Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kachna_ | 144932 |
26.3.2021 7:05:00
Budou hledat velikonoční nadílku a dostanou každý středně drahé lego.
Pomlázka letos asi nebude. nedostaneme se do prutníku (ten náš je o dva okresy dál) |
TaJ | 81121 |
26.3.2021 0:01:59
MaMar, jo, zajíček nosil nadílku už i mně jako malé...ale bydleli jsme v paneláku, tak to nechával někde za oknem, nebo na balkóně, syn odmalička hledá poschovávanou nadílku na zahradě...manžel to tam vždycky hodně brzy ráno různě poschovával a pak jsme později syna vzbudili s tím, že jsme zahlédli na zahradě nějaká ouška, jestli už tam náhodou nebyl...a on vždycky popadnul košíček a šli jsme spolu hledat...dneska už je velký, ale užívá si to i tak
|
MaMar | 39162 |
25.3.2021 23:56:14
Buřte, v naší rodině "zajíček" schovává dobroty na zahradě tradičně už od mého dětství
Když byly děti mladší, bavilo je i chystání velikonoční výzdoby, zdobení perníčků a barvení vajíček. Koledovat teda kluci taky chodili, teď už by asi šel s kamarády jen ten nejmladší, ale je ve věku, kdy by se nejspíš vrátil poněkud "společensky unaven", tak mi ani nevadí, že nepůjdou. Já vymýšlím něco, co by bavilo (skoro)dospěláky, když se nedá vyrazit na výlet někam dál, kde to ještě neznáme. Takže "zajíc" letos asi místo na zahradě schová něco dobrého u nějakých orientačních bodů v přírodě v okruhu několika kilometrů a zadá polohu pomocí GPS |
šipková | 141493 |
25.3.2021 23:34:33
Loni jsme hledali poklad (čokoládové zajíčky) na zahradě. A letos to uděláme stejně.
Co se dá dělat.. |
TaJ | 81121 |
25.3.2021 23:22:12
Buřte, u nás syn koledování odmalička nesnáší, párkrát jsme měli snahu s ním někam chodit, ale brzy jsme to vzdali...nemá rád ani když někdo chodí k nám...Velikonoce máme odjakživa spíš hlavně jako svátky jara, loni už jsme ani nebarvili vajíčka a vůbec nám to nechybělo...pečeme teda perníčky, letos jsem zase přikoupila nějaké další jarní vykrajovátka, co jsme ještě neměli...a odmalička každý rok syn hledá nadílku od zajíčka poschovávanou různě po zahradě
|
Buřt | 147593 |
25.3.2021 23:17:40
Ahoj, mám tři děti, které mají rády Velikonoce a těžce nesou, že už podruhé nebude koleda a kamarádi. Přemýšlím, jak Velikonoce pojmout, aby z nich alespoň něco měly. Máte nějaké tipy? Říkala jsem si, že udělám alespoň hledání velikonočního pohledu na zahradě, ale pak už mi nic moc nenapadá. Jak budete trávit Velikonoce vy, co máte také prvostupnove děti ?
Téma je odlehčené, závažnost pandemie samozřejmě chápu, ale chci dětem nějak odladit lockdownovy život |
TaJ | 81121 |
17.1.2021 0:02:04
Ale třeba do té Třebové jezdíme na víc dní, i s ubytováním, takže tam jezdím a chodím s ním, jelikož to tam zase všude nezná...ale v létě jsme tam takhle měli s sebou kamaráda s maminkou, tak to bylo super, kluci postávali u stativů, nebo lítali po nádraží a my s maminkou kecali s kafíčkem, nebo limčou v ruce
|
TaJ | 81121 |
16.1.2021 23:59:12
Dvoučárko, tak on nás za chvíli už nebude potřebovat ani na to nádraží...když ostatní rodiče pouštěli děti v pohodě ven, tak se normálně s klukama sebrali, popadli stativy, kamery a jeli někde po Praze po nádražích sami...posledně takhle pak jeli sami třeba z Hlaváku, nebo ze Smíchova vlakem někam do Libně, nebo do Holešovic...jenom se průběžně hlásil telefonem, kde je a že všechno ok...jenže teď hodně rodičů nikam kluky nepouští, tak si musí zase vystačit s námi...a nebo občas takhle vyrazí třeba s jedním kamarádem a jeho rodičem (někdy se obětuje maminka, jindy tatínek...jako u nás)
|
TaJ | 81121 |
16.1.2021 23:40:28
Dvoučárko, jo, to máš pravdu...když čeká na nádraží na nějaký zajímavý vlak, tak tam taky vydrží 2-3 hodiny i v zimě. A chodívali jsme o jarních prázdninách v únoru v Třebové třeba i víc než 2 km za město na nějaké místo na natáčení a tam potom postávali u trati třeba 2 hodiny, navlečení, s termoskou čaje...a pak jsme to šli zase zpátky...jednou tam dokonce vylezla z domku, co byl kousek u trati taková stará babička a šla se podívat, jestli jsme ještě nezmrzli, že prý si říkala, jestli by nám neměla aspoň čaj donést
|
Monika | 123907 |
16.1.2021 23:30:08
Můj manžel taky sáňkuje pořád rád. Co bude dělat, až s ním žádné dítě nebude chtít jít, to nevím. Možná se obětuju já a budeme chodit spolu hodně pozdě večer nebo nevím
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.