| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Epidurál

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1715  [Dalších 1655 >>]
Zuzaniela 76377
7.2.2014 11:20:26
Anexo, jj, bylo to nepříjemné. I ten dlouhý předklon... Nakonec jsem zkolabovala, tak mě tam chvilku oživovali.

Jak si to tak připomínám (ten porod), tak nevím, proč jsem chtěla v životě zažít porod ještě jeden ~t~~t~~t~.
Zuzaniela 76377
7.2.2014 11:18:30
No jak to tak čtu, tak to tam asi fakt flákají odboku. No tak to je fajn.... ~l~
Oni mě potom ještě samozřejmě šili, protože jsem se docela dost trhla a dr. byla nasraná, že sykám bolestí - co blbnete, vždyť máte epidurál!! Takže mě baba šila zřejmě zaživa ~g~~Rv.

Tak to si teď teda pohlídám ~4~~4~~t~~t~
Hilly. 103234
7.2.2014 11:15:20
To aby si člověk ještě psal do porodního plánu přesnou dávku analgetik, aby ho nějak nepřečůrali. Jsou ohromní hauři, nabídnou epidurál, ale nedají do něj skoro nic. Přitom se to dá evidentně fakt nadávkovat "přímo na tělo", ne jen dávka na císaře nebo dávka jak kdyby tě bolel zub a nic mezi tím.
anexa 804
7.2.2014 11:11:32
měla jsem epidurál a jeho zavádění bolelo jak kráva - jako by mi do zad vrážel doktor šroubovák, ale po něm to bylo naprosto úžasný - žádná bolest, pak mi to těsně před porodem utlumili abych spolupracovala, ale já stejně nic necítila
Anna Veselá 126368
7.2.2014 11:05:37
Měla jsem epidurál u prvního porodu a bylo to skvělé, zabral mi perfektně a rodila jsem v podstatě bezbolestně. Ale zároveň jsem věděla kdy tlačit, kontrakce jsem vnímala jen jako nebolestivý tlak. A navíc se mi tím porod urychlil, trval se vším od prvních bolestí cca 6 hodin. U druhého jsem ho chtěla zase, ale už mi ho nestihli dát, měla jsem dvě hodiny slabé bolesti a do hodiny od píchnutí vody byl syn na světě. Ale vedle rodila paní, která epidurál měla a vůbec jí prý nezabral (ale co vím, tak měla porod vyvolaný).
Krabatka 140749
7.2.2014 11:03:11
No přesně, když jsem jim říkala, že nic ať mi přidají, tak sestra že ne, že bych pak nespolupracovala. No co myslíš? Samozřejmě, že jsem pak po hodinách bolestí spolupracovat přestala.~:-D Už to dál nešlo

Jinak podle mě tam prostě někomu prsknou dávku stejnou, jako když jde na císaře, pak právě nic necítí, ani nohy. No a někoho jen polechtají, jako mě, no a to je pak všechno marný.
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
7.2.2014 10:59:35
Epidurál jsem neměla (přiznám se, že představa, jak mi něco píchají do páteře je pro mne tak děsivá, že jsem raději 2x porodila bez všech utišování), ale měla ho ségra. Říkala, že necítila žádnou bolest, jen takový jako tupý tlak. Připodobňovala to k tomu, když jí opíchli v puse, aby jí vytrhli kořen zubu - prostě jen tupý tlak, žádná bolest.
ALE zase zůstala po porodu bez možnosti pohybu od pasu dolů a upravilo se to až po 10 dnech... BRRRRRRRRRR tak to raději normální porod, než děs, že zůstanu ochrnutá....
Hilly. 103234
7.2.2014 10:58:54
Možná ti tam ani nic nedali, nebo jenom málo, aby tě měli rychle z krku.
Hilly. 103234
7.2.2014 10:58:07
Měla jsem teda císaře, ale rodila jsem v epidurálu(to jsem měla umrtvené skoro i nohy, i když hýbat jsem s nima zlehka mohla) a potom mi do něj dávali cca 24 hodin po sekci analgetika. Prvních pár hodin celkem dost koncentrované dávky, pak už méně a bylo to na bolesti znát. Hrozně záleží na tom, jak ti to nadávkují. Na množství, a taky jak rychle ti to do té hadičky pumpují. Někdy ti to dají najednou, někdy, tuším v zahraničí,i při vaginálním porodu tě nechají napojenou a uvolňuje se to postupně. Já to měla po císaři postupně.

Podezřívám je, že tam té ženské stejně lupnou množství, jak se jim to hodí, jako aby se vlk nažral a koza zůstala celá..oni jsou samozřejmě proti epidurálům, protože porod není tak rychlý a zdržuje je to. Tak ženu třeba napíchnou, ale dají jí toho míň, tak to někdy bolí skoro stejně...Tohle se těžko kontroluje, je to na jejich libovůli.
Krabatka 140749
7.2.2014 10:52:54
U mě taky bolest jako kráva, jako kdyby mně nepíchli nic.~Rv
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1715  [Dalších 1655 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.