| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Leváci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1352  [Dalších 1302 >>]
withep 93862
1.2.2017 11:26:48
Takže se to ve škole přeučil správně? Náš třeťák na to kašle a učitelka si buď nevšimla nebo jí to nevadí. On kreslí od spoudu i postavu. Ptala jsem se na to kde koho - všech psycholožek, logopedek atd., které mu z diagnostických důvodů nakázaly postavu nakreslit, a nikdo mi nebyl schopen říct, jestli a jaký to má význam.
withep 93862
1.2.2017 11:24:44
Kdybys mi to mohla poslat do mejlu, byla bych moc ráda ~x~
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
1.2.2017 11:21:15
Jinak to mám někde vyfocený, kdybys chtěla, můžu to hodit na Facebook.
TaJ 81121
1.2.2017 11:21:15
Withep - syn, pravák s dysfázií (ale bez poruch učení a zkřížené laterality) psal ještě těsně před nástupem do školy některá písmena taky zrcadlově....nebo číslice - trojku psal odspodu, dokonce i devítku začínal dole tou nožičkou..., pětku taky - nejdřív to bříško, pak tu svislou čárku a končil tou vodorovnou nahoře, osmičku myslím taky odspodu...vzhledem k té VD jsem měla trošičku obavu, co z toho vyleze, ale pak ve škole jak se to učili, tak se to postupně srovnalo...nicméně my jsme byli od 3,5 let v péči SPC a speciální školky, takže jsem věděla, že kdyby se jim něco nezdálo, tak to podchytí...
withep 93862
1.2.2017 11:19:46
Tak tehdy mu bylo tak pět, ne? Náš mrňous fakt teprve začíná psát první tiskací písmena, tužku drží blbě (4 prsty), ale to dělá v tomto věku asi většina dětí. Stejně nejspíš ještě nebude s to na nějaké grafomotorice pracovat. A co vám teda poradili? Vést k psaní z leva do prava?
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
1.2.2017 11:10:45
našeho Vojtu tam poslali právě kvůli levorukosti a špatnému držení učky ze školky. Vlastně ještě jinak, oni ho doporučili.. tehdy ještě jezdil psycholog do školek. Přijel na předškoláky, ale starší než Vojta. Pak si nás rovnou pozval. Zvažovali jsme předčasný nástup do školy kvůli inteligenci, ale ta levorukost a manuální nešikovnost ho zbrzdila k normálu :-D
Divné to rozhodně nebylo, tehdy mi nepřišlo divné o tom takto přemýšlet...
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
1.2.2017 11:08:10
Mně to taky potěšilo. ~:-D Rok před tím chodil do přípravky, kde je učili poznat svoje jméno psané hůlkovým písmem, proto mne dost překvapilo, že to takto kompletně otočil. Řešila jsem to tehdy se svojí psycholožkou, která dělá mimo jiné poradenství pro rodiče a děti s poruchami vzdělávání, takže bych řekla, že to je fundovaná rada. ~;((
withep 93862
1.2.2017 11:05:29
Paráda, neřešit je varianta, která mi vyhovuje víc ~k~. Viděla jsem zrcadlový podpis na nástěnce u prvňáků ještě před Vánoci a učitelka říkala, že někdy se stane (a ve výtvarné výchově to toleruje).
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1352  [Dalších 1302 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.