Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mikina | 827 |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 10:14:10
Jinak nevím, zda na mne něco neleze. Všechno měbolí, trochu kašlu a jsem prostě úplně hotová. Každou chvíli si musím lehnout a odpočívat. V pátek mám jet lyžovat do RAkouska, tak doufám, že už budu lepší.
|
mikina | 827 |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 10:11:56
Ahojky, všechny zdravím po víkendu.
Eo, netušila jsem ,že to máš tak náročné, já bych to asi nezvládla. Mě nebaví ani počítat kalorie, jím prostě vše, jen v menším množství a doufám, že to zabere |
Lendul* | 37206 |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 8:52:56
EO, tý jo, já jen zííííírám
Toto bych nezvládla. Už jak jsi mi psala ten mail, tak se mi to zdálo moc aon ti to ještě zhoršil... Samozřejmě ti držím pěsti, aby jsi došla do svého vysněného cíle! Ale já sama bych to asi podstoupit nechtěla |
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 8:17:06
Já teď také řeším jídlo, zjistila jsem, že mi dělá hrozný problémy si sestavit jídelníček na denní příjem 6300KJ to by mě nikdy nenapadlo, že 4175KJ mi nebude dělat takové problémy jak těch 6000, nejdřív jsem ani zdaleka tu hranici nesplnila a pak jsem se rozežrala tak, že jsem zase měla problém se do toho vejít
No teď pominuly 3 týdny, tak už zase najíždím na svých 4175Kj, ale je to mazec. Těšila jsem se jak si dopřeju a týden a půl jsem se nemohla překulit přes 5000Kj a pak jsem zase měla problém nepřekulit se přes těch 6300 |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 8:10:59
Ahoj Nesulko, nejhorší je, že někdy nic jiného nezbývá. Je to tvrdé, ale věřím, že časem Ea uvidí výsledky a bude ráda, že se do toho pustila.
Eo držím pěsti a nezoufej si, je to sice hrozný, ale uvidíš určitě se to podaří od toho tu jsme, abychom Tě podpořili. |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 8:04:58
Krásný den
Eo pokud můžu poradit, tak normálně si dej já nevím kolem té 8 hodiny (nevím kdy snídáš) snídani pak hodinu - hodinu a půl počkej a pak sedni na rotoped. Můj trenér říká, že u mě nezabírá rotopedění na lačno, tak jsme zkusili cvičení kolem té 10 hodiny a musím říct, že je to sakra znát. Tak to zkus také a pak Ti to akorát tak dá na oběd. No uvidíš jak Ti to bude technicky vycházet. |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
Re: Hezký nedělní večer28.1.2008 8:04:42
Eeo, to je tedy síla.
Jsi dobrá, že to vůbec vydržíš tak jako doposud. Raději ti tu ale nebudu psát mé názory na tento styl hubnutí. Určitě máš naši obrovsko podporu a můj veliký obdiv. |
Eowyn+děti | 18936 |
Hezký nedělní večer27.1.2008 22:09:07
Ahoj holčiny, tak vás zdravím po návštěvě doktora, nejsem příliš nadšená, spíš taková zmatená.
