| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 19786  [Dalších 19686 >>]
Oggová 34603
17.5.2011 20:41:25
Vendyno, tak u nás je to tak, že ten nejmladší rasí ty dvě starší.~;)~;)

a je pro dnešek klid, ufff, jdu si nalít trochu vína ~b~~v~
vendyna (Janinka + Alenka) 85221
17.5.2011 20:34:35
Mám holky 19měsíců po sobě a je to záhul (2008,2010). Už čekám, čekám, kdy že konečně začne to období, kdy si budou spolu hrát a budou parťačky. Teda ony si hrají, ale starší přitom vraždí tu menší. Nebo jí aspoň všechno bere. Zrovna tuhle mě Janinka ukecala, ať dám třešňový bonbonek (laktobacilky) i Áje. A za rohem se jí ho hned pokusila zkonfiskovat~4~. Když chce něco sníst sama, tvrdí, že Ája je na to malá. Když to nechce, ukazuje ať to dám Áje, že je to pro malý děti. Vyčůránek~t~
No abych jim nekřivdila, jsou během dne i chvíle, když se k sobě chovají moc krásně~m~.
A před dětmi třeba v MC, bazénu, pískovišti Janinka Alenku i brání. Asi ji chce terorizovat jen ona sama. Ale Ája je taky pěkný éro, už kolikrát nečeká, až zasáhnu a bleskově se pomstí sama kousancem. Nikdy bych nevěřila, že 14měsíční batole dokáže žalovat~e~, přijde a ukazuje, co jí kdo udělal a kde.
Mladší se spoustu věcí učí od starší mnohem rychleji. Lezení po klouzačce, jízdu na motorce, sezení na nočníku.....na druhou stranu nejde dělat takový věci jako stavění věže z kostek, vkládání tvarů, páč starší jí všechno sebere, můžu to s ní dělat, jen když jsme samy.
Každopádně jsem ráda, že je máme~s~
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
17.5.2011 20:34:32
Vlastně se dá říct, že už pryč jsme, v Jeseníku. Já už strašně nechci zpátky, do centra Prahy, druhého patra a dvoupokojáku. Tady je po prababi prázdný byteček v přízemí RD, malá zahrádka, 3+1, chce to trochu upravit. Manžel se tu dívá po práci, jinak zatím jezdí do Prahy. Už mám registrovaný děti u doktorky, staršího jsem přihlásila od září do školky, teď čekám, jestli ho vezmou.
Oggová 34603
17.5.2011 20:30:28
To zas budeme řešit, že spí pořád....to je úděsný, jak ty puberťáci pořád spí. A já jim to tak závidím.~q~~t~~t~
Zd a tři 91080
17.5.2011 20:23:58
Jo, a občas bych k tomu potřebobala ještě nějakou pitoli, kterou bych střílela do vzduchu... Aby si vůbec všimli, že to ječím na ně.
Persepolis 107413
17.5.2011 20:23:32
Ahoj Jani, jdete pryč z Prahy?
Oggová 34603
17.5.2011 20:22:33
Gigo, na co? Na to jak to bylo pohodové, když byly malí, viď? ~t~
Oggová 34603
17.5.2011 20:21:50
No všimla jsem si, že se třeba lidi otáčí, když mluvím na děti..já na ně nekřičím, ale prostě mluvím nahlas....
nebo když jdu s puberťákama po ulici a něco jim říkám, tak to je pořád "mami, prosím tě, nekřič"....

musím se opravdu hlídat...
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549
17.5.2011 20:21:37
To máš tim, že první dítě bylo z těch míň náročných, a u takových si rodiče vždycky ještě myslí, že to je jejich dobrou výchovou. Když se pak jako druhý narodí dítě, u kterýho zjistí, že byli vedle, jak ta jedle, tak jsou holt trošku v šoku ~;) Já měla první mimino děsný a druhý taky, takže klídek, páč nic nepředvídatelnýho ~t~

Jen teda malý rozdíly - např. starší už od narození spal přes den maximálně 20 minut v kuse a budil se (ve dne v noci) tak, že nejdřív spustil hroznej řev, a teprv pak otevřel oči, ale řval a řval dál. Druhej měl "jen" prohozenej režim, takže ve dne spal a v noci byl vzhůru. Logicky tudíž byl vzhůru (a řval) pořád někdo ~8~ Měla jsem obě děti u sebe v posteli - v noci jsem kolikrát jednomu držela u pusy prso a druhýmu flašku ~t~ Mám 178cm a vážila jsme 50 kilo...

Teď už jim je 8 a 9, už na sebe necákaj vodu ze záchoda a jsou oba v klidu. Starší má poruchu řečovýho centra, tak mu mladší čte čtyřlístky ~s~
kajkule+2 kousky 76639
17.5.2011 20:19:50
Mám to stejně. Furt zvýšený hlas. Chci to nějak krotit , musím si dávat bacha.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 19786  [Dalších 19686 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.