Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
25.2.2012 13:56:02
Co k tomu ještě dodat. Nejstarší je nejklidnější, menší je divoch nerozumnej, jako malej nesnášel kočárek, jízdu autem, takže jsem kupovala Manducu, ale taky byl brzy velkej, byl to záhul. Kojila jsem tandemově, přes celé těhotenství a pak až do dvou a půl let staršího oba a do dvou let mladšího.
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
25.2.2012 13:53:57
Mám kluky 20 a půl měsíce od sebe, taky jsme je chtěli blízko sebe, aby byli parťáci, ale ne zase až tak blízko, menší se povedl rychleji, než jsme čekali. Záhul to je (zvlášť i s tou třetí o 2 a půl roku mladší než menší syn). Taky máme prvního Jonáše . Bez dvojkočáru bych si to vůbec nedovedla představit, mám Phil and Teds Sport s přídavným sedátkem .
|
Fedora | 109016 |
25.2.2012 13:49:36
Zdravím!
Chtěla bych se zeptat zda je na rodince někdo, kdo má mezi dětmi rozdíl rok a půl (či dokonce méně). Zda to bylo plánované nebo nehoda :)) Po pročtení dosti příspěvků jsem nabyla dojem, že musím být blázen, když chci děti tak brzy po sobě. (rozuměj min. 1,5r. :) ) Přesto doufám, že mi někdo napíše, že se to dá zvládnout a není to na bednu a zda to opravdu má i nějaké své plusy. Máme kluka 8 měs. je to dost živý. Věřím, že bude chodit co by dup. V prvním těhu jsem měla trochu problémy s otevíráním (ale nakonec porod vyvolávaný), tak mám trochu obavy ze zvedání dítka. :( Malý věkový rozdíl chci právě kvůli dětem samým - aby si vyhráli. Krom toho nechci celý život trávit na MD a RD, (vím, že 2 děti chci určitě, časem třeba i víc :) ) a v neposlední řadě se těším na těhu, to bych asi ani neměla přiznávat, že? Jo a dá se to zvládnout bez dvojkočáru? Mám šátek (Jonáše sem ovšem byla schopná nosit jen do 4měs. je veliký. u druhého to asi nebude jinak) děkuji všem ochotným duším |
petra, tři děti |
• |
7.8.2011 22:38:21
Ahoj, Kájo, drž se! Nejsi neschopná, naopak jsi superschopná a superskvělá matka, a tvoje pocity jsou úplně odpovídající. Vydrž, až bude zlatíčkům kolem 7, 8 let, budou skvělí. Na oblečení ušetříš, do kroužků je budeš vozit spolu, učení ve škole bude podobné a děti si budou spolu při hraní skvěle rozumět, protože mezi nimi bude malý věkový rozdíl. A lumpárny a prů..ry budou taky shodné. Ať ti pomáhají co nejvíc příbuzní, jestli můžou. Já má tři dětí - 8, 7 a 6 let, mezi prvním a druhým je 14 měsíců, mezi druhým a třetím je rozdíl 15 měsíců. Já pak utekla odpočinout si zpátky do práce, když nejmladšímu byly tři roky. Jó ty první měsíce v práci po MD, to byl veget!!
|
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
31.5.2011 0:44:57
My jsme si s manželem k dvojčatům 21měsíců nově pořídili miminko. Jsme si říkali, že už jsme tak zmasakrovaní že miminko prostě přidružíme a budou alespoň všichni věkově k sobě
To jsme ještě netušili jak moc luxusní děti byla dvojčata i se všemi svými nedonošeneckými problémy, ve srovnání s přenošeným jednojčetem. Minimálně jednojče umí mnohem víc a nahlas řvát. Uvidíme co nám přinesou věci příští, ale už máme s manželem oba lehčí tiky, řveme taky čím dál častěji. Občas se nad sebou zamýšlím a snažím se být milá ale za pár minut je vše jinak... naštěstí se manžel uvolil že nastoupí za námi na MD. Nějak se mi pořád nedostává rukou, babičky majíc jen zcela výjimečně a to jenom jednu. Abych byla hodnější tak jsme si pořídili k dětem na výpomoc hlídací tetu a musím říct, že se mi hodně psychicky ulevilo |
jak | 39257 |
18.5.2011 8:43:47
tak jsem docetla celou diskusi, holky dik, ja mela pocit, ze jen ja obcas padam na hubu.
|
jak | 39257 |
18.5.2011 8:19:34
neni to o veku, ja mam 3 deti s rozdily 6 let a nejhorsi je malej 2.5 letak. Sotva si sednu, pro nej to je pokyn jit bit a terorizovat ty vetsi. Kdyz jsou ve skole, lici mi tu, ze je miluje,ale to maso pak. Tak mluvim jen hlasite, vydavam povely a pak uz jen kricim. Malej obcas dostane jednu po zadku, protoze on stihne velkyho brachu za hodinou 40x kousnout, nebo se o to pokousi.Nepostoji, neposedi, zlatej je, kdyz jsme sami doma nebo kdyz hlidame miminko, to se o to miminkp stara, hladi, nosi hracky.
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
18.5.2011 8:11:12
Není to nejhorší.
A věř: bude líp a pak bude mnohem hůř |
Paradox | 15600 |
18.5.2011 7:46:39
Dítě nemá 7 let, ale 7 let je rozdím mezi sourozenci.
Já mám rozdíl 8 let, pro mě je to ideální, ale s 11ti letou beruškou už to taky pěkně mává. |
mil007 | 116385 |
18.5.2011 7:25:25
Puberťárny v 7 letech? Jen si počkej na pubertu,to se budeš teprve divit.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.