Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zachenka | 114451 |
14.1.2011 22:45:33
Ahoj maminky, moc vás prosím o radu. Za 3 měsíce čekáme příchod druhého mimina a syn bude mít 22 měsíců. Sice chodí ale taky se rád vozí a na žádné dlouhé štreky rozhodně ještě nění. Můžete mi prosím poradit jak to řešit? Jsem nadšená z BUGGYPOD ale vypadá to, že nepasuje na náš kočár Chicco Tour 4 :-( a do skate se mi taky moc nechce, jak říkám - syn je prostě vozící typ. Nemáte prosím nějaké tipy?
|
Dueliola | 53117 |
17.11.2010 14:36:32
Zdravím, máme tři děti, 5 a 4 roky, 15 měsíců rozdíl a skoro půlroční miminko, kluk a dvě holky. "Velcí" si spolu vyhrajou, jistěže se i hádají, ale toho dobrého je většina. Malá je pozoruje a dobře se u toho baví. Prostřední dcera brzo mluvila a spousta věcí šla tak nějak sama. Měli jsme cyklovozík pro dva a byl hodně využívaný hlavně na procházky. Zvládnout se to dalo i se psem. Hodně pomáhá přítel a kočka, která skoro odmalička syna uspávala. Přeji všem zdraví, dobrou náladu a pevné nervy.
|
sojka+07+09 | 75323 |
3.11.2010 20:48:36
jo jinak mají moje děti moc krásnej vztah, ani jsem to nečekala, přičítám to malému věkovému rozestupu.
|
Šeredka + 2 | 110806 |
3.11.2010 20:11:15
Máme děti 14 měsíců od sebe. Teď mají dcera dva roky a synek 10 měsíců - takže jak už tu někdo psal, teď je ten největší mazec - malej chodí okolo nábytku, pud sebezáchovy mu zatím evidentně chybí, buď dcerka anebo pes do něj vždycky omylem strčí (on už je ale zvyklej). Je to masakr od rána do večera (po obědě si chodíme lehnout - já spím, oni se na sebe řehní a hrajou si), ale čekala jsem, že to tak bude. Zase už je legrace - třeba když po bytě táhne smečka - vůdce je dcera, za ní valí labrador a poslední leze synek
|
martina |
• |
3.11.2010 18:42:55
u nás běžný scénář
|
kacabka82 | 98327 |
3.11.2010 18:40:22
Mám dvě holky 4/08 a 6/09.Zrovna se nepozorovaně dostaly do koupelny,sebraly šampon obě si sundali oblečeni a napatlaly se šamponem od hlavy k patě.
|
martina |
• |
3.11.2010 18:28:59
samozřejme je doma manžel málá když se někdy výjímečně vzbudí, tak vezme zavděk naštěstí i tatínkem. Nechodim ven každý den, ale jsem ráda za tu možnost. Někdy prostě jen tak žehlim u televize asi jako dneska, už tam mám neskutečnou horu
|
sojka+07+09 | 75323 |
3.11.2010 18:19:46
tý jo martino tak to těžká závist. Já mám děti 22 měsíců od sebe, malýmu je teď dvacet měsíců. Dokud byl ležák, bylo vše OK, mazec nastal taky až když začal chodit, teď si myslím, že je nejhorší za námi, nejstrašlivějších bylo 16 měsíců, to byl fakt ještě hloupej a kamikadze (viz moje příspěvky o divokejch dětech) Ale malej mi vstává v šest, holka do půl osmý a večer jsou tuhý až po půl devátý, takže nevyrazím už nikam, navíc ho v noci nelze opouštět, má radar. Stále se budí i desetkrát za noc.
|
martina |
• |
3.11.2010 18:12:44
mám děti 16 měsíců po sobě. Ze začátku, když byla malá ležák, tak to šlo. Celkem klídek. Mazec nastal, když začala chodit. A ten mazec trvá dodnes. Klukovi jsou 3 roky, holce 20 měsíců. Je to sice čím dál lepší, ale jsme taková kalamita, když někam jdeme. Naštěstí jsou oba v 19 hodin v postýlce tuhý a spí celou noc, takže si třeba vyrazim do kavárny nebo na nějaký sport a celkem se zrelaxuji
|
Fous&fousek | 111395 |
3.11.2010 17:34:45
Jo, a tchyně občas vypráví, jaké to bylo, když byli malí. Asi si s nima užila. Manžel byl dost hyperaktivní, naštěstí už z toho vyrostl. Musel to být hukot, ale dneska je to super. Já bych tedy ještě uvítala nějakou švagrovou, ale to už bych asi chtěla moc.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.