Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Dobrý večer............... :-)))))18.1.2008 18:46:07
Danuško, vítej, dlouho jsme se nepotkaly......
Ta mateřská....sice se mě to netýká, ale co jsem tak v novinách pochytila, mění se jen ten poslední, 4. rok. Ty tři před tím zůstavají...nějak okolo těch 7,500,- Takže nijak tragicky bych to neviděla.....pamatuji mateřskou 2,500...a není to tak dlouho.....pleny byly dražší, ubrousky na zadeček jsem nekoupila levněji jak za 89,-....ale jasný je, že kdyby daly všem, mámám, důchodcům, nemocným, postiženým...atd, atd....., 1x tolik, tak by to pořád bylo nedostačující...já bych taky chtěla víc.....FŇUK ! Ta sociální síť nebude nikdy dostatečně "štědrá"....a mám pocit, že ta oka v ní, jsou stále větší a větší....a je jimy stále snadnější propadnout.....ale to se nás nejspíš nikoho netýká.....říkám si, že kdo má zdravé ruce a všech 5 pohromadě, vždycky se uživí.... |
Dana11 | 44177 |
Re: Dobré odpoledne18.1.2008 16:30:47
Ještě jsem nedočetla, hodně jste toho nakecaly,
oslavencům dodatečně přeji hedně štěstí a zdraví, hlavně lásky Vloni jsem rozesílala mailíky s upozorněním a letos již ne, mělo by to být na cílech ale přesně nevím zda to tam Jituška vložila, ale stejně si myslím, že se tady utvořil fajn kolektiv a každý si někoho toho svýho víceoblíbence našel a tak se ostatní přidají. Dočetla jsem k těm práškám, já bych nic taky nebrala, bála bych se, že až je přestanu brát, obrátí se mi vše na ruby a kilíčky přiletí zase zpět, nevím, jednou ve dvaceti pěti letech mi dr. taky něco předepsala, hubla jsem príma, pak jsem zkolabovala a kila se dvojnásobně vrátila. Ale nechci Vám do toho kecat, každá jsme svým strůjcem štěstí. Mažu do práce, snad to stihnu´včas, ahóóój |
Dana11 | 44177 |
Re: Dobré odpoledne18.1.2008 15:40:50
Tak jsem začala číst a hned raději budu reagovat, protože pak z mých poznámek vím prd
Eo, já bych ty zákonodárce taky za ty děti nakopala a prý se má od února měnit mateřská aso o 4 tisíce, To snad není možný, při tý drahotě. U nás chleba a rohlíky šly nahoru o 50%, ze dvou korun na tři a ze 20 korun na 30,- Jájo my u naší dr taky klepeme i když tam má neklepat, vyjde sestra vrazí ji papír co chce a za chvilku je to napsané. Já to řeším tak, protože ji mám vedle domu, že ji to dám napsané den předem a potom si pro to jdu a ne bo zavolám a pak si zaťukám. Ale těch 30tikorun jsem již z rodiny rozdala 15!!! |
Dana11 | 44177 |
Re: Dobré odpoledne18.1.2008 15:30:27
Zdravím,
Nesulko já vím, že jsi svědomitá a že jedna nepřipravenost Tě neporazí a tak gratuluju Hubnulky hlásím návrat, již jsem OK, ta moje chřipajzna se mi po dvou dnech setsakramentsky vrátila. Již mám doma rotoped, tak myslím, že po neděli budu moct začít, již teď vydržím 10 minut a nezadýchávám se a srdíčko bije normál, tak snad bude vše OK, moc bych to chtěla, takový manko u mě nepamatuji. Jdu dočíst, v pět jdu do práce, zatím ahojky |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
Dobré ráno18.1.2008 10:19:31
Zdravím, dnes jsem psala test z angličtiny, hrozně jsem se bála, protože jsem neměla čas se připravit a mám to na 94,6% :o))) Jsem náramě spokojená :o)
|
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Re: Také zdravím všechny kostry! :-D18.1.2008 7:13:04
Přeji hezký den vše a volám :"Jsem prvníííííííííííííííííííííí !!!!!"
Heč ! |
mraveneček +2 | 39127 |
Re: Také zdravím všechny kostry! :-D17.1.2008 19:49:25
Téda Olčo včelky jsou úžasné.Odkud jste je vystřihovaly?.Krásné okno :))
Mě před chvilkou odešla návštěva.Stavěli se tu neplánovaně tchánovci.Ke kávičce jsem jim tu nabídla Linecká kolečka, protože vím, že je mají rádi a já je tu pro tuhle příležitost mám.A měla jsem co dělat abych se uhlídala.Skoro mi kapaly sliny (.Ale zvládla jsem to ä teď si tu pochutnáám na rajčátkách s mozzarelou. |
Dagmarka01 | 73900 |
Pěkný večer...17.1.2008 19:41:50
Nesulko tak jsme dnes měli doma taky dětský mejdan.Sešli jsme po dlouhé době s holkama ,co jsme drandily s kočárkama.Bylo tu 5. 4 letých dítek a 2 miminka.Byl to nářez,všude randál ,snad si sousedi nebudou stěžovat,před hoďkou všichni odešly a teď tu je ticho jako v ráji.Ale bylo to super určo zopakujem.Ani jsem nehřešila ,jen jsem dopila zbytek Tangu, snad se to neodrazí na váze.
Cvičení dnes neřeším,včera jsme zase na Kalanetice činkovali.Vrátila se po nemoci cvičitelka a šlo jí to od ruky, asi si vzala příklad z náhradnice.Zítra jsem sama dopoledne tak si zacvičím podle DVD ,nevím ještě co ,to až jak zítra vstanu(snad ne zadkem napřed )) tak Páček... |
OLČA | 42044 |
Re: Ahoooj :o)))))17.1.2008 17:08:44
Nestíhám dočítat.Vyděla jsem že všechny hubnem.Tak to je paráda
|
OLČA | 42044 |
Ahoooj :o)))))17.1.2008 17:07:08
Ja jsem se s Katou dneska taky dobře bavila.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.