| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 78041  [Dalších 77801 >>]
Iveta* 43070

Zdravím

23.1.2008 7:39:23
Dašovanko, skvělá výdrž.

Tak to já musím na sebe napráskat, že jsem včerejší půst neustála. Až do šesti večer jsem nic nejedla, ale když jsem přijela domů, snědla jsem 3 kousky jablečného koláče a dojedla jsem po Lucce půlku cereální housky se šunkou. No prostě jsem tomu dala na prdel.
A ještě se včera ke mně přihasila tetka Bětka...nečekaně o den dříve.
Zato večer jsem na rotopedu potila krev....skoro....ale fakt jsem se hodně zapotila. Až mě to překvapilo.
Dagmarka01 73900

Pěkný podvečer

22.1.2008 18:46:43
Hlásím:Půst s úspěchem dodržen.Není teda ještě čas jít do pelíšku,ale snad to už ustojím.Nehonila mě ani mlsná,ani jsem nehladověla,bylo to docela fajn.Baštila jsem jen celozrný chleba a každé sousto zapíjela neperlivou vodou.Je fakt,že asi před 2 roky jsem držela taky takhle úplňkovou očistu,celý den jsem pouze pila.Všechno bylo v pohodě,ale ...večer nás vytáhli známí na skleničku a já se po 2 stříčcích pěkně namazala.Tak teď radši baštím i ten chleba.O ovoci nebo rýži bych nevydržela to by mi to už v poledne lezlo krkem.

Včerejší Aquabeling opět nezklamal,ale byla jsem nějaká zmožená a zpátky málem usnula.Je mi od včerejšího rána pořád zima,snad na mě něco neleze.Jurášek je zdravej,ale Jirku něco asi schvacuje tak to snad rozchodí:-))

Zítra mám v plánu jít si zaplavat a pak koupit nějakou rybku atd...Přijede EO s rodinou ke tchýňce tak si uděláme párty(samozřejmě zdravě dietní)~k~

Přeji sílu ke cvíču Ahojky
Linna 23789

Lindaxa

22.1.2008 14:09:27
Ahoj holky,zdravím všechny.;)
Nepotřebujete někdo Lindaxu 15mg tbl?Kdyžtak mi napište prosím na meil,díky.Hezký den:-)
Linna 23789

Lindaxa

22.1.2008 14:08:10
Ahoj holky,zdravím všechny.;)
Nepotřebujete někdo Lindaxu 15mg tbl?Kdyžtak mi napište prosím na meil,díky.Hezký den:-)
mikina 827

Omluva

22.1.2008 10:57:33
Omlouvám se, že je můj příspěvek 2x, ale nějak nám ten net blbne ~j~
mikina 827

Re: Čau ženský,

22.1.2008 10:54:32
Díky za tip. Už jsem tam mrkla. Asi 10 dnů už se snažím zhubnout. Mám dole asi 1,30 kg. Začala jsem jíst častěji a menší porce, každý den si chvilku zaposiluji na břicho , nohy a ruce. 1x týdně chodím na volejbal a teď jsem u nás (BRno) našla fitko s dětským koutkem , tak bych tam chtěla občas zajít.Snažím se omezit sladké, ale nevím jak dlouho mi to vydrží.
mikina 827

22.1.2008 10:52:44
Díky za tip. Už jsem tam mrkla. Asi 10 dnů už se snažím zhubnout. Mám dole asi 1,30 kg. Začala jsem jíst častěji a menší porce, každý den si chvilku zaposiluji na břicho , nohy a ruce. 1x týdně chodím na volejbal a teď jsem u nás (BRno) našla fitko s dětským koutkem , tak bych tam chtěla občas zajít.Snažím se omezit sladké, ale nevím jak dlouho mi to vydrží.
mikina 827

22.1.2008 10:52:30
Iveta* 43070

Zdravím při úplňku

22.1.2008 10:13:07
...a hlásím, že dneska držím půst (alespoň tedy odhodlání tady je) a snad do zítřka vydržím.

Holky, mám dotaz. Tchýně slaví 70.narozeniny a chceme jí koupit masážní křeslo. Byla jím nadšená na nějaké předváděčce. Jenže si nevzala žádný kontakt na tu firmu. Včera jsem se dívala na internet, a tam jsou samá asi značková a cena nejde pod 15 tisíc. Ona říkala, že na té předváděčce byla křesla za 10 tisíc a pro seniory ještě byla sleva 5 tisíc. Neříká vám to něco, neznáte tu firmu?
Lendul* 37206

22.1.2008 9:59:32
Mikina, taky stále kojím. Budu ti držet pěsti. Je to hodně o úpravě jídelníčku a přidání pohybu. Mrkni na: rodina.cz/nasecile Najdeš tam úvodní dopis, kde se spoustu dozvíš.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 78041  [Dalších 77801 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.