Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Eowyn+děti | 18936 |
Re: EO15.1.2008 19:20:25
hm, to je divný mě zase hlava nebolela nikdy a dnes jsem záměrně snědla dvě ty tobolky, abych teda viděla, že je mi zle po nich a dnes mi není absolutně nic, cítím se jako rybička, tak nevim. Piju hodně pokaždé.
Ale bavila jsem se s kamarádkou, co předcvičuje aerobic a ta říkala, že ty stavy po cvíču může způsobovat počasí a tlak. Tak zase jeden názor :o) |
Dagmarka01 | 73900 |
EO15.1.2008 19:15:39
já skleróza.
Ty tobolky co bereme ,je možné že trochu to máš po nich.Já piju jak duha a když piju vodu s nimi až později třebe okolo 10 hodiny ráno,tak mě celou dobu pobolívá hlava.A to piju předtím čajíky většinou ovocné. Jinak mi nic není,ale zatím si dělím menší půlku tobolky do 1,5l. |
Dagmarka01 | 73900 |
Zdravím,zdravím...15.1.2008 19:10:49
Jsem nějaká mimo,hlásila jsem váhu až teď, vím že je 15tého,ale na vážení jsem nepomyslela.Přesto mi to ráno nedalo a zvážila jsem se.Taky jsem asi před hoďkou přijela z práce,tak to je snad omluvenka za zpožďení.
Majdi taky mi Mudr.řekl ,že mám Lymfatické otoky,bohužel geneticky zděděné.Punčochy jsem ještě nekoupila snad brzy.Jinak jsou prý skvělé Lymfodrenážní masáže,ale těch korunek.Teď jsem nějak zchudlá a nechci škemrat u manži,ten zatáhne dluh u taťky a přidá společné zdanění na skříně,loni jsem si za to přispěla na počítač,tak musím být chvilku hodná holka. Jinak včerejší aguabelink byl bomba,vypadali jsme všichni jak mutanti obojživelní.Na zádech jsme měli takový pěnový pás a na rukách rukavice s blánami.Tím pádem byl mnohem větší odpor při cvicích ,tudíž makačka.Sálo to za to,ale zas jen ta jedna cvičitelka nám dala zabrat ty jiné nic moc a hlavně pípají jako kuřata a není je slyšet. Dnes jsem lenošek přiznávám ,ale zítra si jdu zablbnout a zaplavat s Juráškem a večer Kalanetika. Tak PÁČEK SHLEDÁČEK.... |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: :-))))15.1.2008 18:41:13
Chichi, ty jsi vtipná, prej má doma......no, možná hudba budoucnosti, jestli mezitím nezestárne :ODDD
Já mám problém v současný době, že mám strašnou, ale fakt stráááááááááášnou chut na pizzu nebo bramborák, prostě na něco co nesmím. Popřípadě hranolky atd, takže radši nikam nechci chodit, páč vím, že se neudržím a pak budu tlouct hlavou o zeď. |
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Re: :-))))15.1.2008 18:26:19
Jo, ale nevím, nevím, s těma ženskejma......
Jednu mladou a krásnou má doma - pochybuju, že by ho lákaly i jiný.......... |
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Re: :-))))15.1.2008 18:25:16
VIDA !!!!
Tak jsme na to vyzrály............. )))) A jestli můžeš, můžeš si dát salátek s kuřecím masem, nebo s lososem....s nějakým sýrem.....a pokud dietka dovoluje, tak i ty "spalovací" 2dcl..... Já, ať jdu, kam jdu, z 99% si dávám salát. Za 1,) zeleninu miluju, za 2,) se na něm (vetšinou) nedá nic zkazit a asi se ještě nestalo, že by mě nějak nemile překvapil..... V Amfoře, kam chodíme s holkama, už číšník ví, že si dávám.....DVOJITEJ.... |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: :-))))15.1.2008 18:15:27
No vidíš, nacpat mu pupek a pak odtáhnout tančit :oD To mě nenapadlo a ještě ho nalákám na mladý hezký holky a on půjde :ODDDDD
Výročí je osmé. |
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Re: :-))))15.1.2008 18:10:58
Jo, na ty alergiky jsem si vzpomněla hned při 1. hodině...
Ta tělocvičkna se jmenuje GYM GAME........ |
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Re: :-))))15.1.2008 18:09:16
Dej si salátek, jemu něco dobrého, určitě s masem, a potomu uvidíš, jak nadšeně pokluše na diskošku..... ))))
Kolikáté výročí ???? |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: :-))))15.1.2008 18:01:33
Míšo, tak to je houby zle, když máte zápisy ještě zítra, to zvládnete.
Ale ten koberec v místnosti, kde se cvičí, to je soda, to tam musí mít alergik "fajn" zážitky. Já se dnes nutila od dopoledne ke cvičení. Nakonec jsem vlezla na kolo až před 17hod, ale mám to za sebou, i odcvičeno a hlásím, že je mi DOBŘE!!! Zase mám jednou po cvičení ten euforický stav. Renatko, užij si kultůůůru... taky bych někam vyrazila. Máme s manžílkem příští úterý výročí a naši si chtěj vzít na víkend děti, tak jsem navrhla, že vyrazíme na dízu (máme ji vedle v baráku), ale můj "důchodcovský" manžílek se nijak moc netvářil, prý že půjdeme někam na dobrý jídlo, ale k čemu mi to je? To je tak jednině trest, nebudu si moct dát na co mám chuť. Chjooooo. Nevíte jak ho mám přesvědčit? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.