Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fous&fousek | 111395 |
3.11.2010 17:31:45
Já mám teda jen jedno dítě, ale můj manžel má bratra o 18 měsíců staršího. Mají moc hezký vztah. Švagr je stále svobodný a spousta lidí si myslí, že manžel je ten starší. Vím, že to není jen o tom, ale hraje to velkou roli.
|
irlev | 29736 |
3.11.2010 17:30:29
Mám dva kluky, jsou od sebe 16 měsíců. Byl to šok, ale teď jsem ráda :) Ze začátku jsme to zvládali bez problémů, v půl roce mladšího jsem koupila dvojkočár, cca půl roku jsme ho užili hodně. Teď jim jsou 2 a 3 a zabavěj se spolu hezky, dost se teda i rvou a hádaj, ale je vidět, že se mají rádi. Potřeby zábavy, jídla, spánku - to se jim už sladilo, tak je to už snadný na organizaci.
Nejhorší asi bylo, když bylo staršímu dva a mladší lezl a furt si do všeho hrabali a ječeli a starší mladšího bil. Cca v roce mu to mladší uměl vrátit, tak se to uklidnilo :) Pro mladšího je starší velkej tahoun, hodně se od něj učí, včetně mluvení, pohybových dovedností venku, vedou spolu už docela fajn rozhovory :) |
Cimbur | 64764 |
3.11.2010 17:20:25
Mám holky 17měs. od sebe. Protože byly problémy v těhotenství, mladší se narodila předčasně, bylo to cca do roka náročné. Ježdění na kontroly do krajského města, 4X denně vojtovka atd. Od roka je to pohoda. Tandem jsem vyměnila za cyklovozík, holky si spolu hezky hrají, mladší se od starší učí.
|
Soninda | 52889 |
3.11.2010 17:12:02
Já mam holky taky 19 měsíců, mladší měla včera 5, taky sem si myslela, že to bude horší , je pravda, že málokdy jsem sama a úklid domácnosti radši nekomentuju.
Starší nežárlí, jen si mladší občas plete se žiněnkou. Bez sourozeneckého kočáru si to neumim představit. Ale já to tak plánovala jsem spokojená, že to vyšlo. |
Jedůfka / 99,00 | 96514 |
3.11.2010 17:08:28
Naši kluci jsou od sebe 13 měsíců. Byl to pořádný mazec, když byli malí, teď už to jde. Říkala jsem si, jak to bude fajn, když je mezi nimi tak malý věkový rozdíl, že budou mít k sobě blízko, ale jsou tak rozdílní, že větší protiklady si ani neumím představit. Jako malí si spolu vůbec nehráli, teď nás od přežití zachránily jejich samostatné pokoje, jinak nevím. Jediná výhoda je, že jsme mohli s nima najednou začít jezdit na lyže, kola a pod.
|
Dadulka,02/06,06/07 | 50347 |
3.11.2010 17:04:16
Mám 16 měsíců a pohoda, od narození do dnes I když se občas rvou jak psi, co má jedna, chce i druhá,ale jinak je to neskutečná pohoda. Ve školce jsou úderná dvojka, co na sebe nedá dopustit
|
Marťuša,Kryštof 16,Emma 15 | 1172 |
3.11.2010 16:55:17
Mám děti 20 měsíců po sobě. Řekla bych, že první 2 roky docela hukot, to jsem se nezastavila. Teď jsou většinou parťáci, někdy se pošťuchujou, ale to asi není věkovým rozdílem. Z mého pohledu byl ale nejstrašnější loňský rok - 1. a 2. třída, to ale hlavně z organizačních důvodů. Jinak jen samá pozitiva
|
anavel + 3 | 77202 |
3.11.2010 16:54:46
Jo ja, budu mit druhy a treti od sebe 20mesicu. Si to asi pujdu hodit.
|
Lily+3 | 107438 |
3.11.2010 16:50:56
mám kluky od sebe 16 měsíců, nevyužívala jsem ani skate, žádné nosítko,sourozen.kočár minimálně a spíš později. Kluci jsou skvělí( te´d 5 a skoro 4) perfektně si vyhrajou, doplňují se a je snima sranda všechno se dalo zvládnou v pohodě až na období nemocí - nemám hlídací babičky takže když jsem skončila s jedním v nemocnici bylo to hrozné - ale to je asi vždy nezávislena věku. Teď v prosinci k nim přibyde třetí do party, tak jsem zvědavá jak to budem zvládat dál.
|
Markéta, dva kluci |
• |
3.11.2010 16:47:04
Ahoj Moniko a ostatní, tak my máme dva kluky od sebe 17 měsíců, chtěla jsem ještě rychleji, ale zadařilo se takhle a dneska když to vidím, tak jsem maximálně šťastná, že jsme se (teda spíš já :) takhle rozhodli. Staršímu jsou 4,5 a mladšímu 3 roky pryč. Začátky byly trošku hektické, ale dneska, pohoda :).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.