Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Oggová | 34603 |
17.5.2011 20:41:25
Vendyno, tak u nás je to tak, že ten nejmladší rasí ty dvě starší.
a je pro dnešek klid, ufff, jdu si nalít trochu vína |
vendyna (Janinka + Alenka) | 85221 |
17.5.2011 20:34:35
Mám holky 19měsíců po sobě a je to záhul (2008,2010). Už čekám, čekám, kdy že konečně začne to období, kdy si budou spolu hrát a budou parťačky. Teda ony si hrají, ale starší přitom vraždí tu menší. Nebo jí aspoň všechno bere. Zrovna tuhle mě Janinka ukecala, ať dám třešňový bonbonek (laktobacilky) i Áje. A za rohem se jí ho hned pokusila zkonfiskovat. Když chce něco sníst sama, tvrdí, že Ája je na to malá. Když to nechce, ukazuje ať to dám Áje, že je to pro malý děti. Vyčůránek
No abych jim nekřivdila, jsou během dne i chvíle, když se k sobě chovají moc krásně. A před dětmi třeba v MC, bazénu, pískovišti Janinka Alenku i brání. Asi ji chce terorizovat jen ona sama. Ale Ája je taky pěkný éro, už kolikrát nečeká, až zasáhnu a bleskově se pomstí sama kousancem. Nikdy bych nevěřila, že 14měsíční batole dokáže žalovat, přijde a ukazuje, co jí kdo udělal a kde. Mladší se spoustu věcí učí od starší mnohem rychleji. Lezení po klouzačce, jízdu na motorce, sezení na nočníku.....na druhou stranu nejde dělat takový věci jako stavění věže z kostek, vkládání tvarů, páč starší jí všechno sebere, můžu to s ní dělat, jen když jsme samy. Každopádně jsem ráda, že je máme |
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
17.5.2011 20:34:32
Vlastně se dá říct, že už pryč jsme, v Jeseníku. Já už strašně nechci zpátky, do centra Prahy, druhého patra a dvoupokojáku. Tady je po prababi prázdný byteček v přízemí RD, malá zahrádka, 3+1, chce to trochu upravit. Manžel se tu dívá po práci, jinak zatím jezdí do Prahy. Už mám registrovaný děti u doktorky, staršího jsem přihlásila od září do školky, teď čekám, jestli ho vezmou.
|
Oggová | 34603 |
17.5.2011 20:30:28
To zas budeme řešit, že spí pořád....to je úděsný, jak ty puberťáci pořád spí. A já jim to tak závidím.
|
Zd a tři | 91080 |
17.5.2011 20:23:58
Jo, a občas bych k tomu potřebobala ještě nějakou pitoli, kterou bych střílela do vzduchu... Aby si vůbec všimli, že to ječím na ně.
|
Persepolis | 107413 |
17.5.2011 20:23:32
Ahoj Jani, jdete pryč z Prahy?
|
Oggová | 34603 |
17.5.2011 20:22:33
Gigo, na co? Na to jak to bylo pohodové, když byly malí, viď?
|
Oggová | 34603 |
17.5.2011 20:21:50
No všimla jsem si, že se třeba lidi otáčí, když mluvím na děti..já na ně nekřičím, ale prostě mluvím nahlas....
nebo když jdu s puberťákama po ulici a něco jim říkám, tak to je pořád "mami, prosím tě, nekřič".... musím se opravdu hlídat... |
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
17.5.2011 20:21:37
To máš tim, že první dítě bylo z těch míň náročných, a u takových si rodiče vždycky ještě myslí, že to je jejich dobrou výchovou. Když se pak jako druhý narodí dítě, u kterýho zjistí, že byli vedle, jak ta jedle, tak jsou holt trošku v šoku Já měla první mimino děsný a druhý taky, takže klídek, páč nic nepředvídatelnýho
Jen teda malý rozdíly - např. starší už od narození spal přes den maximálně 20 minut v kuse a budil se (ve dne v noci) tak, že nejdřív spustil hroznej řev, a teprv pak otevřel oči, ale řval a řval dál. Druhej měl "jen" prohozenej režim, takže ve dne spal a v noci byl vzhůru. Logicky tudíž byl vzhůru (a řval) pořád někdo Měla jsem obě děti u sebe v posteli - v noci jsem kolikrát jednomu držela u pusy prso a druhýmu flašku Mám 178cm a vážila jsme 50 kilo... Teď už jim je 8 a 9, už na sebe necákaj vodu ze záchoda a jsou oba v klidu. Starší má poruchu řečovýho centra, tak mu mladší čte čtyřlístky |
kajkule+2 kousky | 76639 |
17.5.2011 20:19:50
Mám to stejně. Furt zvýšený hlas. Chci to nějak krotit , musím si dávat bacha.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.