Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anička+K+K | 57229 |
3.1.2007 21:53:31
taky se připojim s pár slovíčkama našeho dvouletýho caparta:
háda - bubák nebo čert dada - číslo bam - babička jája - sušenka Ajon - náš pes aron nebo jakýkoliv jiný velký pes tan - stan a nebo písmenko A pipí - pití kakako - kakao kakenanou - nashledanou kakono - krakonoš a starší dcera když byla malá tak ejjí oblíbené slovo bylo šušalák a byl to sněhulák |
Veny+4 sarančata | 53381 |
1.1.2007 15:57:44
několik slov mych dětí když byli malé:
puchance=punčocháč hnachny=značky koky=kostky sijnuta=zatáčka muchma=moucha stuj na mě=počkej na mě |
Veny+4 sarančata | 53381 |
1.1.2007 15:57:41
několik slov mych dětí když byli malé:
puchance=punčocháč hnachny=značky koky=kostky sijnuta=zatáčka muchma=moucha stuj na mě=počkej na mě |
Šibinka | 55017 |
24.11.2006 8:15:28
Ahoj. Naše Eli (3 roky) šišlala na malého brášku (miminečku) a teď taky najednou místo zdrobnělin vytváří nová slova. Nevím, co ji to popadlo.
slepa = slepice pohána = pohádka babka = babička |
Jesie | 38150 |
9.11.2006 21:07:15
Holkám budou 2 roky a pusu nezavřou od rána do večera.
Tady je vzorek našich nejoblíbenějších slov :-)) Ouba-houba Ato-auto Papupa-papoušek Mamipa-maminka Detita-Jesica (náš pes) Toty-kosti Bumi-brumík (medvídek) Kumpa-koupelna (tohle mi trvalo půl roku,než jsem objevila,co to znamená) |
Vlaďka |
• |
5.11.2006 14:47:35
náš mrňousek...
odmítá dělat kočičku, kravičku, ovečku a td.,zato umí foukat jako vítr, ví, jak dělá indián, čert a bubák.- byli jsme u babičky a přišla sestřenice v černém kabátě,chodbou, kde byla tma,nadšená že ho vidí a povídá "Dádí, ahoj...." a náš malej zrovna v ráži kdy probíhal bytem sem-tam se na ní jen otočil,na moment zastavil a povídá "bu bu bu"! a běžel pryč! :-) jinak říká... hodiny - "Ťi ťak" kočka - "ejéjeee" auto - "auťo" pejsek PaT - "Af pa" koupání - Káky káky" když má hlad, mlaská nahlas tygr "Tigi tigi, někdy "digi digi" Lev - "čiči" autobus - "aubu" jít spát - "ají" polštářek -taky "ají" když mu nesu jídlo,které nechce, dělá na mně pa pa pa... na prosbu "udělej malá" -bum bum bum... :-) |
Marfulinka | 52328 |
22.10.2006 14:13:24
Můj 2letý syn má svůj slovník a s novými slovy se moc nenamhá:
nunu - sluníčko bijó - autobus tator - traktor ká - kaštan gang - garáž popála - popelnice pojája - pohádka mijo - mlíko mún - měsíc henhén - motorka atd. je to naše zlatíčko :o) |
Zanet-1982,Samantha 2mesice | 52422 |
28.9.2006 16:34:28
Zdravim. vsechny. Jsem vdana .. a manzel pracuje a jsem doma a nudim se. uklizet porad do kola se urcite neda. A tak treba delam fotky ,,, Upravuji pro zabavu- a kamaradkam co maji uz deti tak mi poslou fotky a jim to upravim a poslu jim to na zpet.. kamaradky mi rikaj ze mam to pekne.. a ptam se kdopak si chce zkusit nechat upravit fotku sveho potomka nebo sebe nebo z nejaky oslavy.. Nemusite se bat , delam radost ostatnim protoze jsem sama doma a tak sedim u compu. a v budoucnu bych si rada udelala vlastni atelier. Jen nevim zda budu mit zajemce. kamosce jsem udelala svatbu.. jako na pamatku.. me to bavi-
Kdo ma treba fotky ze svateb atreba jen momentky, tak muze zkusit poslat. Ja se pokusim o vyzdobu... popripade ukazu na odkaz mych vytvozenych fotek ze svatby.. ale ze dne na den me napada lepsi upravy. |
ANDRY- | 50061 |
20.8.2006 10:37:03
20měsíční Andulka:
Anuka-blik = Andulka se fotí blik = blesk u fotoaparátu; světla u auta; svítidlo v pokoji máma-deje/táta-deje = Kde je máma/táta totoe = Co to je? bosa = vosa; bosá áto = auto míko = mlíko ťaj = čaj kyti = kytička kamiky = kamínky |
helice | 18888 |
31.7.2006 11:07:15
guín=meloun
pápm=opice nůna=můra nunu, nutu, nučičtu= ruku, ručičku ňéňa=méďa Kéka=Terka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.