| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 78041  [Dalších 77711 >>]
MÍŠA&FÍK 38466

:-))))

15.1.2008 17:24:47
Renatko, nechce se mi listovat Ivetčin příspěvek, ale já ho pochopila, jako že nic moc odeslaných e-mailů - myslím, že úbytků se ono povzdechnutí netýkalo..... :-))))))

Jo, k zápisu jsme ještě nevyrazili, hošík spí jako zabitej......;((

Včera jsme se vrátili večer ze cvíča a po chvíli měl tepltu 38,7°C.....takže, buď na něho něco leze, nebo se uhřál v tělocvičně, kde je tedy fakt vždycky děsný vedro.
Filip si stěžuje pokaždé, už jsem na to upozorňovala učitelky, ale tvrdily, že kdyby otevřely "vyhlídky" u stropu, tak by to na děti čišelo....no, nemyslím, že by z okna u stropu na někoho mělo čišet...

Jsem z toho docela rozladěná, je to takový menší, jakoby gymnastický sál, na zemi je koberec a když měl Fík minule kraťasy, aby toho měl na sobě co nejmíň, mě zase skoro do krve spálená kolena....

Tak si říkám, že i když ho to tam moc baví, jestli to není horší než lepší.... :(

No, uvidíme, nemá ani kašel, ani rýmu....tak se nechám překvapit - ve školce nebyl, odpoledne už teplotu neměl.....

A poněvadž jsou zápisy do 18ti hodin, už je jasné, že půjdeme zítra....strašit někde na poslední chvíli fakt nebudeme....;)
*Renata* 32782

Re: Achoooj

15.1.2008 16:24:15
Krásný den, všem dodatečně děkuji za gratulace.

Nikolce přeji všecho nej nej a krásnou hubenou maminku hihi

Ivet, jak nic moc?????? Já se tak snažím, po dlouhé době mám úbytek a ty si napíšeš nic moc :-)))))))))))))))))))))))))

Jdu se krášlit, odcházím do divadla.
MÍŠA&FÍK 38466

:-))))))

15.1.2008 15:54:34
Jdeme k zápisu, tak snad se rozhodneme dobře............. ~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~
MÍŠA&FÍK 38466

Re: Do toho!

15.1.2008 14:52:41
Eo, jasně, věř a víra Tvá Tě uzdraví.....já nevěřím, proto jsem nejspíš tam , kde jsem............ :-))))))

Každý tělo je jiný, tyhle kapky, co jsem si já vzala, napsala naše dětská Mudra 5ti letému Fíkovi...a mě to málem skolilo.........myslela jsem, že dětský lék se mnou ani nehne.....a určitě tam nebylo taky žádné až tak velké svinstvo.

Držím palce, ať vše funguje jak má !!!!!

:-)
Eowyn+děti 18936

15.1.2008 14:22:33
tak jsem oběhala všechno, kde se u nás prodávají časopisy a ten Puls nikde nemaj. Kdy to vlastně vyšlo???
Eowyn+děti 18936

15.1.2008 14:21:20
Míšo, ony to nejsou klasické léky, je to směs látek, které popohánějí nefunkční metabolismus. Léky bych taky nebrala. To taková Meridie nebo to na X.... (xenecal?) jsou rozhodně větší sajrajty. Ten doktor je internista a má spoustu ocenění v oblasti výživy, takže nevěřím, že by nám dal nějaký humus, který nám poškodí organismus.
Jednou ze složek těch tobolek je i kofein, takže může zvedat tlak, na to mě upozornil a právě proto se s nimi má opatrně.
MÍŠA&FÍK 38466

15.1.2008 14:05:44
Ahoj šikulky...... ;k

Holky,Majdo, Eo, já mám houby zkušenosti, ale jak píšete o těch lécích, tak mi naskakuje husí kůže - na léky nejsem vůbec zvyklá, a před časem mě naprosto "rozhodily" i dětské kapky proti kašli - bušilo mi srdce, jako by mi chtělo vyskočit z těla .... :(

Pokud vám léky dělají to, co dělají, nebrala bych je - bála bych se rizika ještě většího, než jsou ony okrasné tukové prstence....;j

Jinak gratuluji všem úspěšně hubnoucím a přeji i nadále spoustu elánu !!!!!R^
Majda a Vojtíšek 45786

15.1.2008 13:20:02
Já si pamatuju, že když jsem si dala do vody rozpustit trošku té tobolky, tak jsem si připadala potom trochu jako zrychlená, nevím, jak to jinak popsat. A nedej bože, když jsem se před tím málo nasnídala anebo třeba vůbec, to byl pro mě úplnej konec. Úplně se mi v poledne točila hlava. Jsem zvyklá snídat, tady sváma jsem se to naučila, ale někdy se prostě nepovede a to mi po těch tabletkách opravdu nebylo dobře. Brala jsem je necelý měsíc ( takže celkem asi 5). Ale taky mi k nim říkal, že bych si je měla rozpustit do 2,5 litru vody a během dopoledne postupně vypít a to jsem nedělala. Rozpustila jsem jí v půl litrové skleničce a během dopoledne pila třeba čaj a nebo minerálku. Třeba to byla chyba. Ale jak jsem psla níž, moc na tablety nedám, takže věřím, že to půjde i bez nich.
Můj tchán, už jsem tady jednou psala, zhubnul přes 30 kilo a dodnes si váhu udržuje a ten nedá dopustit na jablečný ocet. Ale s tím já nemám žádnou zkušenost.
Jediný tabletkový doplněk, který na mě funguje a který si čas od času kupuju, je Viaderm. Ten opravdu funguje. Ale není na hubnutí.:-):-):-)
Eowyn+děti 18936

15.1.2008 10:41:19
No, já je baštím jak kdy. Někdy si i pár dní nevzpomenu. Někdy si je dám a nic mi není, tak nevím. To mdlo je právě nepravidelně.
Jitk@ 46489

15.1.2008 10:15:42
Eo, já nevěděla, že baštíš nějaké tobolky před cvičením :-))) Možná, že to "mdlo" po cvičení nemusely být ty cukry, ale právě toto... Raději se zeptej na kontrole.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 78041  [Dalších 77711 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.