Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mraveneček +2 | 39127 |
Re: Zdravím z Ostravy14.1.2008 13:46:10
Ahojky :))
Teda to jsou situace...auto i tvůj muž Dagmarko...už je mu lépe? Ivetko...House sleduju,mám ho nahraného.Zkouknu ho ale asi až večer,tak pokud se ti nikdo neozve, tak pak dám vědět.Já doufám, že ho mám celého. Včera jsem si odrotopedila, dneska si dávám žehlící pauzu, tak si ho u toho pustím,třeba mi to půjde lépe |
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
Re: Marti taky se připojuji Vše NEJ NEJ NEJ k narozeninám!!!14.1.2008 11:55:21
Lucko: znám ho. Jezdí nám dělat každý rok údržbu kotle a volám ho i když se nám kotel pos.re :o)
Renčo: všechno nejlepší a hodně zdravíčka a štěstíčka!!!! Jituš jo užila jsem si to velmi. manžel je fakt báječný, že to zorganizoval, já bych na to neměla nervy, bylo by mi líto až by mi každý říkal, že nemá čas nebo je nemocný. |
Jitk@ | 46489 |
Re: Ahoj!14.1.2008 10:29:25
Já jsem měla taky pěkný víkend. V sobotu jsem byla s Nesi a Janutkou i Ivy. Máme nové hlavičky Po dvaceti letech jsem jela vlakem Byl to moc pěkný víkend, přálo nám i počasí. No, bájo. No a včera jsem byla na spinnu. Ale to je klasika. To už k neděli patří.
Tak mizím. Mějte se hezky! |
Jitk@ | 46489 |
MARTI,14.1.2008 10:25:42
užila sis to koukám báječně. To je dobře. Však třicet nám je jednou za život, nebo né??
|
Jitk@ | 46489 |
MAJDI,14.1.2008 10:24:51
ahoj, ráda Tě vidím. Ty se koukám taky nenudíš :-(( Vojtíškovi přeju hodně zdravíčka!! A Tobě držím pěsti, abyses podívala tam, kam chceš. Myslím tím tu šestku na začátku
|
Jitk@ | 46489 |
Ahoj!14.1.2008 10:16:13
Předně přeju Renatce všechno nejlepší k narozeninám a doufám, že za gratulaci dostanu aspoň jednu malinu, co???
Dočetla jsem i nějaké hororové příspěvky, tak ať jich tu máme co nejméně. Anra i Dagmarka si teda užily. Anro, v tabulkách nejsi, nehlásila si váhu. Byl by tam stejně jenom bílý řádek, zapomněla jsi? Přeci 3x a dost. Ale to neznamená, že se nemůžeš vrátit. Třeba hned zítra. Ke cvičení.. já to mám tak hoďku před a hoďku po. Když za cvičením dojíždím, tak mi to akorát tak vychází, stejně se dřív domů nedostanu. Když cvičím doma, tak první po čem sáhnu je pití. Tím si žaludek zaplácnu a mám na chvíli pokoj. Ivetko, je jasný, když cvičíš skoro v noci, že nebudeš čekat, abyses najedla )) Co se týká Tebe Eo, já bych si skoro tipla, jestli nemáš málo cukru v krvi, zvlášť jestli jsi na to citlivá a se cvičením si to přehnala. Jedeš tvrdou redukční dietu (sama si to psala), výdej máš vysoký. Cvičení necvičení, zkusila bych si příště vzít kousek čokošky nebo třeba banán. |
*Renata* | 32782 |
Re: RENATKO :O)))14.1.2008 10:09:53
Holky moc děkuji za přání.
Poslední dobou nemám moc času, ale jsem na dobré cestě. Od posledního vážení -2,3 kg. Chodím cvičit a krotím se v jídle. V albu na cílech máte vzkaz od Majdy. |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Krásné ránko Šikulky :o)14.1.2008 9:47:20
Ahojte po víkendu
ten článek o cvičení a jídle jsem teda nepochopila Z dob svého fitkování vím, že nejíst hodinu před, abych se nepobl... a hodinu po, abych zase hned nedokrmila pracně vydanou energii. Ale mám ted problém, který mně možná pomůžete objasnit. Tak z 80% je mi po cvičení zle!!!! Všude se píše, jak je to supr na relax, že se pak člověk cítí nádherně a já teda ne. Včera například, jsem jela 20min na rotopedu, pak jsem si střihla 20minut rychlých tanců a 20minut posilovala. No a do večera mi bylo naprosto hrozně. Bylo mi na zvracení, motala se mi hlava, byla jsem malátná, zesláblá, unavená. A to jsem při cvičení vypila 1litr vody, takže nedostatkem tekutin to rozhodně nebylo. Obědovala jsem před 13hod, pak jsem ve 14hodn měla kafe a kousek čokošky a v 15hod jsem šla cvičit. Dělá to taky někomu? |
OLČA | 42044 |
Krásné ránko Šikulky :o)14.1.2008 9:03:41
Nový vyhled!!Tak to je paráda!!Jen aby to ještě fungovalo tak jak má.
MAJDI,Vojtíškovi posílám zdravíčko Nestihnu dočítat,valím s Katou do děckého centra.Tak odpoledne.Páááááááááá |
OLČA | 42044 |
RENATKO :O)))14.1.2008 8:59:18
Přeji Ti k narozeninám hoooooodně zdravíčka,štěstíčka,lásky a at se ti v životě jen daří.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.