| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 19786  [Dalších 19716 >>]
Archciba 61187
18.5.2011 7:13:57
Báro, já vím, že to není k smíchu, ale váš "společný řev" mě úplně odrovnal. ~t~~t~~t~~t~
Archciba 61187
18.5.2011 7:08:26
Mám to obdobně jako ty. Dcerka je celkem pohodář, ale jak se naučila mluvit, tak jede od rána do večera. Syn toho ještě moc nenamluví, ale všude vyleze, vše rabuje, hůř spí,...
Věkový rozdíl 2 a čtvrt roku.
Někdy to jsou zlatíčka, ale mají "své dny" a to jsem ráda, že je v 8 naženu do postele a usnou. Já jsem pak úplně vyřízená a jsem ráda, že si zalezu do postele a chvilku si čtu. A když se do toho manžel taky trefí s "dobrou" náladou a začne si stěžovat z čeho můžu být tak unavená a proč taky nejdu za ním, tak bych je všechny 3 vystřelila na Mars ~:-D
Dagmar Bartůšková 37555
18.5.2011 5:54:57
dryjádo a trpíš na der. často?
Ocicko 32104
18.5.2011 5:04:09
mam deti od sebe 20 mesicu - a nekdy me privadej k silenstvi... dcerka kdyz rekne ze NE - tak to opakuje i syn a muzu stat na hlave a nehnu s nima~a~pak az krik~d~kolikrat si rikam ze nevim co s nima..... a vysilena jsm hlavne nemocema - uz zas 3 tydny marodej a ja uz silim ~n~ to me ubiji nejvic - jinak to jde.... zdravi jsou 14 dni pak zas dlouho marodej - to silim uz~n~
Dadulka,02/06,06/07 50347
18.5.2011 0:11:34
Tak 2,5 roku mám já se ségrou a to už mi jako malý věkový rozdíl nepřijde. Moje berušky mají 16 měsíců a neměnila bych ani za nic. Někdy jsou na zabití, hlavně když přijdu unavená z práce, a ony zrovna teď hned potřebují něco dělat, vyrábět, vařit,......a já potřebuju aspoň půl joďky odpočinku. Bohužel někdy kovářova kobyla chodí bosa a vyšťavená učitelka už nemá náladu na vlastní děti. Spolu si začaly hrát cca před rokem. Chodí spolu do školky do jednoho oddělení,sem tam se zfackují, ale pořád to jsou ty nejlepší sestřičky, které na sebe nedají dopustit.
Ale když po osmý slyším, mamííííííííí, vona mi..... tak už kolikrát radši dělám, že neslyším~t~
Jana, 3 dětičky
  • 
17.5.2011 22:33:04
No, já mám rozdíl 18 měsíců mezi prvníma dvouma. První dítko je celkově nejnáročnější. Mizerně spal, budil se snad 8x za noc. Mamánek prvního stupně. Navíc nezřízeně žárlil na mimčo, chudák holka dostává od něj zabrat od mala. No nevím, kde jsme udělali chybu :-(. Teď už je to teda lepší, mají 5,5 a 4 roky, dokážou si pěkně pohrát, chodí spolu do školky, kde na ně učitelka celkem pěje chválu, jak se k sobě hezky chovají. Doma se teda dost handrkují, taky jsem občas labilní a kolikrát vyletím. Ale pořídili jsme si plánovitě 3. prcka, který je od prostřední necelé 4 roky a je to paráda, funguje jako stmelující prvek a ta rivalita mezi těma staršíma není tak vyostřená, jak bývala. Přeju pevný nervy, ono to totiž ani tak není o věkovém rozdílu jako spíš o povahách. A ti dva starší jsou u nás naprostý opaky.
Jana, 3 dětičky
  • 
17.5.2011 22:33:04
No, já mám rozdíl 18 měsíců mezi prvníma dvouma. První dítko je celkově nejnáročnější. Mizerně spal, budil se snad 8x za noc. Mamánek prvního stupně. Navíc nezřízeně žárlil na mimčo, chudák holka dostává od něj zabrat od mala. No nevím, kde jsme udělali chybu :-(. Teď už je to teda lepší, mají 5,5 a 4 roky, dokážou si pěkně pohrát, chodí spolu do školky, kde na ně učitelka celkem pěje chválu, jak se k sobě hezky chovají. Doma se teda dost handrkují, taky jsem občas labilní a kolikrát vyletím. Ale pořídili jsme si plánovitě 3. prcka, který je od prostřední necelé 4 roky a je to paráda, funguje jako stmelující prvek a ta rivalita mezi těma staršíma není tak vyostřená, jak bývala. Přeju pevný nervy, ono to totiž ani tak není o věkovém rozdílu jako spíš o povahách. A ti dva starší jsou u nás naprostý opaky.
Persepolis 107413
17.5.2011 22:08:06
Tak ať Vám to všechno výjde~;((
*Niki* 19980
17.5.2011 22:07:32
Tak 2,5 roku není dle mě nějaký malý rozdíl, jinak myslím, že na palici je to občas s každým pohlavím a věkovým rozdílem, a možná je to na palici i s jedináčky :-)
Májja 33456
17.5.2011 22:00:41
Kajkule mam deti od sebe 14 a pul mesic,jedine co k tomu napisu-uuufff.Jinak by to bylo mooc dlouhy:-D
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 19786  [Dalších 19716 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.