Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lendul* | 37206 |
Re: Čau ženský,22.1.2008 9:51:09
Tak jsem se včera nakonec neflákala, odjela jsem si sestavu číslo 5. Dneska se pustím do toho pilates, tak pak dám vědět, jak se mi cvičilo
Váhu mám stejnou, což mě těší, protože jsem si včera k odpolední svačince dala tvraohový řez (těnounké těsto a vrstva tvarohu), také proto jsem nakonec na rotoped vlezla. Jinak u nás právě leje jako z konve... Na to, že je leden, nic moc . Půst dnes opravdu nedržím, chlebík budu péct až dnes. A asi se do něj pustím, až se mi váha zastaví, jinak zatím ne. Ale všem vám držím pěsti, abyste vydržely! |
mikina | 827 |
Re: Čau ženský,22.1.2008 9:48:52
Ahojky, všechny vás zdravím. Našla jsem dnes tuto diskusi a ráda bych se také k vám statečným přidala.JSem 15 měsíců po porodu. Mám 3 holčičky ( 7 a 5 let a pak tu nejmladší).V těhotenství jsem až tak moc nikdy nepřibrala, zato při kojení to letělo pěkně nahoru. Po starších holkách jsem zhubla po ukončení kojení 20 kg, ale teď je vše zpátky a ještě ty vánoce a má neutuchající chuť na sladké ... už jsem teď zkoušela hubnout , ale moc to nešlo. Jelikož ještě kojím, tak to asi nepůjde tak snadno, ale už to musím zvládnout Jen nevím, jak se k vám přidat.Píšete tady o nějaké tabulce? Díky za radu.
|
Januta | 46850 |
Re: Čau ženský,22.1.2008 9:15:48
Dobré ráno, právě jsem posnídala celozrnný rohlík, suchý, ale je to tím, že když jsem odstála frontu v obchodě, zjistila jsem, že mám v peněžence 13,50 takže akorát na dva rohlíky. Zapomněla jsem si vybrat z bankomatu penízky. Zapíjím to urologickým čajem, protože jsem měla problémy s pálením, to je snídaňka.
|
Jitk@ | 46489 |
Re: Čau ženský,22.1.2008 7:32:36
Hezké ráno,
Dašovanko a Eo, vaše mejlíky mám. Ještě počkám, zda-li se přidá někdo další a jste tam. Tak ať se daří. DAŠOVANKO, tím žabař jsem myslela ve spojení s rotopedem )) Přeji hezký den a všem, které drží půst, tak i silnou vůli! |
Dašovanka | 72055 |
Re: Čau ženský,21.1.2008 22:37:34
Díky, holky, za každou radu )).
Jitko, ty tedy fakt nejsi žabař, žádnou skromnost!!!!! Do závazků bych chtěla, hned se tam jdu podívat. |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Čau ženský,21.1.2008 22:23:15
Dašovanko, bříško prý při rotopedění trochu zabírá, ruce asi nee. Ale hlavně si nenastavuj vysokou zátěž. Jed raději déle na malou zátěž, na vyšší se ti budou dělat na stehnech svaly, je lepší aerobní styl.
Jíťo, tak to já ten cíl teda promyslím. Jaký dáváte časový horizont? |
Jitk@ | 46489 |
Čau ženský,21.1.2008 21:15:54
zdravím vás.... trošku jsem dočetla, ale přiznávám, že letmo. Nějak teď nestíhám, nakupilo se mi toho hodně, ale bude líp, snad ))
DAŠOVANKO, taky mám levnější OLPRAN, na ty údaje raději nehledím, protože v porovnání s holkama bych byla žabař, a to nejsem (to jsem skromná, co??). Však to na sobě brzy poznáš. Na cíle jsem dala tabulku závazků hubňulek. Pokud se některá budete chtít přidat, tak můžete, a já tabulku dodělám, zároveň předpokládám, že mi pravidelně budete hlásit váhu a že to z vás nebudu muset dolovat. Tak popřemýšlejte, mejla mám pod nickem. A žádné fantasmagorie |
Dašovanka | 72055 |
Re: Ahoj!21.1.2008 19:27:59
Zdravím a hlásím, že jsem ode dneška mám rotoped. Je to levnější Olpran, protože manžel počítá s tím, že mě to brzy přejde , já samozřejmě taky nevím....ale - dneska jsem si poprvé dala do těla. Jen nebudu koukat na kalorie, protože mě rozladilo, že ať nastavím jakýkoliv odpor, vždycky tři otáčky jsou 0,1 kalorie a to není spravedlivý. ))) Budu prostě koukat na kilometry ujeté za určitý čas.
Jen si nejsem jistá, jestli to není hlavně na posilování nohou..co břicho a ruce? Jaké máte zkušenosti? |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Ahoj!21.1.2008 18:07:32
Ahoj holky, jen zdravím v letu.
Měla jsem žrací víkend, samá návštěva, restaurace a od pátku +1,5kg Tak jsem si dnes pustila film, jela u něj hodinu na rotopedu a půl hodiny posilovala a pak mi došlo, že je pondělí a mám 2hod tanců, tak za chvíli jedu, asi umřu. |
mraveneček +2 | 39127 |
Re: Ahoj!21.1.2008 13:09:37
Ahojky,
tak jsem se dneska vrátila z cvíča pro mrňata a já závislák už jsem tu.Měla bych vytírat,ale nějak jsem si včera hla se zádama, tak se mi moc nechce . Já víkend neměla moc slavnej.Sice se nám vrátil Ota v pořádku ze služebky,ale něco na mě lezo, tak jsem chodila brzy spát.V neděli jsem si dala trochu nezdravější oběd (osmažené brambory) a pak ke kafi jablečné buchty od babi- přišly mi nějaké mastné.No a večer se mi udělalao šoufl a vše jsem vyzvrátila. To už se mi dlouho nestalo...naposled když jsem byla těhule- No tělíčku se má nezdravá strava nějak asi nezamlouvala... I přesto jsem o víkendu 700g nabrala zpátky,ale s tím jsem tak nějak počítala...Už budu vzorná a opět se snažit. Danuško...ještě to není tak hrozné :)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.