| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 78041  [Dalších 77811 >>]
Lendul* 37206

Pěkný večer!

23.1.2008 21:55:21
MYŠÁKU, je mi to líto! Ty si rozhodně nic nevyčítej, poslouchej organizmus, o co si řekne. Na hubnutí si nechej čas potom.
JANUTKO, tak o tom slyším prvně, i když já toho nevím ještě spousty ~g~ Pokud ti ale může pomoci správná strava, tak jen do toho ;)
MIKINA, ohledne ATB se ti vůbec nedivím, jen klepu na dřevo, že malá je ještě neměla... Ad procházky - zrovna dneska bylo pěkně a my měly pozvanou kamarádku na kafe a zítra má přijít tchyně... No a jelikož chodí jednou za uherák, tak budeme doma. Uvidím, jestli něco zvládneme dopolko. Podle počasí...
DAŠOVANKO, vítej na startu a ať brzy vidíš svůj vysněný cíl :-)
DAGMARKO, ty roštěnky... :-D Se cvičením - zítra v poledne, až mi usne Vika, pouštím Bodyfomnig DVD - jdeš do cvičení se mnou? ;)
Dneska mám odjetý rotoped, je mi fajn.
Tak ať i vám se daří! R^
Dagmarka01 73900

Ahojda

23.1.2008 19:41:59
Myšáku vůbec neřeš nejaké porušení jídelníčku.Je to určitě moc smutná ztráta,tak se teď musíš držet.Určitě ti nějaká čokoláda udělá alespoň trochu dobře.Na kalorie se teď vyprdni a snaž se být v pohodě.A až to malinko přebolí,půjde vše zase samo.Je to hrozný takový situace.Já mám mamku 2roky po velmi těžkém dvojitém infarktu ,kdy ji odumřelo kus srdíčka a každou chvíli se o ní bojím.A nejen o ni bude jí letos 60let,taťka je oslavil loni a zdraví už neslouží jako dřív.Nedokážu si představit,že jednou nebudou.Poslední dobou na to myslím dost často,je to stresující,ale bohužel se to jednou stane a nikdo se na to nemůže nijak psychicky připravit.Mám je moc ráda a nejradši bych byla ,aby tu byli navždy,což bohužel nejde.Mamka kolikrát vymýšlí katastrofický scénáře jako:
-že musí přežít taťku jinak by se on o sebe sám nepostaral...
-že bude na vozíku tak bude bydlet v garsonce u knuhkupectví v přízemí,aby měla bezbarierový přístup...
-platí ségry synovi vejšku,tak on jí musí dodělat,aby se o ní ve stáří staral...
Děláme si vždycky srandu,že budou s taťkou aktivní důchodci,světa zcestovalí.A na to řekne,že kdyby umřeli v zahraničí,že jí tam máme pohřbít,že převoz je drahý,že budeme mít aspoň kam jet na dovču na Dušičky...
NO NENÍ TO S NIMI ČERN7 HUMOR:-)

Lenduli váhu jsem měla ráno o 1kilčo míň,ale myslím,že se mi půl kila vrátí,tak jsem to teda většinou měla.Jenže s večeří jsem tomu dala na frak.Jirka má dnes narozky,chtěla jsem mu udělat hovězí roštěnky,jenže jsem v makru tak dlouho přehrabovala a vybírala libovou flákotu, až jsem domu přivezla místo roštěnce hovězí zadní.Tak měl jen plátky na pepři a hořtici s cibulí a ty dělám po osmahnutí v papiňáku,což není samozřejmě minutka tak jsme baštili až v 18:30.Měla jsem sice k tomu jen horu zeleniny,ale stejně.;(( Myslím ,že mi nepomůže ani to ,že jsem dopoledne naplavala 1 1/2kiláku v bazénu.

Dnes kalanetika není,holky šli na bowling tak mi to s tou oslavou přišlo vhod.Zítra bych si mihla doma zacvičit,mámteda dost práce,tak uvidím jak to stihnu:-D

Tak pěkný večer všem!!!
Dašovanka 72055

Odpolední pozdrav

23.1.2008 16:29:46
Myšáku, to je mi líto...já přišla o babičku před dvěma lety a dodneška ta vzpomínka zabolí, ale to už je život.... V takovou chvíli nepřemýšlej nad hubnutím, ono to půjde, až se trochu srovnáš. Víš co? Mně tahle stránka pomáhá nejvíc v tom, že vidím, jak nic není ztraceno. Hubnou tady lidi, kteří by klidně mohli říct, že to prostě nedokážou, že po přechodu se zhubnout nedá a jen se tloustne, že shodit boky a stehna, když jsem od přírody hruška prostě nejde.....a ty holky tady dokazují, že to jde!

Já mám 3 vánoční kila dole...jsem teď na 88, jako když jsem přišla k vám, takže teprve jakoby na startu. Dneska jdu rotopedit. :-)
OLČA 42044

Ahooooj Šikulky :o)

23.1.2008 12:51:20
LENIČKO,blahopřeji k hubnutí R^

JANI,vubec se ti nedivím,taky bych neměla odvahu tam jít!!!!Asi bych se :-©:-©

MYŠÁKU,upřimnou soustrast a neboj,jakmile se situase trochu zklidní,tak to pujde;)

IVETKO,ja bych taky nevydržela ale zkus jednodruhák.Určitě to pro tebe bude lepší(jak psala Lenička) a neuděláš večer utok na lednici.

