| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 78041  [Dalších 77781 >>]
Lendul* 37206

Ahoj!

21.1.2008 13:00:35
Jak se máme?
Já jsem si včera byla zkusit powerjogu a ve čtvrtek jsem byla na bodyformingu. Ještě jsem do toho něco odrotopedila, takže jsem ve výsledku od vážení o 1,4kg hezčí :-D Na neděli mám zamluvenou hodinu pilates, chci ho zkusit, uvidíme, jak se mi tam zalíbí. Ještě musím najít ta DVD, co vycházela s MF, mám všechny tři díly Pilates, takže se budu snažit, když Vika v poledne spí, se do toho pustit. Přece s tím musím nějak hnout ~g~
O zítřejším půstu budu přemýšlet, ale spíš to na něj nevidím, zatím se to hýbe. A taky si chci zítra zacvičit, dnes si dávám pauzu, tak abych na to měla sílu ;)
Všem přeju krásný a úspěšný den! R^
Januta 46850

Re: Zdravím z Prahy

21.1.2008 10:13:03
Posílám všem pozdrav! Děvčata, leden nezabral, nevím jak u ostatních, které psaly, že v lednu se jim dobře hubne, u mne to nezafungovalo. Ale objednala jsem si ten eliptical, teď čekám až přijde, napsali mi, že mají hodně zakázek, takže přijde na přelomu ledna a února.
Iveta* 43070

Zdravím z Ostravy

21.1.2008 9:52:40
Dobré ránko a krásný začátek nového týdne. Nový týden = nové možnosti.
Počasí je příjemné. Přestali jsme topit dřevem a zapli plyn. Dřevo si schováme na chladnější počasí. Dneska jsem na Seznamu četla, že takové teplé počasí má vydržet až do druhé dekády února. Velice zvláštní zima...

Jo jo... zítra máme úplněk. Hlásím se k půstu. Je třeba zase trošku pročistit organizmus.
OLČA 42044

Krásné ránko :o))

21.1.2008 8:05:47
Vstáváme cvičíme :-D
Dagmarka01 73900

Ahojda

21.1.2008 6:56:32
Jen bych chtěla nahlásit:zítra je úplněk!!!Tak kdo bude držet půst,nezapomeňte si koupit potřebné potraviny.Já jdu už teď pro celozrný chlebík,příjedu před 18hodinou z práce a to by už nic neměli.Tak pěkný den,mažeme do školky a na vlak.Ahojky...
*Luc1* 45504

Ahoj holky,

20.1.2008 10:49:59
tak po delší pauze opět píšu, teď mám starosti se školou, doma je to napjaté, ale zvládám to. V jílel se snažím držet, jen ta váha pořád stojí ani gram neni dole achjo ale máme doma už i nový rotoped. Až budu mít více času, zase napíši, mějte se krásně.
:-D

Dana11 44177

Re: Pěkné odpoledne

20.1.2008 0:24:31
Lucko teď se dávají půjčky bez ručitelů, né?

Nám kluci pomalu končí se školou, i když Junior tady straší s Bakalářem a tak se taky půjček pomalu zbavujeme, nejhlavnější ale mám na auto a to budeme ještě 4 roky platit, no uteče to, to je pravda ale kolik mě pak už bude, herdek, to to letí, jó pořídit si děti na stará kolena a pak si přát aby ještě nevylítavaly z domu, to chce odvahu a hlavně zdraví. Vůbec nám nejde pod nos, že jsou kluci tak starý....

Měla bych jít spát, pes tu kňučí, protože se v domě dvě feny hárají a pod námi je velký pes a ten řve jak kůň, chudinka malá nebo velká.

Ahoj, mě mrzí, že jdu zase do práce, že s Vámi tady nekecám ale až bude po Lize, tak se to změní:-D;):-);):-)~s~
Dana11 44177

20.1.2008 0:18:00
Ahoj všem,

Dašovanko, psala jsem o tom, že jsem vloni rozesílala na mailíky která z nás měla narozeniny a někdy v půli loňského roku jsme s Jitkou nadhodily, že to vložíme na cíle z důvodu, že jsem asi 2x pozapomněla, taky proto že nové holčiny nenapsaly kdy, a někomu se zdálo, že je to takovéjako že naplánované a nejde to od srdíčka. Tak jsem loňský rok s tím přestala a rozesílám jen takové to co by bylo pro hubnulky zajímavé a z důvodu, že nejsou denně přítomné to rozesílám.
Taky jsem od loňského března nějak rodinou a vyřizováním zaneprázdněná a málo se tady ukazuji, tak taky málo mailíků chodí. Jó sociálka si se mnou poslední dobou hodně pohrála, mám trochu postiženého 37letého kluka z prvního manželství a ještě není vše vyřízeno, tak proto.

Oznamuji, že jsem asi zdravá, klepu tu na sklo, abych si za chvíli zase nestěžovala ale začínám rotopedit, to je tak fajn, dřív jsem rotopedila dost a cítila jsem se fajn ale při nemoci jsem nemohla, stále jsem se zadýchávala. A v práci mám točnu, tak těch deset minut denně na ní jsem. Ivetko snad to bude znát při měření.
Budu mít pásek jak Olčiny včelky na okně!

Mravenečku poznal Tě Ota? Za chvíli se budeš moci převlíkat za bičem!

Dagmarko někde na Diskusi existuje Fórum, nebo li diskuse o učení na PC. Jsou dvě a na jedné jsme se učily taky vkládat obrázky, ale jde Ti to dobře, R^
Myšák*** 31646

19.1.2008 22:58:29
Ahoj holky,
víc, jak týden jsem se tu neukázala, ale nezanevřela jsem na vás ani na zdravější životní styl :-).

Zpětně moc nedočítám, jen jsem zaregistrovala nějaké narozeniny, takže opožděně gratuluji všem oslavencům.

ad mateřská: holkám taky už byly 3 roky, já jsem doma do 4 let ... ale myslím, že ty cca 3800,- jsou OK. Jen mě celkem zarazilo, že mi v týdnu přišly 3 samostatné dopisy (na každé dítko jeden), že nemáme nárok na přídavky (dosud jsme brali cca 200,- na každou holku a 250,- na syna) ..... halt je budou dostávat je "povalečtí" spoluobčané ;((

Luck@ 52201

19.1.2008 18:11:39
Ahojda děvenky

Jak se všichni máte, já dobře, protože jsem sama doma.......:-))))
Kluci se vrátí až zítra. Původně jsem si myslela, co všechno udělám, ale do ničeho se mi nechce a tak si
užívám a makat budu až zítra.

Mám trochu potíže se uhlídat s jídlem. Když jsem sama a mám klid, tak mám tendenci si udělat kafíčko a k tomu
něco dobrého. Ale zatím odolávám.

Já už mateřskou moc neřeším. Klukovi už byli tři roky a já chodím do práce nepravidelně jak můžu. 3 800 je příjemné přilepšení. Podle mě je to nastavené docela dobře.

A nechci slyšet o nešťastných ručitelích......taky budeme brzo nějaké potřebovat.....:-)))))))
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 78041  [Dalších 77781 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.