| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 78041  [Dalších 77831 >>]
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908

Re: Krásný den :o)

27.1.2008 19:13:56
Marti :-)já si myslela také, že toho nikdy nedosáhnu, ale prostě jsem si řekla, že to zkusím a uvidím a povedlo se. Ještě počítám tak kilčo nebo dvě max. a už konec. Pak už jen tvarovat a tvarovat. R^
Dašovanka 72055

27.1.2008 16:53:12
Martii, to je krásná váha, toho já se asi nikdy nedožiju :-). Ajko, gratuluji ke svatbě! Já mám snad vytancované půlkilo dole, ale ještě počkám s radostí na zítřejší vážení. Hezký zbytek neděle!
mikina 827

26.1.2008 19:59:53
Ahojky,tak jsem právě docvičila, dnes jenom chvíli,jsem dost unavená. Dnes jsem dobíhala šalinu s kočárkem do kopce, docela kus a za mnou vlála Eliška. Pan řidič byl velmi trpělivý a čekal, ale já pak málem vypustila duši :-©
Dnes jsem byla za ségrou, leží na reprodukčním, jenže po všem tom těšení to vypadá, že se to nepodařilo ;((
Všem přeji příjemný večer a zbytek víkendu a blahopřeji ke svatbě !

Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908

Krásný den :o)

26.1.2008 11:12:21
Ajko je to smutné, také jsem jeden rok zažívala podobné smutné události... To mi během asi půl roku umřelo 5 příbuzných včetně mého táty a týden před ním zemřela moje teta. Držím palečky, aby to co nejdřív všechno pominulo a přebolelo, a aby se zase vrátilo štěstí a radost. Jinak gratuluji ke svatbě!!!

Já se musím pochlubit zase se mi podařilo pokořit nějaké to deko takže momentálně mám 65,6kg což je můj rekord. Měla jsem teď nějaké blbé období, stresy s dětma obě mi na střídačku marodí o mě se také pokouší nějaká chřipka, ale tak snadno se nedám...:-) Pak také jsem opět dvakrát do měsíce začala menstruovat a už mě to začíná pěkně štvát, byla jsem obědnaná na gyndu, ale teď mi lehla Niky, takže nikam nemůžu manžel má službu na Helpdesku, takže je od rána do večera v práci, budu ráda, když si budu moct jít aspoň večer za cvičit, abych na chvíli vypadla z domu.
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

26.1.2008 9:10:08
Zuzi, děkuji a je to ta svatba, na kterou jsi přispěla hlasy, za což děkujeme. Můj potrat byl převálcován tolika smutnými zážitky, že je to malinké zlo a nespravedlnost, která se za poslední dva měsíce stala. Na Silvestra jsme byli na pohřbu 18letému synovi mojí sestřenice a včera jsem byla na pohřbu mé nejlepší kamarádce z dětství.Rv
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621

Re: ***

25.1.2008 23:23:14
Ahoj Ajko,
když tě tu vidím, chtěla bych ti říct, že mě moc mrzí, co se vám přihodilo s miminkem a moc vám držím palce, aby to byla poslední smutná událost na dlouho.
Čtu, že zařizujete svatbu, je to ta soutěžní, kam jsem i já poslala několik hlasů, nebo vaše tak i tak?
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

25.1.2008 22:17:11
holky, dlužím vám už dva dny příspěvek, kde bych vám chtěla poděkovat.... strašně moc děkujeme za všechny vaše hlasy...u nás je teda lazaret. Máme kromě malé cácorky všichni chřipku horečky přes 39, ležela jsem dva dny, jako mrtvola, bolí mě každý pohyb, přesto jsem dnes byla na pohřbu svojí nejlepší kamarádce z dětství a hned hodinu na to vybrat svatební prstýnky a oznámení, takže šílená zabíračka a ještě v takovém stavu, i když teplota už je sražená na 37, prostě jedeme i s mužem úplně na doraz
mikina 827

Re: Ahojda

25.1.2008 11:36:16
Ahojky, tak jsem byla včera na tréninku a dnes ráno jsem měla o půl kila míŇ R^ Škoda, že to tak snadno nepůjde pořád.
Eowyn, jestli by to nechtělo změnit způsob stravování. Já jsem po prvních dvou porodech zhubla 20 kg. Nejdřív jsem to dělala s jídlem jak ty, ale po nějaké době si tělo zvyklo a váha nešla dolů, tak jsem začala jíst víckrát denně, menší porce a i večer a zase jsem hubla.
Dominka se dnes probudila bez teploty a zatím ji nemá, tak doufám, že už to ustojí. Jen se jí k ustupujícímu kašli přidala rýma.
mraveneček +2 39127

Re: Ahojda

25.1.2008 8:40:58
Ahojky holčiny.Dočetla jsem a trochu v tom teď mám maglajz,jak toho bylo hodně.

Nicméně já mám teď zpátky co jsem zhubla od vážení.Trochu si za to nadávám.Už jsem měla 1,3kg dole a je to zpět :(.

Myšáku drž se...ono to postupně přebolí ...i když je to těžký.Stalo se mi teď to samé.Ve středu večer mi mamka volala a včera už jsme byli babi na pohřbu.Dozvěděli jsme se to na poslední chvíli.
Babi byl totiž jediný člověk s kterým jsem se z tátovi strany stýkala.Jeho jsem viděla od 3 let jen 2x..teda se včerejškem 3x,takže zbytek rodiny jsem ani neznala :(.
OLČA 42044

Re: KUK!

24.1.2008 21:50:15
Dobrou noc ~s~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 78041  [Dalších 77831 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.