No a jak se mám ja??Váha nejde dolu :( (asi moc papam,měla bych ubrat.Jim tak na udržení váhy).
Ale cvičím.Přidala jsem si sqosch.Tak se snad rozběhnu zase dolu.
Iveta* 43070

Nazdárek všem

23.1.2008 10:58:23
Myšáku,
bohužel to u většiny lidí (a u žen obzvlášť) funguje tak, že stres zajídáme. A navíc i díky stresu se nám ukládá více tuku v těle.
V souvislosti s úmrtím babičky ... upřímnou soustrast. A váhu teď momentálně neřeš...ono se to ustálí až se zklidníš. Potom zabereš a půjde to jako po másle.

Mikino,
nemocné děti - to je vždycky zabíračka. A že máš obavy z ATB, se vůbec nedivím. Ony sice na jedné straně léčí, ale na druhé straně nabourávají imunitní systém. Já se taky vždycky "modlím", aby naše malá nedostala ATB, a to bydlíme v nejznečištěnější části Ostravy (a dokonce jsem četla, že v Ostravě je nejhorší ovzduší z celé střední Evropy).

JANUTO,
já jsem byla na gastrofibroskopii vloni v srpnu a žádný souhlas s rizikem protržení jícnu jsem nepodepisovala - dokonce mi o tomhle riziku ani nikdo nic neřekl. Hledím na to, jako tele na nová vrata.
mikina 827

Re: Zdravím

23.1.2008 10:37:04
Ahojky, všechny zdravím a přeji pěkný den. Myšáku, upřímnou soustrast, pár dní nad hubnutím nepřemýšlej a pak to zase půjde.
Mám nemocnou prostřední dcerku Dominku,od neděle má zvýšenou teplotu a kašel, zatím jsme u doktorky nebyly, mám obavy aby zase nedostala ATB, protože před 14 dny jedny dobrala na zánět moč. cest.
Takže ven se dostanu jen, když jdu vyzvednout Elišku ze školy a to se s tou nejmenší Julinkou ani moc neprojdeme.Večer jssem zase troch zaposilovala, asi taky zkusím pilates, mám ty DVD z novin.
Januta 46850

23.1.2008 8:42:42
Myšáku, vůbec jsi nezklamala, tohle se tak absolutně nedá brát, vždyť úmrtí v rodině je šílenej stres, mně nikdo neumřel, ale už rok a půl se u nás situace v manželství čím dál víc zhoršovala až jsme teď od 10.ledna rozvedeni a já jsem na váze o tři kila vyšší, než s jakou jsem sem před rokem přišla. Jsem otrávená, ale tím, že na sebe budeme zlí, si nepomůžeme, takže se nehubuj.
Januta 46850

23.1.2008 8:31:52
Ahój, já jsem začala mít problémy se žaludkem, včera mi večer tak bolel na jednom místě, jako v levé části, tam jsem měla před 10 lety žaludeční vřed, snad to nebude zase to samé. Snažím se jíst tvaroh, mléčnou rýži, podobné srágorky, pořád váhám jestli jít k doktorovi, nebo počkat, nechci aby mi zase strkali tu hadičku do žaludku, hlavně, když člověk teď ví, co to má za rizika, tak se víc bojí, předtím nic neřekli a nevěděla jsem co hrozí, teď se musí podepsat, že souhlasíš s rizikem protržení jícnu a já mám pak o to větší strach.
Myšák*** 31646

23.1.2008 8:31:46
Ahoj holky, jsem ze sebe smutná : zklamala jsem sama sebe !!!! Po více jak 18 dnech zdravého stravování a cvičeníčka jsem podlehla a .....Rv . Nečekaně mi zemřela babička a mě to úplně sebralo, takže psychyka udělala své, když mám nervy, tak žeru, ke cvičení se nedokážu dokopat, páč se cítí unavená, prostě to stojí za h@vn@.

Potřebuju nějaké to nakopnutí a musím začít opět od začátku (jsem tam, kde jsem byla)!!! Tak mi držte palečky, ať se vzchopím a "přeperu" sama sebe ~g~
Lendul* 37206

23.1.2008 8:10:50
DAGMARKO, gratuluju! R^ Ještě dneska napiš, co ti ukázala váha, jestli tě za tvou snahu odměnila ;)
IVETKO, no, nezvládla jsi to, nebudeme si nic nalhávat... Co takhle místo půstu zkusit jednodruhový den?
Jinak já mám radost, dneska mám -1,8kg od posledního vážení. včera jsem si při Vičiném poledním spánku zacvičila podle DVD pilates a pak ještě nějaké menší posilování na břicho a nohy. Dneska mě čeká rotoped, zítra dám zase cvičení... Jsem ráda, že to teď jde :-)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 78041  [Dalších 77811 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.