| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cestování letadlem

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 9005  [Dalších 8695 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
4.7.2024 10:58:50
Fén nepoužívám, chodím spát s vlhkejma vlasama, krásně se mi přes noc načechrají a zvlní. Ráno jen pročísnu a nalakuju. Po fénu bych byla jako Rákosníček ~t~
Od té doby, co jsem objevila šampon Garnier pro mastné vlasy a lak na vlasy syoss volíme, mi stačí mýt vlasy 4.den. Dřív to bylo obden.

Svačinu, jakožto diabetik, nosím vždy a všude, a hroznový cukr, kdyby byla hypoglykemie. Mám i diabetický pas.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
4.7.2024 10:07:21
Fén nemám ani doma. Hlavu si myju obden, ale na dovolený, kde se koupu v moři nebo v bazénu stačí míň, slaná voda je pěkně natuží.
Stará husa 154854
4.7.2024 9:39:09
Moniko, já si třeba musím mýt hlavu obden, už druhý den odpoledne mám mastné vlasy, třetí den bych nevydržela. Fén mít musím, když vlasy nechám uschnout jen tak, jsou přilepené k hlavě a pramínkovate, musím je vyfoukat a nalakovat. Pokud má někdo takové vlasy jako já, tak fakt bez fenu tři dny nevydrží. Já mám naštěstí maličký cestovní fén, když jedu někam, kde není fén na pokoji.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
4.7.2024 8:47:58
Když jde do tuhýho taky to zvládnu, 14 dní na motorce třeba a to jsme měli i stan a spacáky.
Ale dobrovolně ne.
Liaa 29716
4.7.2024 8:37:21
Taky jsem si myslela, že mi ten mrňavý batůžek nemůže na 3-4 dny stačit, ale stačí, s rezervou. Ono když si máš za příruční zavazadlo připlatit minimálně 500 Kč na osobu a let, tak je to docela motivační. ~:-D Beru miniatury kosmetiky + kartáč na vlasy, na každý den tričko, ponožky a spodní prádlo, nabíječku, průvodce Lonely Planet, brýle/sluneční brýle, časopis/tenkou knížku/čtečku, peněženku, doklady, léky. V březnu do Edinburgu se mi bez problémů vešly ještě i náhradní kalhoty a minideštník a cestou zpátky knížka a shortbread, co jsme si nakoupili. ~b~ Pohodlné boty + nepromokavou bundu/větší (teplejší) kusy oblečení na sobě.
Termix 105545
4.7.2024 6:51:50
Sedmi, chápu. Já vždy chystám jídlo na cestu na dovolenou, když jedeme autem. Milujeme mísu s řízkama a chleba, vyloženě to máme spojeno s cestou za odpočinkem. Když byly děti malé, určitě jsem pro ně nějaké to jídlo do letadla vzala. Ale většinou lítáme po Evropě. V Londýně se teda nemůžu dočkat, až si na letišti koupím krevetový sandwich. A zrovna minulý týden jsme letěli do Říma a to jsem se opravdu těšila na výtečné italské jídlo.
77kraska 132593
4.7.2024 4:49:42
Termix, ja teda jidlo uz beru vzdycky po spatne zkusenosti, kdy nase letadlo z Prahy melo nekolikrat prodluzovane zpozdeni a na letisti jsme nejedli nic, protoze jsme se bali, ze kdyz si sedneme do restaurace, tak zpozdeni skonci....v letadle na nas nezbyl ani drobecek, protoze lidi pred nami a za nami vsechno vykoupili...na letisti v miste priletu jsme hned spechali do autobusu cestovky a ten se dve hodiny kodrcal do celem ostrove a nas hotel byl skoro posledni zastavkou....nastesti v hotelu pro nas meli pripravenou veceri asi ve 3 rano....od te doby beru housku s necim a susenky
Termix 105545
4.7.2024 1:01:19
Jo a svačinu neberu teda nikdy. Dvě hodiny v letadle plus cestu na letiště vydržíme bez jídla a ba místě se těšíme, že si koupíme něco místního. Nicméně nějaká ta houska by se vlezla lehce.
Termix 105545
4.7.2024 0:59:01
Stáňo, v životě bych nebrala fén, nepoužívám ani doma nikdy.
Na sobě jsem měla 3/4 kalhoty a tričko. Letěli jsme na jih a bylo tam hodně teplo. Boty jsem měla pohodlné do města na chození, hodí se i k sukni i ke kalhotům. Takže boty jen jedny, ty na sobě. V batohu byla jedna sukně, dvě čistá trička na následující dva dny. A jedno tričko na spaní. Místo svetříku jsem měla jedno tričko s dlouhým rukávem. To jsem ani nepoužila. Spodní prádlo a nabíječka na mobil. Jo a jedny papírové kapesníky. K tomu malou zubní pastu, kartáček, jeden malý krém na obličej, použila jsem ho i na paty a na ruce. Malý deodorant. A mini lahvičku s parfémem. Kartáč na vlasy.Platební kartu a doklady. Vůbec nic navíc. Vlezlo se to úplně lehce a batoh byl z poloviny ještě prázdný. Jsem zvyklá úplně minimalizovat věci, protože se mi nic navíc nechce tahat.
Červená malina 114174
4.7.2024 0:11:29
Litame většinou s nízkonákladovymi společnostmi, takže balíme každý pouze malou příruční tašku, která je vždy zdarma a vejde se pod sedadlo. Je jedno jestli na týden nebo dva, bereme apartmány s pračkou. Když jsme byli v Řecku v hotelu, odnesla jsem v půlce pobytu tašku prádla do místní prádelny. Odpoledne cestou z pláže jsme si vyzvedli vyprané, suché a poskládané prádlo.
Je to velká úspora peněz (s cestovkou tedy ne) a obrovská svoboda pohybu, mít jen batoh na zádech a nic jiného.
Beru pár triček,tílek, spodní prádlo, plavky,jedny šaty, košili, svetřík, sukni, šortky,kalhoty,tenisky, sandály a žabky, kosmetiku v mini balení, lékárničku, tenký ručník z mikrovlákna na pláž, čtečku a nějaké drobnosti. Dětí vozí i kruh a brýle do vody. Máme to plné,ale vejdeme se. Na místě koupíme akorát opalovací krém, pokud je potřeba. Mám vychytaný seznam, takže mi obvykle nic nechybí.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 9005  [Dalších 8695 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.