopná udýchat.No ale čekala jsme zázrak a on se nestal,tak budu muset omezit jídlo,ale nějak nevím odkud na to.
Máte nějaká doporučení??Začala jsme taky chodit na částečný úvazek do práce,tak zatím nemůžu zavést nic pravidelného.Ale omezení jídla + denně ten eliptical snad stačí ne??
má váha teď je 98 kg:-(((((

Zdravím Eo,chodíme spolu na diskuzi dle věku:-))
mraveneček +2 39127

Re: Ahojda

29.1.2008 13:29:17
Tak my dneska měly výletní dopoledne.Od rána jsme s Týnkou byly ve městě.Vyzvednout opravený telefon, navštívit tetu v knihkupectví a protože měli otevřeno až od desíti a já tam byla už před devátou, tak jsem bloumala městem.Zašla do jednoho pěkného sekáče pro dospělé a koupila si takové zajímavé pletené zavinovací šaty zlato - hnědé.Dá se to nosit jako i tunika, tak jsem zvědavá až se odvážím :)).Ale moc se mi to líbilo...a teda i líbí :).

Včera jsem 50min rotopedila a pak chvilku posilovala a tělíčko mi začíná mít opět asi rádo :)).Váha se posouvá pomalinku opět dolů...
mikina 827

Dobré ránko

29.1.2008 8:47:43
Ahojky, tak jsem včera vůbec necvičila, tělo nepřestalo bolet a měla jsem i trochu teplotu, ale večer se to začalo zlepšovat a dnes už je mi docela dobře a teplotu taky nemám, tak snad jsem to zažehnala.
Všem ostatním marodům přeji taky brzké uzdravení.
Horší , že onemocněla babi s dědou, u kterých jsme v pátek chtěli nechat holky, abychom mohli na ty lyže.Zbývá pozvat moji mamku k nám, ale nevím, jestli 3 holky na celý den nebude až moc.
Eowyn+děti 18936

Re: Ahojda

28.1.2008 23:08:55
Hezký večer

tak já jsem taky dnes byla action

před tancema jsem šla na hodinu kalanetiky, abych zjistila, jak mám cvičit na břicho. Myslela jsem, že cvičím málo, proto se mě ten pupek drží. No, jenže jsem vydržela všechny cviky v pohodě, zatímco ty "dlouhochoditelky" přestávaly a skučely, tak já nevím. Ale na nohy jsem teda skučela já, to zase jo, jsem zvědavá, jestli si zítra sednu na WC :-D

Jdu hají, mám hlad, tak ho jdu zaspat, tak dobrou noc všem!
Dagmarka01 73900

Ahojda

28.1.2008 22:24:21
před chvilku jsem dorazila z AquaA.Jsem nafouklá jako balon,k obědu jsem měla květák a mám břicho na 8 měsíc.Raději jsem se po té sobotě nevážila určitě jsem spravedlivě potrestána,ale nemusím to mít černé na bílém :-D.

Dnes jsem nějaká lenošná,vyžehlila jsem sice horu povlečení z chaloupky,ale jinak jsem se tak nějak povalovala.Zítra jdu do práce tak budu mít snad pracovní elán chci uklidit sklad.

Jsem tak trochu znechucená:určitě víte,že vychází knížka TÉMA NA ROMÁN o Vendule a Karlovi Svobodových.Dnes mi mamka volala co máme objednávek(sice budeme mít kšeft),ale ono nestačí co nablábolili v bulváru.Doufám,že to nebude ve stejné podobě ,jsem na to zvědavá.A to vyšlo 23.1. a už se dělá druhý dotisk.Ještě,že jsme obyčejný lidi stačí co je drbů na malém městě.Tenkrát jak vyšla knížka z hradu o Havlových to bylo k bli..:-©

No nic jdu do pelechu ta voda mě nějak uspala.
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908

Re: jojojo

28.1.2008 14:03:19
Eo je fakt, že moje problémy jsou proti těm tvým naprosto titěrné... Ale začínala jsem téměř na 100 a nebylo to snadný a kolikrát se moc nedařilo, ale nebýt mého manžela, který se mnou vydržel fakt hodně a tady děvčat, kterým už také kolikrát ze mě musela jít hlava kolem, tak nevím, jak bych to všechno ustála. Asi bych to vzdala. Te´d jsem moc ráda, že jsem to nevzdala a dostala se tak daleko jak jsem ani nevěřila, že se můžu dostat. Takže zatnout zuby a buldočí postoj a nepustit!!! R^R^R^
Eowyn+děti 18936

jojojo

28.1.2008 13:22:22
Holky, moc děkuju, fakt jsem ráda, že tu jste, vidím, že v tom nejsem sama a to je hodně důležité!!!

Nesulko, jak píše Marta, ono někdy nic jiného nezbývá. Já prošla desetiletím různých hubnoucích způsobů a došla na 111kg. Tohle je první, co mi opravdu pomáhá a když vidím ty pacientky u toho profesora - to jsou občas už patologické obezity, které už cukrovka doběhla a on jim pomáhá s velkými úspěchy, tak opravdu mu věřím. Prostě pokud mi nepomůže on, tak už nikdo.
Bohužel už jsem ve stádiu, kdy je to už nemoc, kterou musíme léčit a ne že mám 65kilo a mám hlavu plnou stresů, že chci mít 60kg, jako jsem mívala před 15ti lety. Ale to tady nemusím nikomu vysvětlovat, že jo?

Prostě moc děkuju, že to s vámi můžu probírat!
mraveneček +2 39127

Re: Hezký nedělní večer

28.1.2008 13:06:29
Eo...také se nedivím tvým rozporuplným pocitům.

Já bych se cvičit dopoledne ani nedonutila a hlavně nevím jak by mi prcek nechal.U mě připadá v úvahu jen polední pauza..ta někdy není tak velká a pak až o večerním...teda jak mi holky spíše znají nočním spaním.
Já včera zrovna rotopedila a cvičila asi zhruba od desíti do jedenácti v noci...

Ale vydrž...ono to půjde, i když je to těžké.
Hlavně, že jsi dokázala sobě i jemu, že to zvládáš :))
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 78041  [Dalších 77851 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.