| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 19786  [Dalších 19666 >>]
Veru+2 73392
17.5.2011 20:07:15
Mě zase připadá,že čím starší,tím je to lepší.Jsou z nich větší parťáci a aspoň chvilku se pohrají spolu a mě k tomu nepotřebují.A já mám aspoň chvilku klid pro sebe nebo na učení~c~
Maťa. 21117
17.5.2011 20:06:43
V noci mi začal mladší spať až teraz (2 roky a 7 mesiacov), odplenkovávam. Inak docela nespavci obaja. Odkojení rok po hodine noc-deň-noc-deň. Takže až teraz viacej spím:-)

Dneska sa vytrieskali autíčkami navzájom, vylili mladšiemu nočník a teraz sa zase milujú:-)))

Bude hůř i líp:)
kajkule+2 kousky 76639
17.5.2011 20:05:15
Mě začíná připadat, že se to u nás zhoršuje :-( u malé jsme byla hodná, klidná a vyrovnaná maminka~s~ ted mi příjde, že jen řvu. Vlastně řvem 3~Rv
Dalalmánek 116042
17.5.2011 20:05:06
Mám děti 17 měsíců od sebe a první rok byl náročný, musela jsem se věnovat víc mladšímu dítěti, bylo potřeba cvičit Vojtovu metodu. Zhruba od roku je to pohoda ~R^
Maťa. 21117
17.5.2011 20:04:35
Kajkule klíd:-) Medzi mojimi je 2 roky a 9 mesiacov (5 let, 2 roky - momentálne). Chlapci. Zrovna tu miesto zaspávania skáču zase po poschoďovke, taťka tam lítá, ja lítám, nepomáha~t~

Ráno vstávajú o piatej. Odjakživa.

Starší - ADHD, mladší divoch. Kolovrátkujú obaja, do toho skáču.

PROSTE RAKETY~;)

Neboj, prežijeme~6~~x~
Veru+2 73392
17.5.2011 20:03:24
Já mám neřízené střely dvě,a to už od narození.Ten starší k tomu ještě celý den nezavře pusu a vymýšlí samé blbosti a mladší samozřejmě opakuje.
Ale zase jsou to spáči,teda většinou,takže si ani moc nestěžuju.Ale jsou dny,kdy bych je nejraději někam odevzdala~;)
kajkule+2 kousky 76639
17.5.2011 20:03:13
Jo, taky mi začíná připadat, čím větší, tím horší~8~
sun 15 88122
17.5.2011 20:02:23
Hele to má asi občas každý , já má děti zase s rozdílem 7 let a někdy je to taky náročné , jasně starší už je rozumná a samostatná to jo, ale zase má už pubertální řeči no hrůza , takže když spustí a já po nevyspalé noci a ony ty své puberťárny a malý ječí tak jsem na mašli .
kajkule+2 kousky 76639
17.5.2011 19:57:08
Mám děti s menším věkovým rozdílem, ale ne zas tak moc ( skoro 2,5 roku). Musím říct, že je to teda síla. Jak jste to zvládaly vy? Taky máte (nebo měly jste) pocit, že už to nezvládnete a asi vám rupně v bedně?:-) Nemám ani pětadvacet a citím se na 40~t~ Každý je jiný, ale každý jinak náročný. Dcera spíše na psychiku , protože ráda kolovrátkuje a to mě ničí :-)) mele a mele dokud nedosáhne svého. Teda ječí spíš no.. i když ví, že fakt neustoupím.Fyzicky není akční, spíš bojácná, což mi vždy vyhovovalo :-) Malý mi dává zabrat fyzicky. Je to neřízená střela, divoký, velmi špatný spáč. On by si i rád pospal, ale pořád řve ze spaní, má asi paranoiu ze samoty, protože od miminka (asi 3 týdny) měl , když jsem ho položila na hrací deku, tak spustil šílený řev. Když jsme chtěl at spí v postýlce, tak se poblil~7~ teď si zvracení vyvolává, když je v ní,přitom vedle mě. Po 18 ti měsících jsem to vzdala a už si ho nberu v noci k sobě, ale usiná už večer u mě. Jakmile v noci zjistí , že tam nejsem ihned řve a beží do obyváku za mnou~t~ měla jsem to tak udělat hned a ušetřila bych si nervy. Ale přítel byl nervózní, když jako mimiko spal s námi~8~ asi měl strach, že ho zalehne. Od malinka Maty blil, škytal, řval, nespal :-( když ted jdem s kámoškou na procházku a potkáme miminko v náručí, tak se rozplývá a já teda ne, mám osypku :-( malý nám dal zabrat . Musím si vzpomenout na dcertu jak byla miminko, to bylo mnohem lepší:-) tak to už se i rozplývám~t~ Někdy si říkám, že kdybyhc věděla, jak bude malý náročný a jak celkově jsou dvě děti náročné, že bych počkala a snažila si užít malou prvně. Ale zase někdy se objímají a hrajou si, tak jsou fajn parťáci a že by to byla škoda. Ale ze mě je labil :-))) Tak napiště své zkušenosti a jak to cítíte vy? Jste taky někdo na pokraji sil, nebo jsem neschopná? ~a~ samozřejmě mám děti ráda, jen bych je někdy vypleskala z trenek (jako dnes zrovna)~q~~t~
Violetina 107733
16.3.2011 10:57:54
No, s třema ženama to pro chlapa nemusí být zas tak nepředstavitelný:-)

Pracuju na zámku a v rodokmenech z dob dřívějších se dají najít taky pěkné počty. U "nás" je největším rekordmanem Florián Griespek, který měl se svou ženou 24 dětí, v závěsu pak Vratislav z Pernštejna, který jich měl (také s jedinou ženou) 21.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 19786  [Dalších 19666 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.