Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lendul* | 37206 |
Pěkný večer!23.1.2008 21:55:21
MYŠÁKU, je mi to líto! Ty si rozhodně nic nevyčítej, poslouchej organizmus, o co si řekne. Na hubnutí si nechej čas potom.
JANUTKO, tak o tom slyším prvně, i když já toho nevím ještě spousty Pokud ti ale může pomoci správná strava, tak jen do toho MIKINA, ohledne ATB se ti vůbec nedivím, jen klepu na dřevo, že malá je ještě neměla... Ad procházky - zrovna dneska bylo pěkně a my měly pozvanou kamarádku na kafe a zítra má přijít tchyně... No a jelikož chodí jednou za uherák, tak budeme doma. Uvidím, jestli něco zvládneme dopolko. Podle počasí... DAŠOVANKO, vítej na startu a ať brzy vidíš svůj vysněný cíl DAGMARKO, ty roštěnky... Se cvičením - zítra v poledne, až mi usne Vika, pouštím Bodyfomnig DVD - jdeš do cvičení se mnou? Dneska mám odjetý rotoped, je mi fajn. Tak ať i vám se daří! |
Dagmarka01 | 73900 |
Ahojda23.1.2008 19:41:59
Myšáku vůbec neřeš nejaké porušení jídelníčku.Je to určitě moc smutná ztráta,tak se teď musíš držet.Určitě ti nějaká čokoláda udělá alespoň trochu dobře.Na kalorie se teď vyprdni a snaž se být v pohodě.A až to malinko přebolí,půjde vše zase samo.Je to hrozný takový situace.Já mám mamku 2roky po velmi těžkém dvojitém infarktu ,kdy ji odumřelo kus srdíčka a každou chvíli se o ní bojím.A nejen o ni bude jí letos 60let,taťka je oslavil loni a zdraví už neslouží jako dřív.Nedokážu si představit,že jednou nebudou.Poslední dobou na to myslím dost často,je to stresující,ale bohužel se to jednou stane a nikdo se na to nemůže nijak psychicky připravit.Mám je moc ráda a nejradši bych byla ,aby tu byli navždy,což bohužel nejde.Mamka kolikrát vymýšlí katastrofický scénáře jako:
-že musí přežít taťku jinak by se on o sebe sám nepostaral... -že bude na vozíku tak bude bydlet v garsonce u knuhkupectví v přízemí,aby měla bezbarierový přístup... -platí ségry synovi vejšku,tak on jí musí dodělat,aby se o ní ve stáří staral... Děláme si vždycky srandu,že budou s taťkou aktivní důchodci,světa zcestovalí.A na to řekne,že kdyby umřeli v zahraničí,že jí tam máme pohřbít,že převoz je drahý,že budeme mít aspoň kam jet na dovču na Dušičky... NO NENÍ TO S NIMI ČERN7 HUMOR Lenduli váhu jsem měla ráno o 1kilčo míň,ale myslím,že se mi půl kila vrátí,tak jsem to teda většinou měla.Jenže s večeří jsem tomu dala na frak.Jirka má dnes narozky,chtěla jsem mu udělat hovězí roštěnky,jenže jsem v makru tak dlouho přehrabovala a vybírala libovou flákotu, až jsem domu přivezla místo roštěnce hovězí zadní.Tak měl jen plátky na pepři a hořtici s cibulí a ty dělám po osmahnutí v papiňáku,což není samozřejmě minutka tak jsme baštili až v 18:30.Měla jsem sice k tomu jen horu zeleniny,ale stejně. Myslím ,že mi nepomůže ani to ,že jsem dopoledne naplavala 1 1/2kiláku v bazénu. Dnes kalanetika není,holky šli na bowling tak mi to s tou oslavou přišlo vhod.Zítra bych si mihla doma zacvičit,mámteda dost práce,tak uvidím jak to stihnu Tak pěkný večer všem!!! |
Dašovanka | 72055 |
Odpolední pozdrav23.1.2008 16:29:46
Myšáku, to je mi líto...já přišla o babičku před dvěma lety a dodneška ta vzpomínka zabolí, ale to už je život.... V takovou chvíli nepřemýšlej nad hubnutím, ono to půjde, až se trochu srovnáš. Víš co? Mně tahle stránka pomáhá nejvíc v tom, že vidím, jak nic není ztraceno. Hubnou tady lidi, kteří by klidně mohli říct, že to prostě nedokážou, že po přechodu se zhubnout nedá a jen se tloustne, že shodit boky a stehna, když jsem od přírody hruška prostě nejde.....a ty holky tady dokazují, že to jde!