Mikino, děkuju za radu, ale myslím, že mě ted po tom, co jsem absolvovala je dost zbytečný mi radit změnu jídelníčku. Řekla bych, že větší změna, než jakou mám, už být nemůže. Doktor mě teda pochválil, to ano, zlepšily se mi i výrazně výsledky. Ale jinak mě upozornil, že jsme stále na začátku, v té první fázi. Že je dobře, jak to vedu, ale musím ještě minimálně půl roku vydržet s takhle tvrdým jídelníčkem. Protože stále moje tělo, moje buňky nejsou schopné spalovat. Co dostanou, to uloží. A bude trvat dlouho, než je to přeučíme. Hrozně moc nás prý omezuje to moje astma, protože ikdyž dřu víc, než zdravý člověk, tak díky tomu, že se nedokysličím, tak nedokážu spálit tolik, kolik by tomu bylo, kdybych byla zdravá. No, prostě prý mám dodržovat tenhle přísný jídelníček a k němu zdvojnásobit!!! cvičení. Pořád mám málo svalů v těle a dokud nepřeváží poměr svaly-tuk, tak spalovat nebudu, což je logické. No a až se tohle podaří, tak začneme moje tělo učit zpracovat potraviny, které ted nejím, abych si je mohla občas dát a tělo je hned neuložilo, ale spálilo. No, je to normálně věda a já z toho mám těžkou depku, ach jo. Prý mám na tom kole jet určitě hodinu a každou volnou chvíli posilovat. Že si moje tělo dělá z břicha špajzku a uloží cokoliv mu dám navíc nebo co nezná a líbí se mu to. Jíst nejdéle do 16-17hod, ale nejlíp odpoledne už jen zeneninu. Takže poslední normální jídlo bude oběd a pak už jen takové přicmrndování. No, pro mě dost kruté. A taky říkal, že když pojedu na tom rotopedu dopoledne hodinu, tak to vydá za dvě hodiny večer, že prostě ráno je to nejúčinnější. To je pro mě další soda. Nechápu, jak to zkloubit - snídaně do hodiny po probuzení, ale přitom po probuzení nejlíp jet hodinu na kole, to ale pak hodinu nemůžu po kole jíst ....no, můžete mi někdo poradit? Já mám asi zacpanou hlavu panikou :o( Jinak čvtrtek a pátek a i kousek soboty s Dagmarkou byl fajn. Hezky jsem se odreagovala. Něco jsme i pokoupily, zašly si na dobré zdravé hamání a krásně pokecaly, bylo to fajn. A musím vám naprášit, jak se strašně změnila, co jsem jí neviděla. Na mě třeba je vidět až těch 14kg, ale na ní už těch nekolik prvních co má dole. Fakt úplně kóča!!! :-o tak jdu mrkat za Ztracené, hezký zbytek večera! |
Lendul* | 37206 |
Re: Pěkný nedělní večer27.1.2008 20:43:38
Taky zdravím!
Já jsem byla dneska zkusit pilates u odbornice a můžu vám říct, že bych tam mohla být častěji než jednou týdně, na co mi stačí finance. Jsem zvědavá, jak to bude na svaly fungovat. Zítra zase rotoped... DAGMARKO, ze selhání si nic nedělej, zase se vrať ke svému režimu a nebuď na sebe přísná! To se stává. Já třeba jsem si včera dala plánovanou pauzu. Pak mi svědomí teda nedalo a zajela jsem si na rotopedu, ale k obědu jsem měla polévku s domácím drobení, pečené kuřecí stehno s brkaší, kyselé okurky a pak ke kávičce tři kousky hraběnčiných řezů. A představ si, váha mi dneska ukázala o 40dkg míň... Nechápu, ale moje tělo je záhadou nejen mě, ale i Jitušce, se kterou si o tom občas píšu... Přibírá a hubne jak chce, nehledě na mě. Dnes mi přišla MS - při minulé jsem nabrala 1-1,5kg - teď ne... Opravdu nechápu. Ale ty si nic nevyčítej a jdi do toho dál - občas tělo pauzu potřebuje! |
Dagmarka01 | 73900 |
Pěkný nedělní večer27.1.2008 19:17:33
Milé hubňulky, musím přiznat,že jsem včera prvně zhřešila.Byli jsme s tchánama na brzké večeři a já slíbila Juráškovi pizzu. On snědl necelé 2 kousky a já zbytek,večer jsem měla kousek suchého salámu 3 mini větrníky :-((( a taky mě vše potrestalo.Když přišla EO s manžou takjsem tu skučela jak mi bylo těžko,bejvala bych šla dobrovolně blinkat,ale zrovna jsem polkla anikoncepční piluli,to by nebylo zrovna na místě.
Večer jsme poseděli S Eo a manžou ,v pátek jsme šmajdali po Hradci a ve čtvrtek to vám psala...Bylo to příjemný mít tu blízkou dušičku.Škoda,že nabydlíme blízko sebe,ale třeba by to zase nebylo ono. Dnes jsme jeli odvézt ke tchánům auto,tak jsem prvně u nich 45min rotopedila ,spálila jsem 481 kalorií.Jenže jsem si nějak namohla záda .Chytlo mě to když jsme došli domů,jestli jsem měla blbý posed,nevím.Jen doufám,že to přejde a budu moct jet zítra na aquaaerobic. Přeji pěkný večer a pevnější vůli než mám já! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.