Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Majda a Vojtíšek | 45786 |
Re: NIKOLCE...... :-))))) OD NESULKY......15.1.2008 8:00:25
NIKČO, VŠECHNO NEJLEPŠÍ OD MAJDY A VOJTÍŠKA.
|
MÍŠA&FÍK | 38466 |
NIKOLCE...... :-))))) OD NESULKY......15.1.2008 7:38:21
NIKOLKO, AŤ SE TI DAŘÍ VŠE, NA CO SÁHNEŠ !!!
KRÁÁÁÁÁSNÉ NAROZENINY ..................A VÍTÁME TĚ MEZI ŠESTILEŤÁKAMA......... )))) |
Lendul* | 37206 |
Krásné ránko!15.1.2008 7:14:16
Zváženo, jen napíšu sem, jdu odeslat mail Ivetce.
Ale úplnou radost z toho nemám. Fakt se snažím a hlídám, ale váha mi stojí. Resp od 1/1 mám dole 0,6kg, ale já už jsem skoro měla smazaný vánoční "bonus". Nějak se mi to zase vyšouplo nahoru, ale nechápu důvod. Jídelníček - nijak nehřeším. Na rotopedu fakt dřu na krev a nic. Váha mě nijak neodměňuje EO, jsi fakt hodně dobrá! Ta kilečka ti mizejí každým dnem, to je super! Myslíš, že bych tě mohla o něco poprosit? Neposlala bys mi nějakoé dny - jak jíš... Abych si zkontrolovala třeb svůj jídelníček. Vím, že máš tvrdou dietu, ale tak abych věděla - třeba někde dělám zásadní chybu... Já už fakt totiž nevím - den po rotopedu není nic dole, po dnu relaxace, aby si svaly odpočinuly, taky není nic dole... Tak mě to tak psychicky zmáhá... Mail mám lendulinkcha@seznam.cz. Moc děkuju!! |
Jitk@ | 46489 |
Re: Vážení15.1.2008 6:52:00
Ahojky,
zdravím a opět připomínám vážení ))) EO, Majda tam byla na 100% před Tebou už někdy o letních prázdninách. Když si mi to pak psala Ty, tak jsem byla v domnění, že kontakt máš od ní. |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Vážení14.1.2008 22:51:50
Tak jsem se ještě zasekla a zkusila počíst a koukám jako puk, že nevím o tom, že byla Majda také u Prof. Martiníka. Kdys tam byla? Já na konci září a ted jedu na kontrolu.
Máš pravdu, že je to machr. Já se ptala mojí doktorky, která mě k němu poslala, proč zrovna k němu a ona říkala, že mě může poslat třeba do Prahy, ale on že je prostě kapacita a u nás v ČR je vyhlášený skvělými výsledky. |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Vážení14.1.2008 22:39:51
Jé, já hlava děravááááá
RENATKO, vše nej k Tvým narozeninkám, at se Ti daří a plní se vše, co si přeješ! |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Vážení14.1.2008 22:33:40
Ahojte
sedím tu po tancích, totálně mrtvá a synáčkovi se nechce spát Jituško, tak to mě nenapadlo, s tou hladinou cukru, to zkusím vystopovat, děkuju! Jsem se snažila sehnat ten Puls a nepovedlo se mi to. Tak snad zítra uspěju. Chci to pořádně pročíst, co to tam píšou za nesmysle. Dnes mi po tancích blbě není, teda, jsem zničená a hladová, ale to už musím zaspat. Ale to co včera, to jsem neměla, tak nevim. Přitom, že bych to včera nějak přehnala, to rozhodně byl dnes větší záhul, tak nevim. A před tím cvíčem jsem měla čokošku. Teda tu hořkou, ale v té je určo cukr taky, že jo? Ale holky, mě dnes váha ukázala 88,8kg, já su štastná jak blecha, přes 90kg už to neleze, no bomba!!! Ted co zítra při vážení, chichi. To shořelé auto, mě teda šoklo. Anro a ví se od čeho to bylo? No, ještě je jste OK!!!!! A Dášule - to víš, že chlapi hubnou rychleji, ale já ted Tomáše předehnala, on se zasekl a je z toho nějak na nerv Tak třeba to u vás bude taky tak Hlavně at už je Mrazíkovi líp!!! Tak jdu asi spát, začíná mě chytat megahlad tak dobrou noc všem a ráno lehké váhy!!! |
MÍŠA&FÍK | 38466 |
Re: Vážení14.1.2008 22:27:14
Jitko, i ty vtipálku..............
|
Jitk@ | 46489 |
Vážení14.1.2008 20:50:16
Holčiny, připomínám zítřejší vážení!!!
Tak nezapomeňte, Ivetka se na vaše čísílka už těší )) |
Dagmarka01 | 73900 |
Achoooj14.1.2008 18:33:57
Renatce také vše NEJ...
Tak hlásím Mrazík už tolik neskuhrá,byl u obvoďačky a bude asi muset hubnout (197cm,124kg)Že by chodil mezi nás??? Nebojte to nehrozí,ale mám radost,že na to nebudu sama a bude větší podpora.Jen budu asi naprdlá,protože mu to jde mnohem rychleji a má pevnou vůli. Takže vzhůru na aqabelling jak to pojmenovala mamča.Viděla mě po týdnu byli s taťkou na Slovensku v Podhajské.A že mám pěknou pleť,jestli prý nebude druhý mrazíček,tak jsem ji ujistila,že ještě 2 měsíce budu brát pilule.Je fakt.že co teď víc piju,mám ten ksiftík mnohem lepší.A všimla si že jsem trošku zhubla -1,2 tak snad se bude dařit dál. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.