| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 78041  [Dalších 77771 >>]
mraveneček +2 39127

Re: Pěkné odpoledne

19.1.2008 17:35:39
Dagmarko...já také hřeším neboj :)).Dneska se mi vrátil manžel skoro po 3týdnech ze služební cesty a k obědu si přál pizzu...Upekla jsem mu oblíbený tvaroh koláč a obojí měla.Zítra přijedou tcháni a přivezou bezva jablečné buchty,těším se už teď.
Dneska nesportuju, dávám si pauzu.Cvičila jsem poctivě skoro celý týden.Ale zítra opět vlítnu na rotoped a v týdnu se zas budu držet.

Ono se i říká, že občas to tělíčko nějaký ten úlet potřebuje.Aby si moc nezvyklo na to dietní stravování.:)
Dagmarka01 73900

Pěkné odpoledne

19.1.2008 17:30:54
Tak ti MRAVENEČKU závidím.Já budu určitě ve váze potrestaná.Dnes jsme měli velikou oslavu,manžel má narozky 36.A já neodolala s dortem.Taky je mi pěkně těžko.Jinak jsem ničeho ani neuždíbla,ale tím dortem jsem to po... Dnes už nic nejím jsem nacpaná jak balon,nezvládnu si ani zacvičit ,abych ty kalorie vyhnala.Zítra bude k obídku jen rybka se zeleninkou.

Tak nějak to vidím snad to rozchodím:-D
mraveneček +2 39127

Re: Pěkné ráno

19.1.2008 16:53:36
Ahoj Danuško,
to je šílený co píšeš, ale znám to také z vlastní rodiny.Táta také ručil a takhle na to dojel.Dodnes od těch dotyčných neviděl ani korunu, co za ně zaplatil.Naštěstí to nebyla taková částka teda.

Jojo, ta mateřská je 3800 až ten 4. rok, pokud chce být dotyčná 4 roky na mateřské.Ono je snad lepší jít do práce, pokud je dítko zdravé a touží po kolektivu...

Dagmarko...jsi šikulka

A já mám také radost váha se opět drobet posunula dolů a začínám to na sobě hezky pozorovat.Od minulého vážení je dole 1,3kg.No ono to teď pšes víkend asi celé neudržím,ale to nevadí :))
Dagmarka01 73900

Tak už mi to snad půjde

19.1.2008 15:16:27
synovec mě to učí,teď mi to jde.Vsadím se ,že ažou budu sama tak mi to nepůjde.

Pěkný víkend!!!
Dagmarka01 73900

Tak už mi to snad půjde

19.1.2008 15:14:40
Dagmarka01 73900

Ahojda jen trénuju jak jsem slíbila vkládání obrázků

19.1.2008 15:10:30
Dagmarka01 73900

19.1.2008 15:06:20
Dagmarka01 73900

19.1.2008 14:57:45
Dašovanka 72055

Re: Pěkné ráno

19.1.2008 9:54:24
Pěkné ráno všem, na doktory jsem taky naštvaná (tedy spíš na vládu, doktoři z toho taky nemají radost), ještě jsem u žádného nebyla, ale chystám se a přijde mi to jako pěkná nespravedlnost. Zdravotní pojistné si platím jako OSVČ sama, takže vím, jaká je to heůza peněz a ještě doplácet tohle...

No ale běžím se sem pochlubit! Po dvou dnech tančení dvě kilča dole! :-D A to se v jídle hlídám jen trošku, večer místo namazaných chlebů si dám jogurt nebo včera vařené kuřecí krčky. :-) Mám radost a nakoplo mě to, Eowyn, dejchám ti na záda! :-D
No já vím, měla bych se uklidnit, zítra mi to zas může skočit nahoru a nebudu vědět proč....

Zdravím Danu, dlouho ses neukázala. O čem jsi to říkala, že jsi rozesílala maily?
Dana11 44177

Pěkné ráno

19.1.2008 3:16:30
Ahoj Míšo, dík za uvítání

já se ptala protože manža mi říkal, že jeho kolega v práci je v průšvihu, že od února bude mít jeho manželka na sociálce o 4 ooo,- méně a proto mě to zajímalo.

Jenomže to má háček, on někomu ručil, kamarádovi, hihihi, neví co je kamarád a on neplatil a spořitelna se ozvala za pár let a tudíž v tu dobu když ho našla, tak částka dělala 240 000,- a tak on vydělává a seberou mu každý měsíc 8 000,-!
Dluh má již splacený, nyní musí platit exekutorovi a to 48 000,- a pak ještě úroky a ty dělají přes 200,- tisíc a stále to není konec, protože ty úroky stále nyrůstají§ Je to možné? Jeho rodina má jen minimum na 4 lidi a to asi něco kolem 13 tisíc. Holky umíte si představit dluh kolem půl milionu a stále tomu není konec?

:-©:-©:-©:-©:-©

Míšo věřím, že bys chtěla víc, kdo ne, kór nyní po zdražení, já umím na jídle šetřit ale dá mi to takovou práci aby to moc nebylo poznat na kvalitě jídla a co teprve Vy maminy s dětma a okolo samé lákadla a ještě chcete dát dětem takové základy aby v životě nestrádaly, nemyslím jen finance ale i takové to lyžování, bruslení, řeči, však víš, ~s~~s~~s~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 78041  [Dalších 77771 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.