Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
OLČA | 42044 |
Re: KUK!24.1.2008 21:49:49
Jdu se prásknout.Jednodruhák jsem zase nedodržela.
Podlehla jsem bramborám. Jdu do vany. Přišla jsem z jogy a jsem unavená. Davídek má horečky a zvracel,tak jsem přeslíkala.................................Snad bude zítra lepší. |
Jitk@ | 46489 |
KUK!24.1.2008 19:24:20
Zdravím vás a jdu se podívat, jestli nezlobíte
EO, narovnej záda, vypni hruď, myslím, že se před doktorem můžeš pochválit. I když to třebas bez pár dek nebude zrovínka těch 15 kg, tak jsi borka!!! To, že stojíš. NORMÁLKA. Dostalas ses do fáze, kdy Tě každé deko bude stát hodně dřiny. Prošla jsme si tím tady snad každá. Ale nevzdávej to. Ono se to poddá. Pak by to hubnutí bylo strašně jednoduchý :-(( MIKINO, ahoj, vítej mezi námi!! |
Myšák*** | 31646 |
Re: Krásné ránko:O)24.1.2008 18:27:20
Holky, moc vám děkuji za podporu. Jsem fakt ráda, že jsem tuhle diskusi našla ........
|
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Krásné ránko:O)24.1.2008 17:55:18
Lendul, já právě jím dopoledne. Odpoledne už jen malinko a večer nic a cvičím a makám a nic. To mě žere
No, ale ted jsme byly s Dagmarkou posedět a neodolala jsem pstruhovi se zeleninou. Asi večer tchánovem zavařím rotoped, abych se ráno mohla jít ukázat doktorovi, chacha. Tak zdravím papa |
mikina | 827 |
Re: Krásné ránko:O)24.1.2008 15:51:00
TAk jsem přivedla Eli zeškoly, dala spát Julinku a změřila Dominku-má 37,5, tak nevím , jestli máme jít k té dr. Má teploty(ne horečky) od neděle.
Teď čekám až přihrne manžel z práce a valím za ségrou do nemocnice a pak na trénink. Pěkný zbytek dne. Tak už jsem to napsala po třetí a doufám ,že už se to zobrazí. Nechtěly se mi načíst ani stránky |
Lendul* | 37206 |
Re: Krásné ránko:O)24.1.2008 13:29:13
EO, nerostou svaly? A není chyba v tom, že dopoledne nejíš? Já tomu teda p*d rozumím, ale všude se píše, že 60% denního příjmu potravy by se měl spořádat dpoledne včetně oběda...
MIKINA, každých 30dkg je krásných, no ne? Já mám odcvičený bodyforming, takže další aktivita je zítra večer - rotoped. ...popáté... |
mikina | 827 |
Re: Dobré ránko24.1.2008 8:36:09
A ještě včera jsem po hodině a půl žehlení večer šlapala na steperu a trochu posilovala břicho. Ne že bych to dělala víc jak půl hodiny, ale každý den, tak to snad pomůže. Ráno jsem měla o 30 dkg míň než včera.
|
mikina | 827 |
Dobré ránko24.1.2008 8:31:07
Ahojky, příjemný den všem. Domince včera zase stoupla teplota, tak jsme se rozhodli, že všichni ráno brzy vstaneme a táta nás rozveze k doktorce a do školy.Tak jsem vystartovala a šla změřit Domu a ona měla jen 37,1 a v noci už nekašlala. Tak jsme zůstaly doma a ještě uvidíme.
Ve 4,30 mě najednou začal u hlavy zvonit telefon, tak jsem se hrozně lekla a ono utajené číslo a hned to položili. Chvíli před tím jsem kojila Julinku, takže noc plná vášní |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Krásné ránko:O)24.1.2008 8:23:13
Ahoj holky, jdu na skok před odjezdem k dietologovi.
Na mě skočila nějaká depina. Minulý týden jsem dřela denně na kole a cvičila, od oběda téměř nejedla (krom ovoce nebo zeleniny) a váha lezla dolů po 100g. Už jsem měla dole těch 15kg. Ale o víkendu jsme byli na té véče a pak ty návštěvy a výdledek byl v pondělí +1,5kg. To jsem jakž takž vypotila na tancích a ted už zase denně cvičím a váha jde NAHORU!!! Normálně dnes mám o kilo víc než minulý týden. Vůbec mi to ted nejde. Jakmile po poledni cokoliv sním, ikdyby blbý jogurt a pak navečer třeba grep (což jsem dřív dělala normálně), tak to nejde dolů, ale nahoru. Je to normální??????? Fakt mě to dost deptá. Takže u doktora za hvězdu rozhodně nebudu. Ale řeknu mu to, že to ted nejde, at něco vymyslí Myšáku, se ztrátou babičky se já vyrovnávám od minulého dubna a ještě stále to nepolevilo, dodnes se mi o ní několikrát týdně zdá. Měly jsme silné pouto. No a z těch stresů jsem vloni na jaře přibrala 7kilo. Takže si nic nevyčítej, je to normální. Musíš se hodit do pohody a pak pokračovat. Bohužel ztráta někoho blízkého je těžká a je to nejhorší věc, jaká se nám může stát, ale snad to časem malinko zeslábne. Já v to pořád doufám. Drž se! Holčiny, už nestíhám dál psát. Mějte se tu krásně a já frčím za Dagmarkou, tak třeba se na vás dívnu skrz její monitor. Hezky hubnětě - líp než já!!! a mějte se papa |
OLČA | 42044 |
Krásné ránko:O)24.1.2008 7:24:03
Vstáváme,cvičíme
Na dnešek jsem si dala jednodruhák,budu o chlebu.Pač mě včera bolel žaludek a měla jsem nějaké střevní potíže..................... Leni,zacvičím si s tebou.Kouplila jsem si overball.Tak se nato těším Zatím páá,valíme do školky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.