Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Beruška+J02A07T10 | 48718 |
17.5.2011 20:18:33
no vidíš.. ono bude líp...
u nás už líp vlastně je, krom toho spaní.. nejvíc jsem byla v šoku, když malé byli necelé tři a já zjistila, že jsem neplánovaně otěhotněla, vstávala jsem xkrát v noci k malé která měla noční děsy a nejen že nespala víc jak ty 2h v kuse, ještě třeba dvě hodiny ječela.. a já do toho celý dny blila s těhu.. byl to nářez.. a dost jsem se bála, co bude po porodu.. nakonec se to ale asi 3m před porodem uklidnilo a nám se narodil krásnej zdravej chlapeček. To si vždycky říkám, když už toho mám plný zuby a nemůžu.. že hlavně že jsou v rámci možností zdraví. |
Oggová | 34603 |
17.5.2011 20:17:57
Gigo dík
Už delší dobu pozoruju, že dost křičím..ale jako i když normálně mluvím.....sakryš, ale můžu za to, když musím pořád přeřvávat tu mojí bandu? ;-) |
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
17.5.2011 20:16:47
Njn, je to záhul. Já mám kluky 20 měsíců od sebe, staršímu byly 4, mladšímu 2 a půl a cca za 14 dní bych měla rodit neplánovanečku. Kluci jsou podobní jako ti tvoji, starší je bojácnější, teď zlobí s kakáním, jinak je fajn, ale začal si vynucovat věci, dřív mlel, ale nevztekal se, malej je akční, vztekloun, tohle těhotenství jsem navíc musela od 28.tt ležet, takže jsme u tchýně a její mámy na druhém konci republiky, manžel jezdí jen na víkendy, a je to znát, jak na tu výchovu chybí, opravujeme barák, abychom se do něj mohli přestěhovat, to až poslední měsíc, občas už mám pocit, že mi hrabe. Jsem zvědavá, jak to bude až se narodí malá.
|
Katka + 2 |
• |
17.5.2011 20:14:22
Mám syny narozené ve stejných letech jako ty, taky mi není ještě ani pětadvacet oba jsou neřízené střely, děsně akční, chvíli neposedí... starší nemluvil do tří let, zato teď nezavře pusu, všechno musí komentovat, lítá po bytě, tříská, ječí... Mladší samozřejmě nemůže být pozadu, vše po starším opakuje, lítají spolu... když je chvíli nehlídám, je to tragédie... Počmárané, sedřené, poškrábané zdi, strhlé samolepící tapety, mladší, když je v postýlce, se nám probourává k sousedům, už máme ve zdi pěknou díru... Nemůžu se věnovat jednomu a pak teprve druhému, musím najít něco, co můžou dělat oba, jinak se ten druhý vzteká... Což je docela problém, staršího baví malovat, vystřihovat, číst knížky.... Mladší strká pastelky do pusy, nůžky do ruky ještě nemůže, knížky ho naprosto nebaví, leda tak trhat z nich stránky... Oba jsou strašní vzteklouni, mladší to ještě zvládá "jen" řevem a ječením, starší už tříská s hračkama, vyhazuje je, shazuje peřiny z postele... Zas na druhou stranu usínají v klidu, beze mě, případně přečtu staršímu jednu pohádku (mladší chodí spát o hodinu dřív, spolu ani omylem, to by řádili do půlnoci) a jdu pryč.... Takže spíš než že bych je vychovávala je hlídám, aby nám tu nezbourali celej byt, aby se nevztekali, neječeli, nelítali, netahali mi nádobí, netřískali s hračkama... Večer jsem ráda, že spí a vychutnávám si ten klid
|
kajkule+2 kousky | 76639 |
17.5.2011 20:14:17
Chlap je z toho taky vždycky vyšokovanej a rád zdrhá do kamionu
|
17.5.2011 20:13:36
ten hluk u nás nejvíc vadí manželovi..
u nás nejstarší furt mele, malá ječí - já jí říkám ohlušující granát a malej do toho víská, vřeští, vrčí.. no co prostě v těch 10m umí :D |
Oggová | 34603 |
17.5.2011 20:10:13
První dvě děti mám s rozdílem 16 měsíců....dnes vůbec nechápu, jak jsem to mohla zvládnout, ale hrozné mi to nepřipadalo(asi to bylo věkem a tím, že syn byl hodně klidné dítě - jsem si naivně myslela, že takové budou všechny moje děti).
Další várku mám tři děti s rozestupem tří a dvou let a je to tedy nářez. Nejhorší pro mě je ten hluk co dělají, šestiletá si neustále zpívá, ale opravdu pořád, prostřední(tříletá) neustále mluví a nejmenší do toho různě ječí Ale některé dny je to lepší....už se dokáží zavřít se v pokojíku a hrát si dohromady a to si vždycky užívám naplno). |
Maťa. | 21117 |
17.5.2011 20:09:52
Práve som ich bola "prizabiť"
|
kajkule+2 kousky | 76639 |
17.5.2011 20:07:35
Tak to skákání na pohovce a tak, to začla malá dělat nedávno (bude mít za měsíc 4 roky) mě to děsne vytáčí
|
17.5.2011 20:07:16
mám tři - věkový rozdíl 4,5 a 3,5
skoro 9 chlapec - klidný flegmatický, ale velice citlivý, introvert, neustále potřebuje ujišťovat, že co dělá, dělá dobře, ve škole exceluje, ale jinak je spíš ušlápnutý - ale byl moc hodný od mala, ne moc dobrý spáč. Fyzicky jsem odpočívala, psychicky zvídavý, kolovrátek ale dalo se. dcerka 4roky a 4měsíce - má adhd - kolovrátek fyzicky neunavitelná, psychicky šíleně náročná - hlavně první tři roky, než jsme přišli na diagnozu a co a jak. Nespala, ustavičně řvala a visela na mě, uzlíček nervů. Do tří let nikdy nespala víc jak dvě hodiny v kuse, od půl roku spala 1x denně max 20 minut. Teď se budí jak kdy, občas i 5x za noc, výjimečně vůbec, většinou kolem 1-3x. Momentálně je zvládnutelná, hodná milá, do té doby než je unavená nebo někdo narušuje její prostor. Pořád je to ale kolovrátek, občas záškodník a fyzicky stále neutahatelná. Mimčo 10,5 měsíce - turbomyška - kombinace obou - rovněž špatný spáč, vstává v noci po hodině max 2 už 6tý měsíc, v podstatě od 4,5m. Přes den je to ale sluníčko - tedy fyzicky hodně akční, což je pro mě občas dost náročné.. jako třeba poslední týden - krom toho, že mu zjistili zápal plic, tak se jeden den praštil hlavou o futro a udělal velkou bouli, druhej den spadl i s houpacím křeslem a vedle první boule udělal další a za další dva dny, což jsem už čekala - páč vždy máme tři úrazy, rozbil leštěnku a pořezal se na dvou místech na prstíku. je mi čerstvě 30 a připadám si na 50, unavená, nevyspalá a že pořád jenom ječím. Děti nebiju. začala jsem chodit 2x týdně na zumbu a dělá mi to neskutečně dobře, ten pocit že 2hodiny nemusím být ve 100% střehu, aby si malá něco něudělala nebo aby bráškovi v zápalu hry něco neudělala a nebo aby malej zas někde nespad, nelez, nerozbíjel, neraboval. takže občas je to na palici.. když je ale pak večer dávám spát.. jsou to ti největší miláčci a moje sluníčka. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.