Já mám 3 vánoční kila dole...jsem teď na 88, jako když jsem přišla k vám, takže teprve jakoby na startu. Dneska jdu rotopedit. |
OLČA | 42044 |
Ahooooj Šikulky :o)23.1.2008 12:51:20
LENIČKO,blahopřeji k hubnutí
JANI,vubec se ti nedivím,taky bych neměla odvahu tam jít!!!!Asi bych se MYŠÁKU,upřimnou soustrast a neboj,jakmile se situase trochu zklidní,tak to pujde IVETKO,ja bych taky nevydržela ale zkus jednodruhák.Určitě to pro tebe bude lepší(jak psala Lenička) a neuděláš večer utok na lednici. No a jak se mám ja??Váha nejde dolu (asi moc papam,měla bych ubrat.Jim tak na udržení váhy). Ale cvičím.Přidala jsem si sqosch.Tak se snad rozběhnu zase dolu. |
Iveta* | 43070 |
Nazdárek všem23.1.2008 10:58:23
Myšáku,
bohužel to u většiny lidí (a u žen obzvlášť) funguje tak, že stres zajídáme. A navíc i díky stresu se nám ukládá více tuku v těle. V souvislosti s úmrtím babičky ... upřímnou soustrast. A váhu teď momentálně neřeš...ono se to ustálí až se zklidníš. Potom zabereš a půjde to jako po másle. Mikino, nemocné děti - to je vždycky zabíračka. A že máš obavy z ATB, se vůbec nedivím. Ony sice na jedné straně léčí, ale na druhé straně nabourávají imunitní systém. Já se taky vždycky "modlím", aby naše malá nedostala ATB, a to bydlíme v nejznečištěnější části Ostravy (a dokonce jsem četla, že v Ostravě je nejhorší ovzduší z celé střední Evropy). JANUTO, já jsem byla na gastrofibroskopii vloni v srpnu a žádný souhlas s rizikem protržení jícnu jsem nepodepisovala - dokonce mi o tomhle riziku ani nikdo nic neřekl. Hledím na to, jako tele na nová vrata. |
mikina | 827 |
Re: Zdravím23.1.2008 10:37:04
Ahojky, všechny zdravím a přeji pěkný den. Myšáku, upřímnou soustrast, pár dní nad hubnutím nepřemýšlej a pak to zase půjde.
Mám nemocnou prostřední dcerku Dominku,od neděle má zvýšenou teplotu a kašel, zatím jsme u doktorky nebyly, mám obavy aby zase nedostala ATB, protože před 14 dny jedny dobrala na zánět moč. cest. Takže ven se dostanu jen, když jdu vyzvednout Elišku ze školy a to se s tou nejmenší Julinkou ani moc neprojdeme.Večer jssem zase troch zaposilovala, asi taky zkusím pilates, mám ty DVD z novin. |
Januta | 46850 |
Re: Zdravím23.1.2008 8:42:42
Myšáku, vůbec jsi nezklamala, tohle se tak absolutně nedá brát, vždyť úmrtí v rodině je šílenej stres, mně nikdo neumřel, ale už rok a půl se u nás situace v manželství čím dál víc zhoršovala až jsme teď od 10.ledna rozvedeni a já jsem na váze o tři kila vyšší, než s jakou jsem sem před rokem přišla. Jsem otrávená, ale tím, že na sebe budeme zlí, si nepomůžeme, takže se nehubuj.
|
Januta | 46850 |
Re: Zdravím23.1.2008 8:31:52
Ahój, já jsem začala mít problémy se žaludkem, včera mi večer tak bolel na jednom místě, jako v levé části, tam jsem měla před 10 lety žaludeční vřed, snad to nebude zase to samé. Snažím se jíst tvaroh, mléčnou rýži, podobné srágorky, pořád váhám jestli jít k doktorovi, nebo počkat, nechci aby mi zase strkali tu hadičku do žaludku, hlavně, když člověk teď ví, co to má za rizika, tak se víc bojí, předtím nic neřekli a nevěděla jsem co hrozí, teď se musí podepsat, že souhlasíš s rizikem protržení jícnu a já mám pak o to větší strach.
|
Myšák*** | 31646 |
Re: Zdravím23.1.2008 8:31:46
Ahoj holky, jsem ze sebe smutná : zklamala jsem sama sebe !!!! Po více jak 18 dnech zdravého stravování a cvičeníčka jsem podlehla a ..... . Nečekaně mi zemřela babička a mě to úplně sebralo, takže psychyka udělala své, když mám nervy, tak žeru, ke cvičení se nedokážu dokopat, páč se cítí unavená, prostě to stojí za h@vn@.
Potřebuju nějaké to nakopnutí a musím začít opět od začátku (jsem tam, kde jsem byla)!!! Tak mi držte palečky, ať se vzchopím a "přeperu" sama sebe |
Lendul* | 37206 |
Re: Zdravím23.1.2008 8:10:50
DAGMARKO, gratuluju! Ještě dneska napiš, co ti ukázala váha, jestli tě za tvou snahu odměnila
IVETKO, no, nezvládla jsi to, nebudeme si nic nalhávat... Co takhle místo půstu zkusit jednodruhový den? Jinak já mám radost, dneska mám -1,8kg od posledního vážení. včera jsem si při Vičiném poledním spánku zacvičila podle DVD pilates a pak ještě nějaké menší posilování na břicho a nohy. Dneska mě čeká rotoped, zítra dám zase cvičení... Jsem ráda, že to teď jde |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.